HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzenek.blogol.hu helyett uze-k.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

MAGDOLNA ASSZONY ÍRÁSAI Ármin által

2019.10.08. 04:14 :: lowoa

1982. október 8.
 
 
HA SZERETETBŐL NINCS BENNETEK, SENKIK ÉS SEMMIK VAGYTOK, KITÉPITEK MAGATOKBÓL AZT, AMI ÁLTAL ISTEN GYERMEKEI VAGYTOK
 
Dicsértessék a Jézus Krisztus! Áldott légy testvérem a mi Urunk Jézus Krisztus által. Ármin vagyok, ne félj!
 
       Köszöntelek Testvérem, az Úr, az Üdvözítő Megváltó és bűneid megbocsátó Jézus Krisztus által. Testvérem, köszönöm imáidat és fohászaidat és köszönöm még külön, hogy mikor tehernek érzed az imát, akkor is mennyire törekedtél Krisztus felé és a te fegyvereid által győzelmet arattál a közömbösség fásultságán.
 
       Örömmel tölt cl, hogy a mag, mit beléd vetett az Isten végtelen kegyelme, bőven termő talajra talált és ezt a csírát mennyire öntözöd és gondozod a te imáiddal és fohászaid által. Testvérem, ne szűnj meg imádkozni szeretteidért és mindazokért továbbra sem, akikért eddig imádkoztál. Ne félj Testvérem, továbbra is ezen az úton haladj. Az Út végén ott vár a te Urad Istened, Megváltód, Üdvözítőd, az Úr Jézus Krisztus és letöröl szemedről minden könnyet még itt a földön is, mert a te igád könnyűvé teszi szent adományai által. A lélek békéjét adja ajándékul, a reményt és a hitet, amit a te magad akaratából szereztél meg. Isten végtelen nagy kegyelme eligazította előtted az utat, ami ugyan nagyon nehéz volt, botladoztál rajta eleget, de mégis megérkeztél arra az útra, amit a te Istened neked ajándékozott, de óva intelek, hogy erre az ajándékra többszörösen, nagyon kell vigyázni, mert nagyon nagy fegyver van a kezedben az ima és a fohászaid által. Azt mondom, mindig többre és többre törekedj, mert nincs megállás, jobbnak és jobbnak kell lenni, minden nappal. Nincs pihenés, tökéletesedésre kell állandó jelleggel törekedni.
 
       Ezt minden alkalommal elmondom, mert ez mindennél fontosabb. Mert ez a cél!
“LEGYETEK TÖKÉLETESEK, MERT MENNYEI ATYÁM IS TÖKÉLETES!”- mondotta az Úr Jézus. De viszont tudja a ti Uratok, hogy ezt a tökélyt ember el nem érheti, viszont ha te a tökéletesedés felé törekszel, mindig előbbre és előbbre jutsz. A harc a bűnnel szemben véget nem ér mindhalálig, míg az Úr el nem szólít. Mondom neked, boldogan érkezel meg, ha te kitartó voltál a harcban mindvégig. Mert aki a csúcs felé igyekszik, annak nincs megállás, mert visszacsúszik még mélyebbre, mint ahonnan elindult. Nagy a küzdelem testvérem, de ne feledd el, Krisztus mellettetek van mindvégig. Ő ellát benneteket erővel. Neked a te Urad végtelen nagy kegyelem által megadta az erőt és megőrizte elmédet, tested idegrendszerét épségben és minden károsodás nélkül, mert szeretett téged a te Üdvözítőd, isteni szeretete végtelenségével, mert te is szeretted őt. Most mondom, törekedj Őt mindig és mindig jobban szeretni. Ne légy fáradt, ha Krisztusról van szó. Igen is vállalni kell az áldozatokat. Krisztusért mindig és mindenkor tenni kell és fáradozni érte, mert Ő is munkálkodik az ember lelkén a Szentlélek Isten által, állandó munkálkodással. Legyél nagyobb bizalommal a te Krisztusod iránt. Legyél végtelen szeretettel embertársaid iránt. Legyél szolgálatkész. ”Mert ki a legnagyobb? Ki mindenkinek szolgája.” – mondotta az Úr Jézus, és ha ezt követné minden ember, a földre szállna le a mennyek országa, mert szeretet élne az ember szívében, s mert tudd meg testvérem a világmindenséget is a szeretet tartja fenn, Isten végtelen szeretete.
 
       Mert Isten szeretetre teremtette az embert, de adta a szabadságot is. Mit tett az ember? A sátán megkísértette, gőgös lett és elbukott. Ezáltal a szeretet fényét beárnyékolta a gyűlölet, az irigység. Mert az ember a másik ember felett akar állni, mindenki felül akar kerekedni a másikon és ezekben az emberekben nincsen szeretet embertársuk iránt.
 
„Mert ha szeretetből nincs bennetek, senkik és semmik vagytok, megtagadjátok Istent, kitépitek magatokból azt, ami által Isten gyermekei vagytok, kiűzitek lelketekből a fényt és elfoglalja helyét a gonosz sötétség.”
 
       Ezért testvérem mondom, hogy először a szeretet segít fel benneteket a ti Uratokhoz, és ebből fakad a hit. A hit bölcsője a szeretet és a te akaratod viszi mindig feljebb és feljebb Isten felé. Legyetek egyszerűek és alázatosak. Istent is végtelenül egyszerűen lehet elérni. Hittel, szeretettel és végtelen alázattal és csak mindig Krisztus felé törekedni. Csak rá kell lépni arra az útra, ami az Úr Isten és Jézus Krisztushoz vezet, mert vezetőtők is van, hisz’ Isten Szentlelke ott van mindenhol. Mint már mondottam, csak előre mindig Krisztus felé nézve. Ne tekintsetek ti az út jobb oldalára, sem pedig a bal oldalára, sem hátra ne forduljatok. Csak mindig előre Krisztus felé és nem tévedtek el és megérkeztek. Még többet mondok, haza érkeztek abba az otthonba, ahol végtelen szeretettel várnak és végtelenül nagyon várnak benneteket. De azt is mondom, mégis a küzdelmetek nagy, mert nagyok a csábításai a gonosznak, mert ismer benneteket még jobban, mint ti magatok! Tudja kinek milyen csalétket adjon, és nektek először saját magatokkal kell megküzdeni az emberi ösztönökkel. Ez az igazi győzelem, amit csak az Úr Jézus segítségével tudtok győzelemre vinni és az az ember, aki ezt felismerte, már félig megnyerte a harcot, de aki él is ezzel a végtelen nagy kegyelemmel az már meg is nyerte.
 
       Testvérem, most búcsúzom és azt mondom, áldjon meg a mennyei Atya, aki előtt mindig látható vagy. Üdvözítsen az Úr Jézus, aki szövetségesed a küzdelemben és világosítsa be lelkedet, nehogy sötétben maradj, mert eltévedsz. Szentlélek Isten és az Úr Jézus Krisztus áldott keze nyugodjon meg rajtad.

Ármin

komment

süti beállítások módosítása