HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzenek.blogol.hu helyett uze-k.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

MAGDOLNA ASSZONY ÍRÁSAI Ármin által

2019.11.21. 08:30 :: lowoa

1992. november 21.

                      

HÁNY ÉS HÁNY BÁRÁNYNAK KELL SZENVEDNI, HOGY AZ Ő CSALÁDJUKBÓL HÁNYAT, DE HÁNYAT TÉPNEK SZÉT A FARKASOK!

 

Dicsértessék a Jézus Krisztus! Áldott légy testvérem a mi Urunk, Jézus Krisztus szent kegyelme által. Ámen. Ármin vagyok, ne félj.

 

Imádkozzunk testvérem! Légy áldott és dicsőítessen meg a te szent neved Atyám, te teremtő, szerető, irgalmas, egy igaz Isten. Legyen hála és imádás neked Örök Ige, te megváltó és egyedül üdvözítő Jézus Krisztus.

Áldassék és imádtassék – a lelketek útját, a mennyek országa felé vezető utat bevilágító Örök Szeretet – és vezéretek, ahol elvezet benneteket az örök haza felé.

Te, aki már a kezdetben ott lebegtél a vizek felett, mert írva vagyon: “Isten lelke lebegett a vizek felett” irgalmazz és kegyelmezz, ó dicső szentháromságú egy igaz Isten, az Atya; a teremtő, a Fiú; a megváltó, a Szentlélek Úristen; a megszentelő! Légy ó Istenünk a tieiddel, hallgasd meg könyörgésünket, feléd kiáltásunk jusson szent színed elé. Mert te Atyám, aki teremtetted a világot, benne az embert, üdvösségre, Isten-gyermekségre hívtad őket.

De mikor szabad akaratuk által szembeszegültek bűneik miatt, megtehetted volna, hogy elpusztítsd a világot. De a te irgalmas szerető szíved nem ezt tette, hanem el­küldted szent Fiadat, hogy megváltsa a bűneiben megvakult embert, a lelki vakokat, hogy felnyissa szemünket, hogy felismerjenek téged Örök Atyám. Hogy újra felkínáld az Isten-gyermekség méltóságát a bűnös embemek.

 

De a bűnében megkötözött ember nem akart megtérni Hozzád. Eladta lelkét az ideig tartó hamis csillogásért, a hamis gyöngyökért, a vér öröméért, a hatalomért. Ami végeredményben nem is volt az övé – csak balgán hitte – és amit a földön hagyott mikor órája letelt. Mit vitt magával? – csak amije egyszerűen volt; a bűneit, mivel felöltöztette lelkét.

De voltak, akik őrizték Isten képét lelkükben és felismertek téged Uram, Jézus Isten végtelen kegyelméből tudták, hogy te vagy a Krisztus, az élő Isten Fia, ki evilágra jöttél. Mert a bárányok felismerték a Jó Pásztort és te Uram, magad köré gyűjtötted őket, akkor is, most is. Magadhoz hívod a bűnös embert akkor is, most is. Mert isteni megváltóm a te szenvedésed és kiömlött szent véred által az üdvösséget hoztad. Szent tanításod által örömhírt hoztál a földre a bűnös embemek. Hisz megmondottad: “Nem az igazakért jöttem, hanem a bűnösökért, mert nem az egészséges embernek kell az orvos, hanem a betegnek.

 

Igen Uram, most is beteg az ember, halálos beteg, bűnében fetreng és eltorzult lelke csak a piszokban és mocsokban érzi jól magát. És mégis azt mondom Uram és Istenem, könyörülj rajtuk! Hallgasd meg kicsi nyájad könyörgését, kik értük imádkoznak, esdenek hozzád, feléd kiáltanak!

Hány és hány kis báránynak kell végigszenvedni, hogy az ő családjukból - kit nekik adtál - hányat és hányat tépnek szét a farkasok. Hányan lettek a bűn láncrafűzött rabjai. Hányan érzik, hogy könnyeiket hiába ontják, csak szemlélői, nem pedig segítői lehetnek ennek a pusztulásnak.

 

Könyörgök hozzád te Megváltó Istenünk, önts reményt a szívünkbe, hogy ne lankadjon hitük és akaratuk, ami feléd vezet. Legyen szilárd és elTe a sziklára épüljön fel a feltétel nélküli hitük, és higgyék, hogy imáik nem pusztába kiáltó szó, hanem Atyám, te meghallgatod őket. Hisz neked minden lehetséges.

Mert lehetséges neked Istenem, hogy a gonoszt letaszítsd trónjáról és elvedd feje­delemségét, hogy eltűnjenek a sötét felhők. Hol a tiszta égen felragyog a nap és a te fényességed felnyissa szemüket és lehulljon a hályog és felismernek téged, örök Atyám. Mert a te szeretetednek minden lehetséges, hogy szent Fiad, Krisztus Király uralkodjon a szívek felett, hogy üdvösségük legyen mindörökké. Ámen.

 

Testvérem és testvéreim!

Haladjatok ezen az úton, min elindultatok. Ne féljetek a megpróbáltatásoktól, a szenve­déstől. Legyetek Krisztusokká, mert Uratok a szenvedés férfia volt a földön. Koronája nem csillogó arany volt, hanem tövis. Mert a világ koronát készített részére és valóban királlyá koronázták Uratokat, Isteneteket: mert Jézus Krisztus valóban király.

Könyörögjetek, esdjétek le ezt az égi Királyt a földre, hogy eljöjjön királysága az emberek között, hogy teremtsen új Földet, tisztítsa meg a salaktól, a bűntől. Taszítsa vissza a sátánt és fiait a kénköves tóba. De az testvéreim szenvedéssel jár, a bárányok részére is. De az ő részükre felragyog Isten szép napja és Atyátok letöröl szemetekről minden könnyet.

 

Most hozzád fordulok Isten szent Lelke. Őrizd a hit lángját, erősítsd a reményt. Tedd éberekké és világosítsd meg elméjüket, nyisd fel szemüket és adj bölcsességet, hogy akaratuk szilárd legyen, hogy a keskeny utat végig tudják járni és a szűk kapu szélesre táruljon előttük, hogy szemtől szembe állhassanak Királyukkal, Megváltójukkal, az egyedül üdvözítő Jézus Krisztussal, aki felismeri őket, mint övéit és az Atyához viszi őket, mert a szenvedésben a Földön Krisztusokká lettek. Ámen.

 

Most búcsúzom és azt mondom, áldjon meg benneteket – az örök Atya, ki várja érkezéseteket, – az ő szent Fia, Jézus Krisztus, ki szent vére által tisztára mosta lelketek köntösét, – a Szentlélek Úristen, ki őrizze lelketek lángját és bevilágítja utatokat, – a szeplőtelenül fogantatott Szűz, Isten anyja, Mária, ki lelketek sebeit bekötözte, hogy a harcban el ne vérezzetek. Ámen.

 

Én pedig Isten alázatos szolgája imádkozom érted és értetek, veled és veletek. Ármin.

komment

süti beállítások módosítása