HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzenek.blogol.hu helyett uze-k.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

MAGDOLNA ASSZONY ÍRÁSAI Ármin által

2019.11.25. 08:34 :: lowoa

1996. november 25.

 

Dicsértessék a Jézus Krisztus! Áldott vagy testvérem a mi Urunk, Jézus Krisztus szent kegyelméből. Ámen. Árrnin vagyok ne félj!

 

Köszöntelek testvérem az örök Atya, ki eget és földet alkotta, a mindenség Ura és Istene, az Atya egyszülöttje; Jézus Krisztus az isteni Bárány, és Isten szent Lelke a Szentlélek Úristen közreműködése által a dicső Szentháromság kegyelméből.Ámen.

 

Imádkozzunk testvérem és testvéreim! Kik itt a földön éhezitek és szomjúhozzátok az igazságot, kiket a kegyelem szívükben megérintett, mert kitárták szívüket, lelküket Istenük, megváltó Üdvözítőjük felé, Kik itt lent keresitek az isteni igazságokat és a sok hamisság között meg is találjátok azt. Mert Isten szent Lelke a Szentlélek Úristen reá vezet benneteket egy-egy igazságra és világosságot gyújt szívetekben és megajándékoz benneteket, mert szeretet él szívetekben, mert Isten a tökéletes szeretet, mert hol szeretet van, ott Isten van jelen.

 

Testvérem! Ezért áldjuk és magasztaljuk az egy igaz Istent, hogy ezt megadta az övéinek. Boruljunk le szent színe előtt, mert minden imádat minden dicsőség Tied, mennyei édes Atyánk! Megköszönjük atyai jóságodat, felül nem múlható szeretetedet, miáltal elküldötted a te egyszülöttedet a tévelygő, bűnös emberért, hogy szent Fiad visszavigye a tékozló fiúkat az atyai házba, hogy örömöd és örömötök teljes legyen. Hogy a bűnök bocsánatot nyerjenek, borzalmas árat kellett fizetni az Isten Bárányának, hogy elvegye a világ bűneit, mert amilyen iszonyatos volt – és ma is van – a bűn, olyan irtózatos kínokat szenvedett el a világ Megváltója, mert a szenvedés nagysága arány­ban volt a múlt, az akkori jelen, és az idők végezetéig tartó bűnökkel. Ezt ti emberek sem megérteni, sem felfogni képtelenek vagytok, mert Uratok az égi dicsőségből jött közétek, mint egy közületek. Milyen szépen énekelitek, ti kik itt a földön Krisztuséi vagytok: ” Leszállt az ég dicső Királya közénk az üdvnek hajnalán. “

Fel tudjátok ezt fogni, hogy ez mekkora alázatot követelt a testetöltés, a gyermekség, végigélni egy életet azért, hogy szívetekhez férkőzhessen? Oktatott, tanított, közétek hozta Isten országát, hogy felnyissa szemeteket, hogy nehéz felfogásotokkal is meg­értsétek, hogy felismerjétek a ” jelt”, mit a próféták már évszázadokkal azelőtt megjövendöltek. Hiszen a zsidók ismerték ezeket és ennek a jelnek ellene mondottak. És mindezek ellenére a Megváltó Isten bemutatta rettenetes áldozatát. Hányszor, de hányszor végtelen alázatában, hogy közelebb legyen hozzátok, emberfiának nevezte magát. De viszont tanítványainak szenvedése előtt kinyilatkoztatta, mikor Fülöp kérte: “Mutasd meg nekünk az Atyát” – eITe Ő azt felelte: “Fülöp, már olyan régen vagyok veletek és nem láttátok az Atyát? Aki engem látott, az az Atyát is látta. Hát miért nem értitek meg ti késedelmes szívűek, hogy az egy igaz Isten, három személy.

 

Ezért dicsőít ég és föld Ura és Istene a földön minden, a madarak éneke a te himnuszodat zengi, a virágok illata feléd száll, téged dícsér és áld, mert minden a te hatalmadat kiáltja. Terólad tesz tanúságot egek Ura és Istene, mert mindent a te isteni erőd tart fenn és éltet. Te, aki mindennek törvényt szabtál, mit át nem hághat, mert aki ellenszegül, pusztulnia kell. Ez a halhatatlan ember, kinek szabad akaratot adtál s magasra emelted a teremtett világ fölé. Kiknek hatalmuk van üdvösségük felett, akaratuk által felemelkedhetnek és el is bukhatnak. De te Atyám megkönyörültél rajtuk, szent Fiad elhozta csodálatos irgalmadat, a bűnbánat szentségét (a bűnbocsá­natot), mert tudtad, hogy esendő az ember, hogy a gonosz hányszor, de hányszor meg­ejti.

De elküldted szent Fiad nevében a Szentlélek Istent, a hannadik isteni személyt, hogy reávezesse az embert annak a felismerésére, hogy mi a jó és mi a rossz. És igy testvéreim az emberiségnek nincs mentség vétkeire, mert mindenki előtt nyitva áll a mennyek országának ajtaja, hova alázatos szívvel, bűnbánó lélekkel lehet belépni, hol az isteni szeretet körülvesz benneteket. Hova megváltó Istenetek hazaviszi megfáradt, meghajszolt gyermekeit és mennyei Atyátok letöröl szemetekről minden könnyet. Ámen.

 

Testvérem! Haladj mindig felfelé töretlen hittel, reménnyel embertársai d iránti szere­tettel, imádságos, alázatos lélekkel. Mert aki alázatos, az tud csak nagyon kicsi marad­ni, mert tudja nem a maga ereje viszi felfelé, hanem a kegyelem, ami segít mind köze­lebb hazafelé, hol lelke nyugalomra, békére, szeretetre talál. A remények beteljesülnek, mert hogy is mondotta Péter utóda? – az első szava az volt hívő népéhez; Ne féljetek! Van remény az üdvösségre! Ezért te se félj Testvérkém, mert a félelem megkötöz, gá­tolja szabadságodat. Légy te is tele reménységgel, mert a remény, a hit és a szeretet mellett, nagy ajándék! Ébrentartja a hitedet, táplálja a szeretetet. Kinek reménye nagy, nem csügged, mert nincs szomorúbb látvány a reménytelen embernél. Nevezhetném úgy is, hogy élő halott, aki csak van. Pedig tudhatná, hogy van remény az üdvösségre. Kell-e ennél több?

 

Imádkozzál, dolgozzál, őrizd ajándékaidat magad és embertársaid javára. Kérd tovább­ra is Isten szent Lelkének ajándékait. Kérj lelkeket! Apostolkodj, keresd az imádkozólelkeket. Éldd életedet míg az irgalmas Isten éltet itt a földön. Hogy mikor szólít el az Úr, az nem a te dolgod, ezzel ne foglalkozz, csak egyre ügyelj, hogy mindig készen ta­láljon, minden nappal készülj a nagy útra, a nagy találkozásra, hol megtudod mennyire szeret az Isten. Ámen.

komment

süti beállítások módosítása