HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzenek.blogol.hu helyett uze-k.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

MAGDOLNA ASSZONY ÍRÁSAI Ármin által

2020.02.26. 07:56 :: lowoa

1995. február 26.

 

KOPOGTASSATOK ÉS AJTÓT NYITNAK NEKTEK

 

Dicsértessék a Jézus Krisztus! Áldott vagy testvérem a mi Urunk, Jézus Krisztus szent kegyelméből. Ámen. Ármin vagyok, ne félj!

 

Köszöntelek testvérem az Atya, a Fiú, Jézus Krisztus és a Szentlélek Úristen szent nevével a dicső szentháromságú egy igaz Isten szent nevével, a Szentlélek Isten kiáradása által. Ámen.

Imádkozzunk testvérem! Áldassék és dicsőítessék és felmagasztaltassék a te szent és szentséges szent neved mennyei Atyám, mert szent fiadban, Jézus Krisztusban és általa mutatod be végtelen szeretetedet az embernek, hogy akinek szeme van, lásson és akinek füle van, halljon és kinek értelme van, az meg is értse Istennek ezt a végtelen ajándékát, mert ennél láthatóbban és ennél hallhatóbban és ennél érthetőbben ezt az égből leszállott Istent, ki mindenkinek bemutatta a szeretetét.

Isten egyformán szólt a kicsikhez és egyformán szólt a nagyokhoz, egyformán szólt az írástudókhoz, egyformán szólt az egyszerű a tanulatlan emberhez. Érthetően bemutatta tettekben, képekben, élő eleven példával és szavakkal pedig tanított, hogy aki meg akarta érteni, az meg is értette. Mert Isten mindent a ti akaratotok alá helyezett. Isten, higgyétek el, akaratotok nélkül nem tud veletek mit kezdeni, mert ahogy Isten akarta az, hogy üdvözítsen, úgy az embernek pedig akarni kell, hogy üdvözüljön. Ha ez a két akarat találkozik, úgy teljesedik be a ti üdvösségetekben. Imádunk és dicsőítünk Szent­háromság, a te végtelen bölcsességedért, mert a te üdvözíteni akarásod mindenki előtt ott áll, csak az emberi szívnek bele kell kapcsolódni ebbe az isteni tervbe – a szeretet áramába – mert ennek a szeretetnek megtartó ereje van, ami vonz, de csak addig, amíg te igényt tartasz rá. Uratok mondotta magáról, tanuljatok tőlem, mert én szelíd vagyok és alázatos szívű.

 

Hálatelt szívvel adunk hálát ezért a szeretetért mennyei Atyám. Megköszönjük mindazt a jót és azt a szeretetet, mivel hívod és várod az esendő embert, még ha életét egy ideig el is tékozolta és ha feléd kiált, nem taszítod el magadtól, hanem örömöd teljes lesz, mert megkerült az elveszett. Mert te indítod bűnbánatra szívét szent Lelked által. Nem kérdezed meg, hogy honnan jöttél, csak lelkét hófehérre mossa a Bárány vére, hogy beléphessen a királyi lakomára, hol a te atyai szíved várja a meghívottakat.

Áldunk mennyei Atyám ezért a végtelen szeretetedért, mert szent Fiad, Jézus Krisztus szenvedése által az ember megváltója lett, hogy minden ember, ki szomjúhozza ezt a szeretetet, beléphessen abba az országba, mit az Atya szeretete készített a számára még a világ kezdete előtt. Imádunk, te dicső Szentháromság úgy, mint Atya, a Fiú, Jézus Krisztus, az Atya egyszülöttje és a Szentlélek Úristen, ki üdvösségre teremtetted az embert, nem pedig kárhozatra, és ezt az ember szabad akarata alá helyezted. Ezért kérünk és könyörgünk te dicső szentháromságú egy igaz Istenünk, hogy vonzzál bennünket szent Fiadhoz, hogy mindenben a te szent akaratod teljesüljön szent kegyelmed által. Ámen.

 

Testvérem és testvéreim! Imádkozzatok, engeszteljetek, esdjétek le a kegyelmet az ingatagokra, a botladozókra, kérjétek a Szentlélek ajándékát a tévelygőkre, hogy meg­kapják a tisztánlátás kegyelmét, hogy ne sötétben járjanak, hogy felismerjék a helyes utat, és ebben meg is tartassanak. Akaratuk legyen szilárd, merjék vállalni azt az utat, hogy kereszttel a vállukon kövessék Krisztust, a kereszthordozót, az üdvösségszerzőt, ki érettük mert kínhalált halni a keresztfán, hogy üdvösségük legyen mindörökké. Ámen.

Testvérem és testvéreim! Vértezzétek fel magatokat imádsággal, áldozatvállalással, szilárd akarattal Krisztus felé. Merjétek vállalni a nehéz utat, de ne féljetek, Krisztus előttetek jár, kitaposta utatokat, járhatóvá tette részetekre, de ugyanakkor mellettetek is van, mögöttetek is van. Segít benneteket a nehéz úton. Hagyjátok lelketekben működni a kegyelmet. Még egyszer mondom és ezt nem győzöm hangsúlyozni, kérjétek Isten Szentlelkének ajándékát, a tisztánlátás kegyelmét és ő majd mindig rávezet bennete­ket az igazságra, mi Isten igazsága.

 

Testvérednek pedig azt üzenem, legyen óvatos, mint már annyiszor mondottam neki, gyöngyeit őrizze. Ne dobja a disznók elé. Sok kellemetlen helyzettől óvhatta volna meg magát, ha hallgat erre az intő szóra. Mint már annyiszor mondottam, ne töreked­jen olyan dolgok után, amik neki nem adatnak meg. Mert a gonosz azonnal készen áll őt félrevezetni a jó látszatával. Állapotbeli kötelességek is vannak a földön, amit épp­úgy el kell végezni, mint az imát, de bármely munkát ugyanúgy fel lehet ajánlani, mint az imát. Egyiket a másik rovására nem lehet elhagyni. Tartsa be a parancsokat. Tartsa meg a lélek ünnepeit. A testnek éppoly fontos a pihenés, mint a léleknek az ima. A vasárnapi pénzhajszán nincs Isten áldása. Kezdje a hét munkáját pihent testtel és lélekkel. Urától, Istenétől erőt kérjen, sok lelki erőt. A kegyelem nem arra való, hogy hanyagságaitokat helyrehozza. Ahová Isten állított, ott is pontosnak kell lenni. Ha már ti is megtettetek mindent, aztán jön a kegyelem. De ne csüggedj testvérem, mert Isten szeret téged, ezért hívja fel figyelmedet a hibáidra, mert azt akarja, hogy tudd, hogy mit kell még lefaragnod lelkedről. Ehhez tartsd magad! Imádkozzál és dolgozzál és semmitől se félj! Mert Isten semmiképp nem hagy el, csak a te akaratod legyen mindig sziklaszilárd Krisztus felé. Ámen.

 

Testvérem és testvéreim! Ne csüggedjetek, ha a hibáitokra felhívom a figyelmet. Azt azért teszem, mert azt akarom, hogy mindig jobbá váljatok, mert köztetek sem az a barát, aki mindig dicsér, hanem az, aki szemetekbe figyelmeztet benneteket. Vegyétek ezeket komolyan és küzdjetek ellene, mert hajlamosak vagytok rá, hogy a magatok mulasztását egy rajtatok kívül álló akaratnak tulajdonítsátok és elhitetitek magatokkal, nem ti vagytok a hibásak. Hibáitoknak 90 százalékban magatok vagytok az előidézői.

Isten erőtökön felül nem enged kísérteni. Ezt jegyezzétek meg! Legyetek összeszedettek! Imádkozni és dolgozni. Kérjétek Isten kegyelmét, mert mondatott: Kopogtassatok és ajtót nyitnak nektek. Ámen.

 

Most búcsúzom és azt mondom, áldjon meg benneteket testvérem és testvéreim az Atya, a Fiú, Jézus Krisztus, és a Szentlélek Úristen, ki hiteteket növelje, ki reményeteket erősítse, ki szereteteteket tökéletesítse. Ámen.

A szeplőtelenül fogantatott szent Szűz, Isten anyja Mária oltalmazzon és rejtsen el benneteket testvéreim a gonosz elől. Szent Mihály főangyal védelmezzen benneteket. Ámen.

Én pedig Isten alázatos szolgája imádkozom érted, veled, értetek és veletek. Ármin.

komment

süti beállítások módosítása