1991. január 10.

 

A TESTET MEGÖLHETIK, DE A HALHATATLAN LELKETEK SOHA, MERT AZ ISTENÉ, HA AZT TI IS ÚGY AKARJÁTOK

 

Dicsértessék a Jézus Krisztus! Áldott légy testvérem a mi Urunk, Jézus Krisztus által. Ámen. Ármin vagyok, ne félj!

Áldassék és dicsőítessék a szentháromságú egy Isten. Az Atya, Fiú és a Szentlélek, most és mindörökké. Ámen.

 

Imádkozzunk testvérem! Öröktől fogva és mindörökké élő Atya, irgalmazz nekünk és bocsásd meg mindazokat a vétkeket, mit az emberek elkövettek ellened.

Tekints szent Fiad kereszten függő testére, kiömlött szentséges vérére és te kis népedre, kik itt a földön felé kiáltanak.

Nézd a sátán ártó erejének hatalmát, és könyörülj meg a tieiden és fordítsd el haragod. Nézd meg kicsi nyájad, kik szent Fiad aklába tartoznak és irgalmazz nekik. Nézd ó Atyánk szent Fiad Edesanyját, a szeplőtelenül fogantatott Szent Szüzet, ki könyörög hozzád, esendő gyermekeiért, kik itt a földön élnek.

Könyörülj rajtuk és fordítsd el megérdemelt haragod és vonzzad a te népedet mind­jobban Szent Fiadhoz. Mert hisz te örök Atya vonzod gyermekeidet. Szent Fiad által eljutnak hozzád, mert azt is mondotta: “Senki sem mehet az Atyához, csak énáltalam. “. De viszont senki sem mehet a Fiúhoz, csak a Szentlélek közreműködése által. 

Ó dicső Szentháromság, könyörülj és teremts újjá bennünket, hogy benned újjászülessünk! Segíts hozzá a te kegyelmed által az újjászületéshez. Hisz Nikodémusnak mondottad Uram, Jézus, hogy ha hozzád akarunk érkezni, újjá kell születnünk. Add, ó Uram, Jézus, hogy benned újjászülessen lelkünk, a te végtelen szereteted és szent kegyelmed által, hogy úgy legyünk egyek veled Uram, Jézus Krisztus, mint ahogy te egy vagy az Atyával. Hogy elvihesd gyermekeidet az Atya elé, mint tieidet és az Atya felismerje szent Fiát bennünk, bűnös emberekben, kik hozzád tartozunk, mert a Bárány vére tisztára mosta lelkünket szent vére harmatával, végtelen szeretete és nem a mi érdemeink által.

De Urunk és Istenünk légy hozzánk kegyes és irgalmas, esendő gyermekeidhez. Igazságosságodat, végtelen szereteteden keresztül határozd meg. Indítsd gyermekeid szívét a bűnnek felismerésére és a bűneik feletti bánatuk indítsa meg szerető szívedet, ó Atyám! – és szent Fiad vére mossa lelkünket tisztára. Ó Atyám! Irgalmazz és kegyel­mezz szegény gyermekeidnek, hallgasd meg imáikat és könyörgésük jusson el szent trónusod elé. Ámen.

Testvérem, búzdítsd testvéreidet, nemcsak a vérszerintieket, mindenkit, akiket alkalmasnak vélsz, de ott is próbálkozz, ahol úgy véled, hogy hiába, mert csak Istened ismeri a lelkeket, mert Isten csodát tehet minden ember lelkében az engesztelő ima által. Mert Istennek minden ember egyformán fontos, mert minden ember egy isteni Szikra, mit az Atya visszavár. Kivéve a sátán fiait, kik a földet uralják, de Isten egyházán nem tudnak erőt venni, de örökös harcban áll rettenetes erejük. Mint az erős fát, mit a szétágazó erős gyökere megtart, ha az ágait tördeli is a vihar, de a gyökér tartja még, akár ketté is törheti, de gyökeréből újra zöldel és újra kivirágzik, úgy Krisztus egyháza a gyökerekből sarjad. A gyökerek pedig az imádkozó, engesztelő lelkek, kik észrevétlenül táplálják a koronát és éltetik virágait. Ezek a gyökerek a Kereszt fájából erednek és Krisztus szentséges Vére öntözi és táplálja azt. Járuljatok minél gyakrabban ehhez a forráshoz, hogy Krisztus teste és szent vére tápláljon benneteket, hogy a hit fája a viharban is elevenen maradjon, és elevenen is marad, mert Krisztusból ered. Mint mondotta Uratok, Jézus Krisztus: “A pokol kapui nem vesznek erőt rajta.”

Ne féljetek kicsinyhitűek, hisz a ti hányódó hajótokon ott van Krisztus és lelketek háborgó tengerét lecsendesíti az ő végtelen kegyelme által. Ti csak higgyetek, minden látszat ellenére csak higgyétek, hogy Krisztus nem hagy el benneteket. Próbáljatok a vízen járni és ne kételkedjetek, mert akkor süllyedni kezdtek. Engedjétek szerető Uratokat és Isteneteket lelketekben működni. Adjátok át magatokat teljesen a ti megváltótoknak és higgyetek, ne kételkedjetek, mert Isten nem hagy el. Ti esendő emberek anyagban és időben gondolkodtok, és úgy is látjátok. Hisz annyiszor mondotta nektek Uratok és Istenetek: ” A HITED MEGGYÓGYÍTOTT! A HITED MEGSZABADÍTOTT!” Senkinek sem azt mondta, hogy a tudásod megszabadított, hanem a hit. Ahhoz, hogy üdvözüljetek, olyannak kell lenni, mint a gyennek, ami azt jelenti, mint ahogy a gyermek is akkor érzi magát biztonságban, ha apja kezét fogja.

Ez így is van veletek is felnőttekkel, aki Krisztus kezét fogja, és át tudja magát adni Urának, azt ne féljen, mert Krisztus soha nem engedi el a kezét. Csak ti esendő emberek távolodtok el, de a kegyelem az mindig keres benneteket, hogy vissza­találjatok, ha ti is akarjátok. De akaratotok nélkül nem történik semmi!

Legyetek mindig éberek, ne engedjétek lelketeket ima és fohász nélkül. Éljetek mindig Isten jelenlevésében. Tudjátok, hogy Uratok mindig figyel és lát benneteket és meg­menti lelketeket. Mert aki Isten jelenlevésében él, abban a kegyelem működik, de csak a ti akaratotok által. Ezért testvérem bízzatok mindent Istenre és ne féljetek! Mert a testet megölhetik, de halhatatlan lelketek soha, mert az Istené, ha azt ti is úgy akar­játok. Mert annak a lelke sem semmisül meg, aki a sátáné, mert egyiketek lelke az üdvösségé, a másikotok lelke a kárhozaté. Az örök élet az mindenkié, csak egyik a negatív oldalra kerül, a másik pedig a pozitív oldalra. Kinek-kinek akarata szerint / és élete szerinti. Mert az üdvösségért meg kell küzdeni, mert az út keskeny, a kapu szoros. A pokol útja széles és a kapu tág.

Ezen elmélkedj testvérem és add tovább, mint már annyiszor mondtam, ez nemcsak neked szól. Ezért kell leírnod. 

Most búcsúzom és azt mondom: áldjon meg a mindenható Atya, az ő szent Fia; Jézus Krisztus és a Szentlélek munkálkodjon lelkedben, mindörökké, Ámen.

Én Isten alázatos szolgája, imádkozom érted és veled. Ármin.