HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzenek.blogol.hu helyett uze-k.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

MAGDOLNA ASSZONY ÍRÁSAI Ármin által

2019.12.10. 08:25 :: lowoa

1993. december 10.

 

MERT A KÍNZÁS ARÁNYBAN VOLT AZ EMBERISÉG BŰNÉVEL, AMI HÁRMAS: A MÚLT, A JELEN ÉS A JÖVŐ BŰNÉVEL IS

 

Dicsértessék a Jézus Krisztus! Áldott légy testvérem a mi Urunk, Jézus Krisztus által. Köszöntelek testvérem a mennyei Atya, az ő jobbján ülő üdvözítő Jézus és a Szentlélek Isten, ki egy az Atyával és a Fiúval, a Szentháromság egy Isten szentséges szent nevével és a mi Urunk szent akaratából, Jézus Krisztus kegyelméből. Imádjuk és áldjuk testvérem a teremtő, a megváltó, az üdvözítő Istent.

         Áldjuk szent és szentséges nevedet Urunk és Istenünk, Urunk, Jézus Krisztus. És várjuk szent jöveteledet, mert mint mondottad, várjuk Urunk dicsőséges eljöttödet, hogy megmutasd nekünk ki vagy, mert te Uram Jézus nem voltál, és sem nem leszel, hanem Te vagy! Te tudod azt, hogy az időben élő ember ezt milyen nehezen tudja felfogni, ezt az ” örök vagy “-ot. Te megdicsőült édes Jézusunk, ki velünk vagy, te nem hagytad el a tieidet, mert te itt vagy elrejtezve a csodálatos Oltáriszentségben. Mert aki a te csodálatos szent ostyád magához veszi, annak a lelke valóban Urát és Istenét fogadta magába, Jézus Krisztus titokzatos testét, mely valóban étel és valóban ital.

         Légy áldott Uram a csodálatos Oltáriszentségben te, aki a lelkeket vizsgálod, a te isteni szemed minden lélekbe lát. Te előtted ott áll minden ember lélekben és te még akkor sem teszel különbséget a bűnös és a kevésbé bűnös között. Neked csak egy, ami fontos, hogy kinyújtsa kezét, az akaratát feléd és elteljen a te legnagyobb ajándékoddal, a bűn­bánat szentségével. Te Uram még a legnagyobb bűnösnek is csak azt mondod:

 

“MENJ, ÉS TÖBBÉ NE VÉTKEZZ!”

 

Te irgalmas édes Istenünk, Urunk, Jézus Krisztus. Te bőkezű király! Leborulunk szent és szegekkel – a mi bűneink szegeivel – átvert szentséges lábaid elé, áldunk és imádunk Téged. Te, aki a rosszat jóval fizető Isten vagy. Mekkora a te szentséges szent szíved szeretete. Mert a te szíved szeretete kiárad, sőt felbuzog, és minden egyes embert elárasztod a te szereteteddel, és minden embertől elvárod, hogy viszont szeressen. Mert téged Uram csak viszont szeretni lehet, mert senki sem szeretett Téged Uram előbb. Mert te mindenkinél előbb szerettél. Hadd mondjunk neked köszönetet, mert hálát adunk szent szeretetedért, mert minden, amit csak adtál, az mind a te nagy szeretetedből adtad, és még ennél is többet adtál. Szent szereteted által leszálltál a földre, és valóságos emberré lettél, és még ez mindig nem volt elég a Te szent szeretetednek. Nem elégedtél meg azzal, hogy tanítottad az embert, nem volt neked elég, hogy csodákat műveltél, hanem te megmutattad a te szereteted végtelenségét is, a halál alól sem vontad ki magad, mert a te szeretetednek még ez sem volt elég, magadra vetted a világ bűneit. Te lefizetted minden ember váltságát, hogy üdvössége legyen benned. És a végtelen szent szeretet vállára vette a keresztet és felmagasztalta magát szent szeretete kiáradásával a kínok és gyötrelmek fájára. Mert ennél a szeretetnél nincs több és nincs nagyobb. Uram Jézus tudjuk, hogy ezt a te nagy szeretetedet megköszönni ember nem tudja, mert erre nincsen nyelv és erre nincsen szó, ami méltó lenne rá. Csak annyit rebeg akadozó nyelvünk: Jézusom szeretlek, könyörülj rajtunk! Ámen.

         Testvérem, elmélkedjetek ezen, ezen a végtelen szereteten. Mert mondom nektek az Úr megkínoztatása emberfeletti volt. A sátán minden gyűlöletét kiöntötte az üdvözítő Jézusra. Mert már mondottam, amilyen magasan állt Krisztus, mint ember az emberek felett, olyan mérhetetlen volt megkínoztatása is, azt a kínzást, amit az Üdvözítő vállalt, csak Isten-ember tudta végig szenvedni. Mert a kínzás arányban volt az emberiség bűnével, ami hármas: első a múlt, a jelen és a jövő bűnével is. Még többet mondok: az üdvözítő Jézus még a kínzói bűnét is magára vállalta, tehát még értük is letette a garast. Még azokat sem zárta ki szent kegyelméből. Hát lehet-e ennél jobban szeretni? És mi több! – a ti uratok Isten volt, nemcsak ember, aki rettenetes fájdalmában a kínzóit, mint gyenge és könnyű pihét lerázhatott volna magáról, és a ti Uratok kiitta kelyhét az utolsó cseppig.

         Ezen elmélkedjetek, mert ez a szeretet végtelenebb a csillagos égnél. “Mert ég és föld elmúlnak” - mondotta az Úr “De az én igéim el nem múlnak”.

Meghalt az Üdvözítő Jézus, halálnak halálával és dicsőséges feltámadása által dicsőült meg, és mint Isten-ember szállott az égbe, és ül az Atya jobbján. De eljő dicsőségben ítélni élőket és holtakat, hogy övéi is részesei legyenek az ő dicsőségének.

Testvérem, ezen elmélkedj! És imádkozz, és kérd a kegyelmet felebarátaid részére és azoknak a részére, kik nem tudtak kellően vigyázni menyegzős ruhájukra, mert így teljes az imád. Mert Isten végtelenül irgalmas. Mert mondom az imának nagy az értéke a ti lelketek javára.

         Most búcsúzom és azt mondom, erősítsen meg a mennyei Atya szent Fia, a mi Urunk, Jézus Krisztus által hitben, reményben, szeretetben és béketűrésben, és nem utolsó sorban, alázatban.

         A szeplőtelenül fogantatott Szent Szűz, ki részesült a megváltás gyötrelmében, Szent Fia által és ugyanígy részesült dicsőségben is, vegyen oltalma alá téged és családodat. A Szentlélek Isten fénye ragyogjon a te lelkedben. És áldjon meg szent kegyelmével a mi Urunk, Jézus Krisztus. Ármin

komment

süti beállítások módosítása