ÉGI ÜZENETEK 2012-10-09 Jézus: A túlvilág

Jézus: Drága Gyermekeim! Az ember egyéni sorsának 4 szakasza van: a földi élet, a halál, a különítélet, és a túlvilág. Az elsőkről már hallottatok. Ma a 4. következik: a TÚLVILÁG.

Két barátnő, Ági és Ibolya ülnek egy presszóban és kávézás közben az élet értelméről beszélgetnek. 50 körüliek, már kezdik érdekelni őket a komolyabb kérdések. Már nem az a lényeg náluk, mit főzök, milyen ruhát vegyek fel, hova menjek szórakozni.  Miután minden újabb hírt elmondtak egymásnak családjaikról, Ági kifejtette különféle negatív problémáit és megjegyezte, hogy tulajdonképpen minek is élni. Hiszen az élet csupa bosszúság, fájdalom, gond keserűség, és csak egy egész kicsi jó van benne.

Így folytatta:

  • Ibikém! Csak menetelünk a nihil, a halál felé. Semmi értelme nincs az életnek!

Ibolya így tiltakozik: -Dehogy is nincs értelme! Ezen a küzdelmes, fárasztó földi életen múlik a túlvilági életünk.

  • Ugyan már! Miféle túlvilág? Eltemetnek, megsemmisülünk és pár évtized múlva már emlékezni se fognak ránk.
  • Ágikám! Nagyon rosszul teszed, ha nem hiszel a halál utáni életben. Istenben sem hiszel?
  • Már nem. Ha lenne, nem engedné, hogy ennyi rossz történjen velem.
  • Arra még nem gondoltál, hogy ez a sok „rossz”, nem más, mint vezeklés a 3 abortuszod miatt, és figyelmeztetés, hogy végre fordulj Isten felé, gyakorold a vallásodat és végezz egy életgyónást? Mert pillanatnyilag a kárhozat felé haladsz. Ez a nehéz földi élet csak egy pillanat a lelked örök életéhez képest. Hát érdemes elpackázni a túlvilági sorsodat makacs hitetlenkedéssel? Látod, Ágikám, van értelme az életednek: az örök élet elnyerése. Ági elgondolkozott, majd így szólt: Köszönöm, hogy felnyitottad a szemem. Megpróbálok változtatni az életemen.

Az előbbi beszélgetésből kiemelkedik a kérdés, hogy van-e túlvilág. Én, Jézusotok, míg köztetek éltem, számtalanszor felhívtam a figyelmeteket a túlvilág létezésére. Megkérem eszközömet, Évát, hogy olvasson fel a Szentírásból erre utaló idézeteket.

„Fáradozzatok, de ne olyan eledelért, mely veszendő, hanem olyanért, mely megmarad az örök életre”(János 6,27) „Tágas a kapu és széles az út, mely a pusztuláshoz visz, és sokan vannak, kik azon bemennek. Mily szűk a kapu és keskeny az út, mely az életre visz, és kevesen vannak, kik azt megtalálják.(Máté 7,13-14) „Úgy szerette Isten a világot, hogy egyszülött Fiát adta, hogy mindaz, aki Őbenne hisz, el ne vesszen, hanem örök élete legyen” (János 3,16)

És mit ígértem a megtért latornak? „Ma velem leszel a paradicsomban.” (Lukács 23,43)

És mit ígértem mindannyiatoknak? „Aki eszi az Én Testemet és issza az Én Véremet, annak örök élete vagyon; és Én feltámasztom őt az utolsó napon. (János 6,55)

Drága Gyermekeim! Hogy van túlvilág, azt nemcsak az Én szavaim támasztják alá, hanem Isten fönsége, jósága és igazságossága. A vakmerő bűnösök hányszor megsértik Atyám fönségét. Kell lennie egy másik életnek, ahol a megbántott Isten elégtételt kap, és többen belátják, hogy Isten fönsége ellen lázadozni nem lehet. Azután kell lenni egy helynek, ahol a jóságos Isten tervei megvilágosodnak előttetek. Ott majd látni fogjátok, hogy amit Isten földi életetekben megengedett – akár szenvedést, gondot, akár örömet – az mind a lelki javatokat szolgálta. Nehéz megértenetek itt a földön, de a túlvilágon majd látni fogjátok Atyám jóságát, amely a ti érdeketekben engedte meg nektek a kereszteket az örök boldogságotok céljából.

Gyermekeim! Itt a földön keresitek az igazságot, de nem találjátok meg. Kergetitek a boldogság kék madarát, de elrepül az orrotok elől. Keresitek a békét, és csak nyugtalanság van bennetek, keresitek a tisztánlátást, de nem lelitek. De ne féljetek! Isten jósága a túlvilágon mindenért pótol titeket. Csak ott találjátok majd meg az igazi szeretetet, örömöt, boldogságot, békét, nyugalmat.

Isten igazságossága a harmadik, ami alátámasztja a túlvilág létezését. Mert mi is van itt a földön? A gonosz, erkölcstelen ember dúskál a vagyonában, tobzódik a gyönyörökben, az ártatlan, istenfélő, szelíd, jólelkű ember pedig, nyomorog, szűkölködik, betegeskedik. A végén mindkettő sírba kerül. Hol itt az igazság? Majd megfizet mindenért az igazságos Isten! Isten nem bottal ver! – szokták mondani. De hol fizetne meg, ha nem lenne túlvilág? Bizony kell lennie egy másik világnak, ahol minden erény elnyeri méltó jutalmát, és minden gaztett méltó büntetését, ez pedig a túlvilág.

Mint ahogy a fönséges hegycsúcsok, a zöld mezők, a szelíd lankák, ezernyi csillag az égen, millió virágszál, a csicsergő madarak mind azt bizonyítják, hogy van Isten, ugyanígy hirdeti Isten jósága, bölcsessége, igazságossága, hogy igenis van túlvilág, hol örökké él a ti lelketek.

Drága Gyermekeim! Míg ezt a tanítást mondtam nektek, és most is változatlanul, úgy állok előttetek, mint az emberiség Megváltója, Bírája és Ura. Fejemen csillogó aranykorona rubintokkal ékesítve, vállamon díszes aranypalást, hosszú, hófehér ruha van rajtam. Balkezemben keresztem, a megváltás jelképe. Szentséges Szívem a ruhámon kívül látszik. A tetején szeretetlángom lobog. Körbefonja a töviskoszorú, és alatta a lándzsa által okozott nagy nyitott sebem. Ez a két utóbbi szimbólum azt fejezi ki, hogy ma is szenvedek a túlvilág felé igyekvő haldokló lelkekért. Az minden vágyam, hogy a világon haldoklók közül egy se vesszen el, egy se hulljon a pokolba. Akartok-e ebben segíteni Nekem, Barátaim? Ma nem imát kérek értük, hanem nemes cselekedeteket. Figyeljetek szavaimra! Mindegyiketek háta mögött ott áll az őrangyala 2 üres aranykehellyel. Gondolatban, őrangyalotokkal együtt jöjjetek ide Elém. Én megnyitom a Szent Szívem Sebének két ágát: a vér és vízfolyamot. Angyalotok odanyújtja nektek az első kelyhét és ti töltsétek színültig drága Véremmel. Majd kezetekbe adja a másik kelyhet is, ezt pedig tartsátok az Élet vizének zuhataga alá. Most menjetek szerte a világba, mert e percekben is, mint mindig, rengeteg a haldokló. Őrangyalotok odaröpít benneteket hozzájuk. Mindegyikük homlokára Szent Véremmel rajzoljatok egy keresztet, és itassátok meg őket a másik kehelyből az örök élet vizével. Tudom, hogy mindezt csak gondolatban teszitek, de higgyétek el, misztikus értelemben ez valóságosan megtörténik. Ugyanis mikor az általatok megjelölt haldoklók lelke kilép a testükből és az őrangyaluk iderepíti őket Elém a különítéletre, akkor meglátom homlokukon a véres keresztet, amit rájuk rajzoltatok. Ellenségem is látja rajtuk, aki minden különítéleten ott van, és e jel olyan tündöklően ragyog a lelkeken, hogy elvakítja a gonoszt, elmenekül onnan. Segítségetekkel ezek a lelkek mind a tisztítóhelyre vagy a Mennyországba jutnak.

Drága Segítőtársaim! Otthon képzeletben ezt sokszor tegyétek meg szegény haldokló testvéreitekért, és így sok lelket megmenthettek a kárhozattól. Tehát nemcsak a szentmiséitek, imáitok, áldozataitok felajánlásával segíthetitek a világ haldoklóit, hanem úgy is, hogy gondolatban keresztet rajzoltok homlokukra Szent Véremmel.

Köszönöm, hogy mai tanításomat türelmesen végighallgattátok. Megáldalak benneteket a túlvilágba vetett hit lelkületével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Amen.