HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzenek.blogol.hu helyett uze-k.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

MAGDOLNA ASSZONY ÍRÁSAI Ármin által

2020.03.26. 03:53 :: lowoa

 

Siófok, 1993. március 26. Gyümölcsoltó Boldogasszony Ünnepén

 

AZ AJTÓTOK ELÖTT ÁLLOK ÉS KOPOGTATOK

 

Dicsértessék a Jézus Krisztus! Áldott légy testvérem a mi Urunk, Jézus Krisztus szent kegyelméből Ámen. Ármin vagyok, ne félj!

 

Köszöntelek testvérem, az Atya, a Fiú és a Szentlélek Isten szent nevével, a dicső szentháromságú egy igaz Isten kegyelméből.

Imádkozzunk testvérem! Minden hatalom és dicsőség az Örök Atyáé, az Ő szent Fiáé és Isten szent Lelkéé. Imádás a szentháromságú egy igaz Istennek, kié az örök jelen, ki felette áll az időnek, ki uralkodik mindenekben és mindenek felett, ki minden hatalmat a Fiúnak adott át és uralkodik mindeneken, mennyben és földön, ki minden ellenséget a lába alá tett zsámolyul, ki a Fiú által működik itt a földön.

 

Áldassék a te neved, te egy igaz, örök Isten, ki a Fiúban elhoztad a mennyek országát a földre a tieidnek. Te, aki szabad akaratuk által örököseivé tetted a tieidet, mert megváltottál a bűn következményétől szent Fiad által. Kinek szent vére minden lelket hófehérré tud tenni, aki tisztává akar válni a krisztusi áldozat által, és megfürdeti lelkét a földre szállott Isten szent vérében, a bűnbánat szentsége által.

Az üdvösség titka a tökéletes bánat bűneitek felett. Mert Krisztus vére mindenkié, de csak az éri el, ki szomjúhozza Istent. De ne feledjétek, aki keresi ezt a forrást, az meg is találja, mert Isten senki elől sem rejtezik el. Kitárta karját a keresztfán, hogy magához ölelhessen benneteket és epedve vár benneteket, hogy szívére ölelhesse az övéit, mert szomjazza a ti üdvösségeteket. Hisz ő mondotta: ” SZOMJÚHOZOM”. Ezt neked is, neki is, és mindenkinek a lelkébe súgja, hogy SZOMJÚHOZOM, HOGY ÜDVÖZÍTSELEK.

 

Boldog az a lélek, aki meghallja ezt a szót, hogy Isten, a megváltó szomjúhozik a lelked után – te magad után – hogy boldogítson, hogy országában az örök üdvösséget adhassa nektek. Habár Isten, aki mindent megtehet, csak egyet nem, azt, hogy akaratod nélkül üdvözítsen. Mert a te lelkednek szuverén ura vagy, annak adod, akinek akarod. Akaratoddal szemben Isten nem tehet semmit. Ez ugyan furcsa, mert Isten mindenható, de az akarat szabadsága a tied.

Mert ha nem lenne lelketek szabad, nem kellett volna Uratoknak leszállnia a mennyek országából, hogy szenvedése és keserves kínhalála által magához emeljen, ha te is így döntesz. De viszont nektek is lépnetek kell, mert minden örök mozgásban van, megállni nem lehet, vagy előre, vagy hátra. A döntésetek legyen szilárd, ha Krisztus felé haladtok és ebben kitartani mindvégig, mert mondatott, ki kitart mindvégig az üdvözül. Ha tudnátok, hogy Isten hányszor, de hányszor utánatok nyúl szent kegyelme által. Hisz mondotta a ti Uratok, Istenetek: “Az ajtótok előtt állok és kopogtatok, hogy megnyisd szíved ajtaját, hogy beléphessek én az Isten, a te teremtőd Mondom boldog az az ember, aki erre a szólításra hallgat és szívébe fogadja Urát és Istenét, teremtőjét és megváltóját. Akiben a megváltás titokzatos kegyelme működik, az már nem adja oda egykönnyen a lelkét a gonosznak. Ismerlek benneteket jobban, sokkal jobban, mint magatok. Tudom, hogy mi a gyengétek, ezért felvérteztelek benneteket a “bűnbánat szentségével”, hogy megbánd vétkedet és én nem tartom számon hányszor mostam lelkedet hófehérré, csak gyere hozzám azonnal, fuss hozzám, mint a gyermek, jó Atyádhoz, üdvözítő Megváltódhoz.

 

Ne feledd, a kísértő kísért, míg élsz, de én azt is mondottam, hogy erődön felül nem engedlek kísérteni. Bízzatok bennem gyermekeim. Bízzatok irgalmas szeretetemben és én biztos oltalmatok és menedéketek leszek mindvégig. De azt se feledjétek, utatok tövises lesz, nehéz és keskeny, de az erőt, azt már én adom hozzá. Mellettetek leszek mindvégig, külön-külön mindegyikőtökkel, mert én mindenható vagyok, mert Isten vagyok és nekem nincs lehetetlen. Mert egyszerre tudlak szeretni mindnyájotokat és külön-külön, mint az egyetlen-egyet.

 

Ezért imádkozzatok, hogy állhatatosak tudjatok maradni, mert az ima nagyon nagy fegyver a kezetekben. Mert az állhatatos ima elől a sátán meghátrál. Azért mondottam állhatatos imát és nem áhitatos imát, mert az áhitat az Isten ajándéka, mivel az állhatatos imát jutalmazza. Mert mondom, bármennyire zavarja imátokat a gonosz, de ne hagyjátok abba, ha százszor újra kezditek, csak folytassátok. Nem is tudjátok, hogy megnyertétek lelketek harcát a gonosszal szemben.

Imádkozzatok az állhatatos ima kegyelméért. A tisztánlátásért, a feltétel nélküli hitért és a remény kegyelméért, mi táplálja hiteteket. Mert mondom: hit nélkül nincs remény, de remény nélkül sincs hit és szeretet nélkül nem tud élni sem a hited, sem a reményed, mert elszáradnak, élettelenek lesznek.

Ez az alapja a krisztusi útnak, ez a hármasság:

 

a HIT, a REMÉNY és a SZERETET

 

és minden jó ebből fakad. Mert egyik a másik nélkül nem él. Ezért kérjétek ezt a három csodálatos kegyelemnek a birtoklását, de ezt kérjétek mindig nap mint nap. És Isten megadja nektek, mert mondatott: “KÉRJETEK ÉS ADATIK, KOPOGTASSATOK ÉS NYÍTTATIK” és üdvösségtek az ebben való kitartásban lesz Krisztusban. Ámen

 

Engedd Uram, hogy hozzád forduljunk, ó egek Ura! Hozzád, dicső Szentháromság! Add meg a tieidnek ezt a nagy kegyelmet. Bocsásd meg botladozásunkat, de lásd meg feléd törekvésünket és lásd meg honnan kiáltanak feléd.

Áldassék és imádtassék Atyám a te neved, ki közénk jöttél, szent Fiadban eljöttél értünk, mert elküldted a te egyszülöttedet, hogy a jó Pásztor hazavigye a megtépett nyájat, hogy te szerető égi Atyám letörölj szemükről minden könnyet. Áldassék és dicsőítessék és felmagasztaltassék a szentháromságú egy igaz Isten, most és mindörökké. Ámen.

Testvérem, ne féljetek az áldozatoktól. Legyetek lélekben összeszedettek. Ügyeljetek a gondolataitokra, mert aki gondolatban tiszta, az tiszta cselekedeteiben is. Imádkozzatok sokat.

Azt üzenem testvérednek, és az én testvéremnek, maradjon meg kicsinek, ott ahol van. Ne zavarja a lelki nyugalmát, hogy mit kiáltanak feléje a pocsolyából. Ne lefelé, hanem felfelé az égre nézzen, és lelke megtalálja azt a békét, mi belülről fakad, mert Ura és Istene figyel rá és gondja az ő gondja. Hagyja működni szívében a szeretet Istenét, legyen egészen Istené. Szakítsa el azokat a kapcsokat, amik nem az ő testére szabottak. Vetkőzze le magáról azt a ruhát, mit nem neki szabtak és cserébe megkapja lelke békéjét és haladjon a Krisztus keresztjével fémjelzett úton és az út végén Krisztus várja, hogy bevezethesse abba az országba, mit Ura és Istene szent vére által szerzett neki.

Testvéreim! Csak előre Krisztussal, Krisztusért és hazaérkeztek mindörökre. Amen.

 

Most búcsúzom és azt mondom, áldjon meg benneteket az örök Atya, az ő szent Fia, a mi Urunk Jézus Krisztus, a lelketekben lakozó Szentlélek Úristen védelmezzen. Legyen közbenjárótok a szeplőtelenül fogantatott szent Szűz, Isten Anyja Mária, én pedig Isten alázatos szolgája imádkozom érted, értetek, veled és veletek. Ármin.

komment

süti beállítások módosítása