HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzenek.blogol.hu helyett uze-k.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

MAGDOLNA ASSZONY ÍRÁSAI Ármin által

2019.12.06. 08:15 :: lowoa

1983. december 6.
 
GYŰJTSÉTEK A NYÁJAT MINÉL SZOROSABBRA, MERT A POKOL FARKASAI ÉS KIÉHEZETT HIÉNÁI LESNEK MINDEN EGYES LÉLEKRE. FOGJÁTOK SZOROSAN KRISZTUS KEZÉT!
 
Dicsértessék a Jézus Krisztus! Áldott légy testvérem a mi Urunk, Jézus Krisztus által. Ármin vagyok, ne félj!
 
       Köszöntelek testvérem a mi Urunk, Jézus Krisztus, ki egy az Atyával és a Szentlélek Istennel, szent kegyelme által. Áldás és dicséret szentséges szent nevére most és mind­örökkön örökké. Ámen.
 
Testvérem!
       Tárd szélesre lelked kapuját a te Urad és üdvözítőd előtt, hogy Isten szent Lelke beragyogja azt. Tudott a te Urad és Istened előtt a te akarásod, tudott a te küzdel­med, tudottak a te imáid, fohászaid. Megerősíttettél hitben, reményben, szeretetben és békében testvérem. Mert a te Urad és Istened nem a terhet veszi le válladról, hanem az ő szent erejével lát el téged. Ne félj testvérem, megerősít a te Istened. A megpróbáltatások soha nem lesznek erődön felül. Imádkozzál, elmélkedjél, olvasd a Szent írást, és Isten Szent Lelke megvilágosít Téged és rávezet az igazságra.
       Érdemeld ki a tisztánlátás szent kegyelmét. Ne csak imával, vállalj részt az áldozatok­ban, böjtölj és apostolkodjál továbbra is, mert már több ízben mondottam, ez a te Urad és Istened akarata. Vállalj mind többet! Ne légy soha fáradt, ha Krisztusról van szó. Küzdj az indulataid ellen, még fokozottabban: Legyél nagyon éber! Tudj lemondani. Vállalj, vállalj áldozatokat! Ne légy kicsinyhitű. És még egyszer, nagyon akard Krisztust, mert Krisztus isteni Megváltód erőt ad hozzá.
 
Mint már mondottam a bűnbánat szentsége, mint mentőöv vesz benneteket körül.
 
Tudja a ti Uratok, ki valóságos Isten és valóságos ember, hogy esendők vagyok. Meg­szerezte ezt a drága kincset azon a csúcson, minél magasabb nincs, a gyötrelmek jajában, a szent kereszten. Mert az ember kétféle hatásnak van kitéve: először a lélek, másodszor a test. Már ezt is mondottam: a lélek felemel, a test lehúz. Tehát a lélek Istené, a test a világé. A sátán számtalanszor megejt benneteket, sokszor szinte észrevétlenül vétkeztek. Ezért kell imádkozni a tisztánlátás kegyelméért, hogy fölismerjétek. Mert ha tudtára ébredtetek bűnötöknek – mert a sátán nagyon okos, intelligens, igyekszik elhitetni veletek, hogy a bűn, az nem bűn és igenis, amit tettetek az nektek megjár – akkor ti azzal a drága kinccsel, mit bűnbánat szentségének neveznek, mindig tisztára moshatjátok lelketeket. Ezt a drága kincset maga Jézus Krisztus nyújtja felétek a szegekkel átlyuggatott szentséges kezével.
 
Ébredjetek fel emberek, hogy mit kaptatok és kitől! Ennél már többet nem lehet adni. Mert Krisztus még ennél is többet ad, saját szentséges szent testét adja eledelül és szentséges szent vérét italul.
 
Végtelen irgalmát, mert nem kérdezi meg, hogy hányszor bocsátott már meg nektek. Mert mindent feljegyeznek rólatok, még a hajatok szálát is tudják, hogy hullott el, és mennyi maradt meg, csak azt nem jegyzi föl a ti Uratok, hogy hányszor bocsátott már meg. Csak azt várja el tőletek, hogy bánjátok meg bűneiteket, mert Isten a bocsánatban is végtelen. Tudja a ti Uratok, hogy ki kísért benneteket. Mert ti egymagatok csak pici kis lángok vagytok az élet viharában. De ott van Krisztus, ki magát adja nektek eledelül, és ő a láng őrzője, ha a ti szabad akaratotokból reá bízzátok magatokat.
 
Mikor Jézus Krisztus kinyilatkoztatta magát, és azt mondotta, “Az én testem valóban étel, az én vérem valóban ital”. Sokan elhagyták. „Bolond beszéd, ki hallgatja?” Az Úr Isten Jézus Krisztus megkérdezte apostolaitól: “Ti is el akartok hagyni?”- ekkor Péter az első pápa azt mondotta, ami így hangzott:
“Hova mennénk Uram, az Örök élet igéi, a mennyek országa kulcsai nálad vannak!” Ezzel Péter hitét vallotta meg, de ezt nem magától tette.
 
Testvérem, ismerje meg végre a világ Krisztust! Tegyetek meg mindent. Imádkozzatok az egységért, mert a ti Uratok Istenetek akarata ez.
 
       Testvérem! Sokat imádkozzatok ti hívő lelkek az egységért Krisztus egyházában. Mert az egység az, ami elhozza a mennyei Jeruzsálemet a földre, ahol Isten letöröl minden könnyet.
 
       Te, ki felkentem lettél Fiam, ismertek előttem tetteid. Ismertek előttem megkísértéseid. De te meghallottad, mikor azt mondtam: “JÖJJ, KÖVESS ENGEM!” – és te jöttél. Jönnek nehéz idők, de ne félj, én melletted leszek, és a gonosz nem vesz rajtad erőt.
       Te ne kérj ettől a világtól semmit. Mint Szent Pálnak mondottam, most Neked is mon­dom: “ELÉG NEKED AZ ÉN KEGYELMEM! “ Legeltesd juhaimat és tereld őket az én aklomba, hogy a nyáj is ott legyen, ahol a pásztor. Bármi ér, te tudod, hogy én melletted vagyok.
 
Testvérem, te megértetted a te Urad akaratát. Te tudod, hogy ezek nem csak neked szólnak. Ha csak egy ember is üdvözül ezáltal, már nem éltél hiába.
 
       Még egyszer az Úr akarata, hogy az egyházért, a krisztusi egyházért, sokat imádkozzanak! Ne legyen egy nap sem a híveknél és papjaitoknál, hogy külön az, egységért ne imádkoznának! Még egyszer, fokozni kell az imát, hogy egy akol legyen és egy pász­tor, mert különben elvesztek! Mert még ekkora hatalma nem volt a sátánnak a világ felett!
       Ostromoljátok az eget. De mondom, ne féljen az a kicsi nyáj. A pásztor megőrzi őket az életnek – és merít nekik – megitatja őket az élő vizek forrásából. Krisztus nyájába hivatalos minden ember.
 
       Még egyszer mondom, gyűjtsétek a nyájat minél szorosabbra mert a pokol farkasai és kiéhezett hiénái lesnek minden egyes lélekre. Mert, ha nem vagytok éberek, ha nem fogjátok szorosan Krisztus kezét, széttépnek benneteket. Mert még egyszer aláhúzva mondom, Krisztus köré tömörüljetek, mert csak ott, de csak ott vagytok biztos helyen.
Most búcsúzom és azt mondom: Krisztus a jó pásztor vár benneteket, mert neki fáj minden eltévedt bárány és megkeresi és kopogtat ajtaján, és minden léleknek a szó legszorosabb értelmében kinyilatkoztatja magát. Mint ahogy Jézus Krisztus egy az Atyával és a Szentlélekkel, úgy egy akar lenni minden emberrel, hogy ő mi bennünk és mi Őbenne lakozzunk. Ámen.
 
       Áldjon meg benneteket az Atya a Fiú Isten és a Szentlélek Isten. Téged, pedig áldjon meg és töltse be lelkedet a megszentelő kegyelem a mi Urunk, Jézus Krisztus által, én pedig Isten legkisebb gyermeke imádkozom érted és veled.

Ármin.

komment

süti beállítások módosítása