HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzenek.blogol.hu helyett uze-k.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

MAGDOLNA ASSZONY ÍRÁSAI Ármin által

2019.08.11. 07:03 :: lowoa

1993. augusztus 11.

 

CSAK ENGEDD, HOGY LELKEDET FORMÁLJAM  ÉS MEGŐRIZZEM AZ ÖRÖK ÉLET SZÁMÁRA

 

Dicsértessék a Jézus Krisztus! Áldott vagy testvérem a mi Urunk, Jézus Krisztus szent kegyelméből. Ámen. Ármin vagyok, ne félj!

 

Köszöntelek testvérem az Atya, a Fiú és a Szentlélek Úristen kegyelméből a mi Urunk, Jézus Krisztus által.

Imádjuk és köszöntsük és áldjuk a mindenható Atyát, köszönjük meg végtelen szeretetét, ami által megkönyörült az esendő emberen és beteljesítette ígéretét, amit az Ősatyáknak tett és elküldte az egyszülöttjét, Jézus Krisztust, hogy megváltsa bűneitől az esendő embert. Mert Éva és Ádám bűne végigkísért az Ősszülőktől mindvégig, míg ember él a földön. Mert Jézus Krisztus nélkül nincs üdvösség. Mit Ádám eltékozolt az engedetlenséggel, úgy szerezte azt vissza a Megváltó Isten, az új Ádám, Jézus Krisztus az engedelmességgel. Mert ő volt, aki helyretette amit az Ősszülők elmozdítottak a neki rendelt helyről. Az ő nagyravágyásukat, az ő végtelen alázatával, mert megalázta magát mindhalálig, méghozzá a kereszthalálig. Az ő engedetlenségüket, az ő engedelmességével és így lett újra az ember Isten gyermekévé, a másodszülötté, még többet mondok, örököseivé Isten országának.

Mert Isten országa mindazoké, akik az elsőszülött, Jézus Krisztus nyomdokain halad­nak a nehéz úton. És ez az út mindenki számára nyitva áll, aki akarata által Krisztusé. Atyám te mindenható örök Isten. Te, aki senkit sem zársz ki országodból, mert a mennyek országa mindenkié, senki elől el nincs zárva, a legnagyobb bűnös elől sem, ki megfürdette lelkét a bűnbánat szentsége által a Bárány vérében.

“Dicsőítelek mennyei Atyám, mert neked úgy tetszett, hogy nektek adja az Országot”, mondotta a megváltó Jézus Krisztus. Áldjuk, imádjuk és magasztaljuk a dicső Szentháromságot, az Atyát, a Fiút és a Szentlélek Úristent. Mert Isten akarata az, hogy minden ember üdvözüljön, mert ez a kicsinek és nagynak lehetséges. Mert ki Istenét keresi, az meg is találja, hisz Szentlelke köztetek működik, és megszenteli lelkét mindazoknak, kik keresik és követni akarják Krisztust áldozatok árán is. Mert a megigazulás áldozatot követel, mert bűnbánat nélkül nincs bűnbocsánat. De ne feledjétek Isten kegyelme, a Szentlélek ereje kell ahhoz, hogy bűneiteket felismerjétek és állhatatosak maradjatok mindhalálig. Ebben rejlik üdvösségetek titka, a felismerés és kitartásban a fő hangsúly, az utolsó leheletig és üdvösségetek Krisztusban lesz mindörökké. Ámen.

 

Testvérem! Azt üzenem a te testvérednek – és az én testvéremnek – a kérdésére, mi foglalkoztatja, feleletet kap, ha megfürdeti lelkét a Bárány vérében, a segítő kegyelem által, ami bánatot indít szívében bűnei felett, a Szentlélek kegyelme által.

Az út, amin jár nem mindig szűk és keskeny. Ne tegyen kitérőket, ne játsszon a tűzzel, mert nem lehet két úrnak szolgálni. Sok titok van körülötte, mire feleletet vár, ezek részben megoldódnak Isten kegyelméből, de vannak olyan titkok, mi elé a test akadályt gördít, mert beszűkíti a lélek szabadságát. Erre odaát megkapja a választ.

A múltat ismeri, a jövőt ne kutassa. Mert a hazugság atyja a múltba azért mond igazat, mert ott nem hazudhat, hogy a jövőben hazudhasson és így befolyásolhassa az embert. Mert akaratlanul is az ember beteljesíti azt, amit különben a kegyelem által elkerülhet­ne.

Táplálkozzon abból a kenyérből, ami az égből szállott alá és igyon abból a vérből, mi érte is ontatott, mert Krisztus mondotta és ez Isten szava – minek minden betűje szent és sérthetetlen:

         “AZ ÉN TESTEM VALÓBAN ÉTEL ÉS AZ ÉN VÉREM VALÓBAN ITAL, ÉS AKI ESZI AZ ÉN TESTEMET, ISSZA AZ ÉN VÉREMET, AZ HA MEGHAL IS, ÉLNI FOG. “

 

Vegye sorra a tíz parancsolat minden pontját és vizsgálja meg, hol és miben tért el tőle, mert Isten Lelke rávezeti az igazságra, és éljen eszerint. És Krisztus magához emeli, mert Ura és Istene epedve várja, hogy üdvözítse. Hisz ezért vérzett el a keresztfán, mert megváltója testén nem volt egyetlen parányi hely sem, mit ütlegek nem értek volna és sebek ne torzították volna. Mert a világ Urának szentséges teste egyetlen egy seb volt, az egész, hogy üdvözíthessen benneteket.

“Gyógyítsd be legalább azokat a sebeimet, mivel az üdvösségedet nyújtom feléd Hagyd, hogy üdvözítselek. Hagyd, hogy tápláljam lelkedet szent testemmel, had

mossam szent véremmel hófehérré, hogy a királyi menyegzőre, mire te is fiam hivatalos vagy, a menyegzői köntösöd készen legyen. Ne félj! Én veled leszek, ha te útitársul hívsz, segítem legyőzni a test ösztöneit, mi minden egyes embert lefelé húz. De jegyezd meg, te magad a lelked vagy, a test csak rablánc, csak börtön, mi fogva tart, mert uralkodni akar lelked felett. Ezért állandó bennetek a küzdelem, kik Krisztuséi vagytok. Ezért szűk és keskeny az Út és göröngyös mi hozzám vezet. De én mellettetek vagyok szent Lelkemmel, testemmel táplállak, véremmel itatlak, szeretetemmel körülveszlek, csak engedd, hogy lelkedet formáljam és megőrizzem az örök élet számára. Töltsd velem a hátralévő életedet, hogy velem lehess egy örökkévalóságon át. Én a te Urad és Istened kérem tőled, mint egy koldus, engedd, hogy üdvözítselek. Amen.

 

Testvéreim tudjátok, hogy az út nehéz és göröngyös. A gonosz az őskígyó előttetek áll és akadályoz benneteket. Mint már mondottam is az emberi gonoszság növeli hatalmát és erejét, hatalmas méretekre. De ne féljetek! Isten kezéből nem ragadhat el benneteket, ne legyetek kicsinyhitűek! Bízzatok Istenben feltétel nélkül! Akarjátok Krisztust és Isten szent Lelke rávezet benneteket a helyes útra és megadja a tisztánlátás kegyelmét az igazság Lelke. Krisztus pedig megőrzi lelketeket az örök üdvösség számára. A szeplőtelenül fogantatott szent Szűz, Isten anyja Mária pedig oltalmaz és védelmez benneteket. Ámen.

 

Most búcsúzom. Áldjon meg benneteket földi testvéreim az örökké élő Atya, ki gondot visel rátok külön-külön. Mossa hófehérre lelketeket a megváltó Jézus Krisztus szentséges szent vérével. Vezéreljen benneteket Isten szent Lelke, hogy a fény ki ne aludjon utatokban.

Oltalmazzon, védjen és közbenjárjon értetek a szeplőtelenül fogantatott szent Szűz, Isten anyja Mária, hogy lelketek hazataláljon az örök hazába, hol Isten letöröl szemetekről minden könnyet.

Szent Mihály főangyal pedig tartsa tőletek távol a hazugság és a megtévesztés atyját. Ámen. Én pedig Isten alázatos szolgája, imádkozom érted, értetek, veled és veletek. Ármin.

komment

süti beállítások módosítása