1983. október 20.
 
LEGYÉL APOSTOLA AZ ÚRNAK ÉS LÉGY MUNKÁS AZ Ő SZŐLŐSKERTJÉBEN, MERT A LELKEKET MEG KELL MENTENI
 
Dicsértessék a Jézus Krisztus! Áldott légy testvérem a mi Urunk, Jézus Krisztus által. Ármin vagyok, ne félj!
 
       Köszöntelek testvéren az Atya Isten, a megváltó Fiú Isten, a Szentlélek Úr Isten szent és szentséges szent nevével a Szentháromság szent kegyelméből az Úr Jézus szent és szentséges akarata által. Testvérem imádkozz, és add akaratod a te Uradnak Istenednek, hogy a te Urad felemelhesse te lelkedet.
 
Imádkozzunk!
       Te mindenható örök Isten! Áldás és dicséret a te szent és szentséges nevednek. Áldassék és dicsértessék a te szent Fiad, a mi Urunk, Jézus Krisztus. Felmagasztaltassék a te egyszülött Fiad, a megdicsőült Üdvözítő Jézus, ki megdicsőített Téged és Te megdicsőítetted Őt, és egyek vagytok szeretetben, dicsőségben. Te, aki felmagasztaltad szent Fiadat, végtelen vagy érdemei által, áraszd ki szent kegyelmedet testvéremre is, és add szent vonzásodat, hogy minél jobban és jobban törtethessen szent Fiad felé. Mert mondva vagyon, hogy ” Senki sem jöhet hozzám, ha Atyám nem vonzza.” Ezért kérlek te felséges, te magasságos, Irgalmas Isten, áraszd szent kegyelmedet a te Szent Fiad által esendő testvéremre.
       Bocsásd meg botlásait, mert te tudod, hogy esendő az ember Urunk, Jézus Krisztus. Te aki az Atya dicsőségében élsz és ahogy dicsőséget találtál az Atyában és az Atya benned. És ahogy te egy vagy az Atyával, legyen egy teveled testvérem is. Szentlélek Isten áraszd reá szent kegyelmedet, hogy érezhesse egy teveled testvérem is. Szentlé­lek Isten áraszd reá szent kegyelmedet, hogy érezhesse az Atya vonzását, hogy hite erősebb legyen, legyen erős a szeretetben, reményben, alázatban és béketűrésben.
       Add meg, ó kérünk, mert neked minden lehetséges, áraszd el szent adományaiddal, mert te a kegyelmek hordozója vagy. Te egy vagy a Fiúval és egy vagy az Atyával. Neked éppen ezáltal minden lehetséges. Ne hagyd el esendő testvéremet a kísértésben. Éleszd lelke lángját, hogy lelke megvilágosodjon, és elméje felvilágosodjon, hogy megértse, és fel tudja fogni a te nagy kegyelmedet.
 
       Kérlek Uram Isten, te szentháromságú egy Isten, add szent áldásodat, hogy a mag, mit testvérem szívébe ültettél, az a lelkén át az örökkévalóságban a te országodba szökellő virág legyen, ami termését bőven onthatja az ő üdvösségére és a te dicsősségedre. Ámen.
 
       Testvérem, imádkozzál! Kopogtass és zörgess rendületlenül, mert mondatott, hogy “Kérjetek és adatik, kopogtassatok és nyittatik. “
Ne lankadjon a te akaratod. A kitartás az meghozza a maga gyümölcsét. Mert azé a mennyek országa, ki kitart mindvégig.
 
       Ne csüggedj! Vesd hitedet, akaratodat a te Uradba, Istenedbe, a mi Urunk, Jézus Krisz­tusba! Amint már mondottam a világ gondjai nem a te gondod. Te keresd azt a forrást, amit a te Urad Istened ad neked az élő forrást, mit a szamariai asszonynak ígért, és ígér neked is a te Urad Istened. Legyél apostola az Úrnak és légy munkás az ő szőlőjében, mert a lelkeket meg kell menteni.
 
       Imádkozz sokat embertársaidért, az élőkért és a holtakért, és kérd a te Urad Istened bocsánatát, kegyelmét és mindazt mivel az Úr megajándékozhat, mert a te Urad Istened mindenható. Mert neki semmi sem lehetetlen. Kérd, hogy a te munkálkodásod is eredményesebb legyen Isten szőlőskertjében. És testvérem, ebben kitartani mindvé­gig, mert ha te pihenni vágysz az imádságban, a lélek elalszik, és erre csakis erre vár a gonosz.
Ezért testvérem, nincs megállás, nincs megpihenés, és a te imád meghallgatásra talál a te Uradnál, a mi Urunk, Jézus Krisztusnál. Mert mondatott: “Bármit kértek az Atyától az én nevemben, megadja nektek és bármit kértek tőlem az Atya nevében, megadom nektek”


Mert bizony mondom, nincs ima, ami meghallgatásra ne találna, és a ti javatokra ne szolgálna. Mert mondom, hogy nem úgy történik valami mint ahogy azt elképzeltétek, ne lankadjon a ti hitetek. Mert azt a ti Uratok tudja kizárólag, mi az, ami lelketeknek javát szolgálja. Testvérem, éljél Isten szent adományával. És tanítani foglak továbbra is, mert még sok üzenet van a részedre.
 
       Most búcsúzom, és azt mondom, áldjon meg az Atya, kinek tudta nélkül még a hajad szála sem görbülhet meg, ki árasszon el szent vonzásával. A Fiú Isten a megváltó és a bűnbocsátó Jézus Krisztus, aki árasszon el szent szeretete kegyelmével. A Szentlélek Isten, ki megvilágítson lélekben és elmédben, hogy ki tudd mindjobban és jobban szűrni a gondolataidat, hogy ne a sötétségben, hanem a világosságban járj! És árasszon el szent kegyelme szeretetével az Úr Jézus Krisztus, ki él és uralkodik mindörökkön örökké.
 
       Én pedig melletted vagyok, hogy imádkozzam veled és érted a mi Urunkhoz, Jézus Krisztushoz. Ármin.