HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzenek.blogol.hu helyett uze-k.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

MAGDOLNA ASSZONY ÍRÁSAI Ármin által

2019.11.15. 08:24 :: lowoa

1994. november 15.

 

JÉZUS TESTI-LELKI TISZTASÁGBA,

A GONOSZ, AZ ÉRZÉKEK ÚTVESZTŐJÉBE VEZET BENNETEKET

 

Dicsértessék a Jézus Krisztus! Áldott vagy testvérem a mi Urunk, Jézus Krisztus szent kegyelméből. Ámen. Ármin vagyok, ne félj!

 

Köszöntelek testvérem a mindörökké élő Atya, az ő szent Fia, ami Urunk, Jézus Krisztus és a közöttetek élő Szentlélek Úristen szent nevében, a dicső szentháromság szent kegyelméből. Ámen.

Imádkozzunk testvérem! Áldjuk és magasztaljuk és dicsőítsük a mindenható Atyát, köszönjük meg végtelen szeretetét, adjunk hálát szent Fiáért; Jézus Krisztusért, kit elküldött azért az emberért, kit saját hasonlóságára teremtett, kik szabad akaratuk által – minek üdvösségükre kellett volna hogy szolgáljon – megcsalatottak az őskígyó által, melyet Ádám az ősszülő bűne örökül hagyott.

 

Köszönjétek meg mennyei Atyánknak, hogy elküldötte az ö egyszülöttjét és kitárta a mennyek ajtaját a bűnös és megcsalatott ember elött, a bűnbánat szentsége által és eljött az isteni Bárány, hogy visszavezesse a tévelygő embert Urához, Istenéhez; “hogy mindaz, ki őbenne hisz, az el ne vesszen, hanem örök üdvössége legyen őbenne mindörökké.” Köszönjük meg Isten egyszülöttjének azt, hogy végigjárta azt az utat és kézzel foghatóan, szemmelláthatóan bemutatta azt a szeretetet, azt az irgalmat, mit az Atya felétek áraszt szent kegyelme által, mit már az ősatyáknak megígért, mert Isten betartja ígéretét. Pedig az Atya haragra gyúlt bűneitek miatt, de irgalmas szeretete jeléül felülemelkedett isteni igazságán.

 

Adjatok hálát Isten egyszülött Fiának, Jézus Krisztusnak azért a szeretetért, azért az alázatért, ahogyan a megváltás művét beteljesítette, egész földi életével példát adott nektek, mert végtelen szeretettel közeledett a lelkek felé. Nem hatalommal jött az emberhez, hanem szolgálni. Szegényként lépett elétek, hogy szeretettel megérinthesse szíveteket úgy, hogy az Istentől kapott szabad akaratotokon ne essen csorba. Rávezetett benneteket az igazságra, szelíden, egyszerűen, amit véges elmétek fel tudott fogni. Megalázata magát előttetek. Mikor órája közelgett, megmosta tanítványai lábát, ami igazán szolgai feladat és azt mondta:”Ti Úrnak és Mesternek tartotok engem, jól teszitek, mert az vagyok. Ha én az Úr, megmostam lábaitokat, akkor ti is így tegyétek”. Egy más alkalommal pedig azt mondotta; ” Aki közületek a legnagyobb, az legyen a szolgája mindenkinek!”

Áldunk téged, Uram, Jézus Krisztus! Te mennyei Király, hogy nemcsak szavakkal, tettekben is példát adtál a tieidnek, mert megaláztad magad az emberért végtelen szereteted által a kereszten, szent sebeiden függő kínhalállal. És teneked Uram, Jézus Krisztus még ez is kevés volt, eledelül adtad magad és elrendelted, hogy szent tes­teddel és szentséges szent véreddel tápláljuk a mi bűnös lelkünket, hogy erőt merít­hessen a Téged kereső, esendő lélek. Mert mondottad, “Az én testem valóban étel, az én vérem, valóban ital.

Pedig te tudtad ó, Uram és Istenem, hogy ezt hányszor és hányszor meggyalázzák, hogy szentségi testedet hányszor leköpdösik, de azt is láttad, hogy a báránykák, kik nyájadba tartoznak, azoknak örök üdvösségük lesz általa. Te Uram tűrtél és még tűrsz ma is, mert az eltévedett egyetlen egy után is utána mész – Szentlelked által – hogy ne vesszen el egy sem a tieid közül, kik akaratuk által neked szentelik életüket. Áldjuk a vigasztaló Szentlélek Úristent, ki által beteljesedik a dicső Szentháromság, mert ő a harmadik isteni személy, az egy Igaz Istenben. Ámen.

 

Testvéreim! Ezt a ti időbe és térbe zárt elmétek fel sem tudja fogni, de higgyétek, higgyétek, hogy az egy igaz Isten három személy. Ezért mondotta Uratok, Istenetek Jézus Krisztus: ” Én és az Atya, egy vagyunk. Aki látott engem, az látta az Atyát is.

Higgyétek töretlen hittel, hogy Uratok Istenetek azért jött e világba, hogy szolgáljon, példát adott nektek. Kínhalálával bemutatta végtelen szeretetét, mert üdvösségre teremtett benneteket az Isten, nem pedig kárhozatra. “Mert úgy szerette Isten a világot, hogy egyszülött fiát adta érte.” Ezt nem győzöm eléggé hangsúlyozni. Szeretném belevésni lelketekbe, hogy kövessétek a jó Pásztort, mert életét adta juhaiért. De viszont azt is mondotta: “Életemet nem vehetik el tőlem, mert hatalmam van odaadni azt, és hatalmam van visszavenni azt.” Azt is mondotta: “Nincs szükségem földi dicső­ségre!” Ha Krisztust akarjátok követni, nektek a hatalom szolgálatot jelent, ami pedig nem mulatságos út a földön. Ügyes bajos dolgaitokban Istenhez forduljatok a jó tanács anyjához, a ti anyátokhoz, a szeplőtelenül fogantatott szent Szűzhöz, Isten anyjához, Máriához és ő ügyeteket igazgatja, kegyelemet eszközöl ki az ő anyai szíve. Van hatalma távoltartani a gonoszt, amennyiben ezt ti is kéritek. Bízzátok magatokat Krisztusra, éljetek a jelenlevésében, ne feledjétek, amíg akaratotokat, életeteket Reá bízzátok, Krisztuséi vagytok. Ha pedig a saját erőtökben bíztok, Krisztus nélkül a gonosz úgy elsöpör, mint a tollpihét a szél, mert erősebb nálatok. Mikor Uratok, meg­váltótok órája közelgett, azt mondotta Péternek: “Péter! Hatalmat kért fölöttetek a sátán, hogy megrostáljon benneteket, mint a búzát, de én imádkoztam érted, hogy megerősitsd a többieket. ” Készüljetek rá, hogy akik Krisztusnak adják lelküket, azokat célba veszi a gonosz. Rátok irányítja figyelmét, szálkák vagytok a szemében, keresztezi utatokat, ahol tudja. Sokszor mint jóbarát közeledik felétek, úgy magára tudja venni a jó látszatát, hogy ezt Isten szent Lelkének segítsége nélkül felismerni képtelenek vagytok. Ezért hangsúlyozom annyiszor: kérjétek az Isten szent Lelkének kegyelmi ajándékát a tisztánlátás kegyelmét, kérjétek még a bölcsesség kegyelmét, hogy döntéseitek bölcsek és igazságosak legyenek. Imádkozzatok sokat! Beszélgessetek Istennel, mert mellettetek van, a szívetekben él amíg azt ti is úgy akarjátok!

Járuljatok a bűnbánat szentségéhez, éljetek vele! Legyetek őszinték Istenhez! Ugyan őt nem lehet becsapni, mert tudott előtte minden gondolat. Ezért mondotta az Úr, Jézus Krisztus, “Atyátok még hajatok szálát is számontartja.

Így éljetek! Ne féljetek attól, hogy elvesztitek a lélek szabadságát. A bűn, ami megkötöz a szenvedélyek, ezekből fonja körétek a gonosz a rabláncot! Elhomályosítja a belső látást és görbe tükröt rak elétek és azt látjátok, ami ő akar. Megcsillogtatja hamis gyöngyeit, földi gazdagságát, elkápráztatja lelketeket, odakötöz benneteket az anyaghoz és rabjai lesztek az e világnak. Nagyon vigyázzatok! Imádkozzatok és ébren legyetek, hogy kísértésbe ne essetek.

 

Krisztus szeretetre, a gonosz gyűlöletre, Krisztus szolgálatra, a gonosz kapzsiságra, Krisztus testi-lelki tisztaságra, a gonosz a érzékek útvesztőibe az erkölcstelenségbe, a narkóba, az alkoholizmusba a szadizmus labirintusába vezet és megfoszt benneteket akaratotoktól, honnan a visszatérés nagyon bizonytalan. De Istennek még sincs lehe­tetlen, mert a kegyelem ott is keresi a lelkeket, mert Isten szeretete végtelen.

Ezért mondtam már annyiszor, nap mint nap vizsgáljátok meg tetteiteket! Ismerjétek fel a bűnt csírájában, szaladjatok Krisztushoz, bánjátok meg tévedéseiteket és meg­erősödik lelketek és Uratok feloldja a megkötözöttségeiteket.

 

Bízzatok feltétel nélkül Uratokban! Minden bajból kivezet benneteket úgy, hogy abból lelketek üdve származik. Ne féljetek Isten báránykái, mert én azért vállaltam a rettenetes halált itt a földön, hogy báránykáimat kivezessem tisztán, hófehéren a farkasok közül, mert kiömlött szent véremmel tisztára mosom lelkük köntösét – a bűnbánat szentsége által – ha meg is szaggatja, meg is tépi, de hófehér lesz.

És ott áll Uruk és Istenük, már az ajtóba eléjük megy, hogy bevigye abba az országba, hol békét, nyugodalmat találnak és Isten szeretete körülveszi őket, mert nehéz úton követték a jó Pásztort, ki életét adta juhaiért. Ámen.

 

Most búcsúzom és azt mondom, áldjon meg benneteket a ti szerető Atyátok, ki nem hatalommal, hanem szolgálatra küldött a világba. Őrizzen benneteket a jó Pásztor, Jézus Krisztus, mert az ő szent szeme rajtatok nyugszik, ki epedve várja, hogy szóljatok hozzá. Isten szent Lelke, lelketek mécsese, mert kinek útja világos, az nem téved el és üdvösségetek lesz mindörökre. Ámen. A szeplőtelenül fogantatott szent Szűz, Isten anyja Mária őrizzen és vigyázzon rátok. Szent Mihály főangyal védel­mezzen benneteket kis bárány testvéreim. Ámen.

Én pedig imádkozom értetek és veletek. Ármin.

komment

süti beállítások módosítása