HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzenek.blogol.hu helyett uze-k.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

MAGDOLNA ASSZONY ÍRÁSAI Ármin által

2019.12.06. 08:16 :: lowoa

1994. december 6.

 

LÁTTA A TÖMEGET, MEGESETT A SZÍVE RAJTUK, MERT ÚGY TÁMOLYOGTAK, MINT A PÁSZTOR NÉLKÜLI JUHOK

 

Dicsértessék a Jézus Krisztus! Áldott vagy testvérem a mi Urunk, Jézus Krisztus szent kegyelméből. Ámen. Ármin vagyok, ne félj!

 

Köszöntelek testvérem, a mindenható Atya Isten, ki eget és földet alkotta, kinek éltető ereje és végtelen szeretete tart fenn és élni enged, a Fiú Isten egyszülöttje, Jézus Krisztus, a megváltó üdvözítő, ki tágra nyitotta a mennyek országának kapuját kereszthalála által, hogy aki benne hisz és az Atya akaratát teljesíti el ne vesszen, hanem örök élete legyen a Fiúban, ki üdvösségre hívja az embert a tévelygőt, a bot­ladozó, a megcsalatott és becsapottat. Hisz olvastátok a Szentírást, ami így szól: “Látta a tömeget, megesett a szíve rajta, mert úgy tévelyegtek, mint a pásztor nélküli juhok. ” A Szentlélek Úristen, ki kegyelmi ajándékait szétossza köztetek, kinek – kinek az ő tetszése szerint, helyes útra tereli az eltévedettet, világosságot gyújt szívetekben, hogy mindaz, ki keresi Urát és megváltóját, az meg is találja, hogy életetek, mi nem ér véget itt a földön, hanem Krisztussal és Krisztusban éljetek a mennyei dicsőségben, a dicső Szentháromság dicséretében. Ámen.

 

Imádkozzunk testvérem! Imádunk és dicsőítünk, örök Atyám! Hálát adunk neked azért a végtelen szeretetért, mit felénk sugárzol, mit szent Fiad által be is mutattál, hogy akinek szeme van az lássa, akinek füle van, az hallja. Szent Lelked által Uram és Istenem, szétszórtad ajándékaidat, hogy mindezt ne a test szemével nézzük, hanem lelki szemeinkkel – kik Isten végtelen kegyelme által látjuk a dolgokat – azoknak amik.

Mert aki a lélek szemével néz, az nem görbe tükrön keresztül néz. A test szeme nem is tudja felfogni, mert gonosz azt láttat vele, amit ő akar. Sok köztetek az Ézsau, kik a hamis értéktelen csillogó kavicsokért odaadja lelkét, odaadja Istenfiúságát, mert értelmük elhomályosult.

Kérve kérünk, Urunk és Istenünk, hogy a te bárányaiddal ez ne így legyen! Tartsd meg őket magadnak, mert bárányaid ugyan szelídek, de ez nem jelenti, hogy gyávák is. Uram, te mondottad: “Tanuljatok tőlem, mert én szelíd vagyok és alázatos szívű.” Ki merné azt mondani Uram, hogy te gyáva voltál? Önként feláldoztad magad az emberért, pedig hatalmad volt a gonosz felett, de te Urunk és megváltónk nem riadtál vissza a kereszthaláltól. Te Isten voltál és vagy Uram, te mindent tudtál előre, alávetetted magad a halál borzalmainak, hogy üdvösséget szerezz az embernek. Ezért a szelíd bárányok hagyják magukat a világnak kigúnyolni, leköpdösni, megkínozni, de ők távolabbra látnak, látják a kereszten a feltámadás húsvéti zászlaját, és tudatában vannak, hogy miért tűrnek, mert az ő szemük látása – mi a bensejükből fakad, a Szent­lélek kegyelme által – azt látják, ami a felszín alatt van. Mert a gonosz az igazságot, mi Isten igazsága, nem tudja elpusztítani, csak fátylával – a hazugsággal – tudja befedni. Ezt látják, kik erős akaratuk által és Krisztus kegyelmével megerősítve haladnak azon az úton, mit Uruk és Istenünk járhatóvá tett. Hálatelt szívvel köszönjük nem neked Uram, hogy velünk maradtál és maradsz mindvégig. Mikor hatalommal és dicsőséggel jössz a tieidért és lerántod a fátylat minden hazugságról, elválasztod a jót a rossztól, az igazat a hamistól és ítéletet hirdetsz mindenek felett.

Megítéled a világot. És felragyog az üdvösség napja a tieidnek és atyai kebledre öleled őket, mert szembeszegülni mertek a gonosznak, mert befogadták azt a kegyelmet, mit Isten személyválogatás nélkül áraszt a világra, és Krisztussal megharcolták az ő harcukat itt a földön, ha sokat botlottak is, ha el is esetek, de felállni akartak, és a szerető, üdvözítő mindig talpra állította, kik Krisztuséinak vallják magukat és eszerint élnek. Reménykedjetek testvéreim, kik a nehéz utat járjátok, mert Uratok, üdvözítő megváltótok akarata az, hogy üdvözüljetek, ne pedig elvesszetek és így lesz örömötök teljes mindörökké. Ámen.

 

Testvérem! Haladj ezen az úton, csak bátran előre Krisztus nyomdokain, küzdd le félelmeidet, mint már annyiszor mondottam, ezek téged megkötöznek. Gátolják Istentől adott szabadságodat. Nagyon tudja a gonosz, hogy lehet téged korlátozni. Mondom neked, ne félj! Bízzál feltétel nélkül megváltó Üdvözítődben, ahogy az elmúlt életedben megőrzött az Isten kegyelme a tragédiáktól, pedig a tragédia mindig testközelben volt. Ezután is megőriz téged az isteni szeretet te csak higgy és a feltétel nélküli hited kigyógyít a belédrögződött félelmeidtől. Mit mondott Urad és Istened, Jézus Krisztus mikor a süllyedő bárkában a tanítványai felébresztették: “Miért féltek, ti kicsinyhitűek?” És miért félsz te is testvérem? Te is kicsinyhitű vagy? Ez nem illik hozzád, aki már annyiszor találkozott az Isten végtelen nagy kegyelmeivel nem lehet kicsinyhitű. Bízzál feltétel nélkül Istenben, vesd el korlátaidat, hagyatkozz Uradra és Istenedre. Bízzad magad Isten kegyelmére. Hagyd a dolgokat menni a maguk rendje szerint, mert ha te a magad okoskodása szerint akarsz valamit elintézni, úgyis elrontasz mindent. A döntést mindig bízd Istenedre és semmitől se félj! A te dolgod az ima, az engesztelés, építeni Isten országát itt a földön. Búzdítsd testvéreidet imára! Vigasztald meg az elkeseredetteket!

Gyarapítsd itt lent a földön Isten országát, simítsd el azt az utat, mi göröngyös. Tevékenykedj a családokban, ne engedd széthullani. Imádkozz érettük! Látogasd őket, de arra vigyázz, hogy nehogy terhes legyen jelenléted. Hirdesd ahol csak tudod az Evangéliumot a krisztusi tanítást. Vonatkoztasd az adott problémához. Mert a krisztusi tanítás gyógyír a szív sebeire, ahol nem hallgatnak rád, vagy gúnyolnak, némulj el és ne térj vissza. Mert Krisztus szavai örökértékűek, épp oly elevenen élnek ma is, épp úgy vonatkoztatható a mai emberre, mint a régiekre. Krisztus tanítása nem reformál­ható, Krisztus szavai igazgyöngyök, mit a disznók elé vetni nem lehet, mert telefröcskölik az ő szennyükkel.

Vigyétek el a megtévesztettekhez, bűnösek ugyan, de a sötétségből a világosságra vágynak, s nem ők maguk a sötétség. Maga a sötétség a bűnében megátalkodott ember, a sátán fiai, kik majd attól kapják méltó jutalmukat, aminek életükben szolgáltak. Azt ne feledjétek, mit Uratok Istenetek mondott: “A mennyek országa az erőszakosaké”, azaz hogy emberi hasonlattal éljek, akik köröm szakadtáig ragasz­kodnak Krisztushoz. Ezek az emberek is botlanak, el is eshetnek, de ismerik azt a forrást, a bűnbánat szentségét, hol lemoshatják lelkükről azt a foltot, mivel a világ befröcskölte.

Jegyezzétek meg először:

- akaratán kívül senki sem üdvözül, másodszor – bűnbánat nélkül nincs bűnbocsánat, harmadszor – kitartani mindhalálig.

 

Hogy ki, mikor kezd el munkálkodni Isten szőlőjében, az nem számít, csak mikor szólítja az Úr, mikor órája elérkezett, útra készen találja. Ebben van Isten végtelen irgalma és szeretete.

Testvéreim, vigyázzatok, mert a gonosz nagyon el akarja veletek hitetni, hogy az üdvösség csak úgy az öletekbe hullik, a ti akarástok nélkül. Ez nem így van. Ne téves­szétek össze a kegyelemmel, mert az, Isten végtelen szeretete által mindenkire árad – és csak azé lesz, ki nyitott lesz feléje – és a kegyelem itt már elkezdi építeni a lélekben Isten országát. Ki nem nyitott a kegyelem felé, ott a kegyelem nem tud a lélekhez fér­kőzni. Ez olyan miként a napsugár, hol nem ütközik, ott elsiklik és nem ad meleget.

A kegyelem, mit befogadnak – az Isten melegét, az a szeretetet sugározza Isten felé.

Ezen elmélkedjetek testvéreim! Adjatok hálát a szentháromságú egy igaz Istennek, ki személyválogatás nélkül küldi szeretetét minden emberre. Ki akarata által befogadja az üdvözül, ki visszautasítja, az elkárhozik. Ti pedig imádkozzatok testvéreim azokért, kik befogadták, hogy azt meg is tudják tartani. Itt van a ti engesztelő imáitoknak ki nem fejezhető értéke. Ezért még egyszer mondom, imádkozzatok, engeszteljetek és üdvözültök. Ámen.

 

Most búcsúzom és azt mondom, áldjon meg benneteket az irgalmas szerető Atyátok, ki kegyelmét egyformán árasztja személyválogatás nélkül minden egyes emberre. A megváltó Jézus Krisztus, ki egyformán ontotta szentséges szent vérét a keresztfán mindnyájatokért. A Szentlélek Úristen, ki minden lelket egyformán keres.A szeplő­telenül fogantatott Szent Szűz, Isten anyja Mária, kinek anyai szíve minden ember előtt tárva áll, könyörögjön értetek. Szent Mihály főangyal védelmezzen benneteket most és halálotok óráján. Amen. En pedig Isten alázatos szolgája, imádkozom érted, veled és veletek.

Ámen.

komment

süti beállítások módosítása