HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzenek.blogol.hu helyett uze-k.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

MAGDOLNA ASSZONY ÍRÁSAI Ármin által

2020.01.14. 09:42 :: lowoa

1998. január 14.

 

Dicsértessék a Jézus Krisztus! Áldott vagy testvérem a mi Urunk Jézus Krisztus szent kegyelme által. Ámen. Annin vagyok, ne félj!

Köszöntelek testvérem és testvéreim a mennyei örök Atya, az Atya egyszülöttje; Jézus Krisztus, az örök Ige – a megváltó Istenetek Jézus Krisztus – és Isten szent Lelke, kit az Atya a Fiú nevében küldött közétek, hogy bölcsek legyetek, hogy reá találjatok az igaz útra, min Uratok a kereszthordozó nyomdokain haladva hazaérjetek abba az országba, amit a Fiú; Jézus Krisztus készített nektek. “Hol én vagyok, ott legyetek ti is.” Ezen elmélkedve készítsétek szíveteket, lelketeket nap mint nap erre a nagy találkozásra. Fogadjátok gyenneki szeretettel az alábbiakat az Atya és a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Imádkozzunk testvérem és testvéreim. Mert Atyátok úgy szeretett benneteket, hogy egyszülött Fiát adta értetek és mindazokért kik befogadták Megváltó Istenetek tanítását és tettre is váltották azokat.

Mi szívünk minden szeretetével imádunk mennyei Atyánk, leborulunk szent színed előtt, hogy megköszönjük Neked – Örök Atyám – hogy ennyire szereted kicsi gyennekeidet, ha meg is hajlott a hátuk, ha fehérré vált is a hajuk, ha a röpke földi élet küzdelmei megpróbáltatásai által arcuk vonásai barázdává is mélyült, de mindezek ellenére a te kicsi gyennekeid tudtak maradni.

Édes Atyám! Reád mertek hagyatkozni gyenneki szeretettel az örök Atyára és Jézus Krisztusra, megváltó Üdvözítőjükre. Mert kinyílt lelkük a kegyelem felé és a tanítást mit Szent Fiad hozott a földre, az a mag mit elhintett nem kőszívre hullott, hanem tennő, meleg szívekbe vert gyökeret. Mert gondolataitokból szép szavak lettek, a szavakból cselekedetek, amik meghozták lelki gyümölcseit az Örök élet javára. Ámen.

Ezért leborulva imádjuk atyai jóságos, irgalmas és megbocsátó szeretetedet Abba, menyei édes Atyánk! a dicső szentháromságban úgy mint Atya, a Fiú; Jézus Krisztus és Isten szent Lelke; a Szentlélek Úristen kegyelme által. Ámen. 

Testvéreim! Kiket az isten-gyennekség szeretete eggyé kovácsolt, kik imáikkal állandó jelleggel feléd kiáltanak, kik ebben a sátáni világban (mi a földet uralja) bátran vállalják az isten-gyennekség kínjait és megpróbáltatásait akaratuk által és Isten kegyelme megerősíti őket. És így tudnak Krisztuséivá válni, mert Krisztus él szívükben és a krisztusi szeretet kiárad az egész lényükből embertársaik felé. És így értik meg azt amire oly régen kéri Uram és Istenem általam hogy a lelkeket menteni kell. Váljatok a lelkek megmentésében Krisztusokká! Hisz testvérem Krisztusotok is azért szállt le a mennyei dicsőségből mint egy közületek, hogy láthatóan, tapinthatóan, akaratotokra hatva (ezért tett oly sok csodát, hogy lássatok és halljatok) hogy felpattanjon az a sötét páncél mi lelketeket körülzárja, hogy a kegyelem utat találjon emberi szívetekhez. Mert mint már előzőkben mondottam Uratok a szívek Királya.

Hogy is mondotta Uratok? – “A száj a szív bőségéből beszél” az igazaknál. (Ezek pedig nem a hazugok és a gonoszok, nem a képmutatók és a hamisak. Van erre egy szólás-mondásotok: Ami szívemen a számon! Ilyenek legyenek imáitok és cselekedeteitek. Nehogy reátok is vonatkozzon a próféta szava:”Ez a nemzedék, csak ajkával tisztel engem, szíve pedig távol áll tőlem.”

Ti pedig testvéreim, ne ilyenek legyetek! Ne féljetek megvallani hiteteket bárki előtt és bármi áron. Sugározzátok a krisztusi szeretetet, bárhol és bármikor. Ne féljetek, ne legyetek gyávák! Mit mondott Uratok Istenetek: “Aki megvall engem az emberek előtt, azt én is megvallom Atyám előtt, aki a mennyekben van.” Mert az előzőkben már volt rá példa, az előző ötven évben. Kik a sátánnak adták a nevüket a pénzért, az arany csillogásáért, gyarapították hatalmukat, egyben a sátán táborát. Titokban pedig imádkoztak. Nagyon ügyelve rá, hogy ezt meg ne lássa valaki. Utána pedig mikor más szelek kezdtek fújni, kérkedetek hitükkel. A templomokban mindig olyan helyre álltak, hogy minél többen lássák őket. Ezt ti is jól megfigyelhetitek, hogy ismét fordult a szélirány, ezek az emberformák úgy viselkednek mintha ott sem lettek volna. 

Testvérem és testvéreim! Nyissátok ki jól a szemeteket. Ezt ti is észrevehetitek és észre is veszitek. Azt is mondottam már az előzőkben, hogy a mennyek országának ajtaja mindenki előtt nyitva áll. Nem az a legfontosabb, hogy ki mikor lépett a krisztusi útra, hanem aki erre az útra lépett az járja ezt az utat mindhalálig. Mert a hiten, akaraton, reményen és a szereteten át ebben kitartani mindvégig és üdvösségetek Krisztusban és Krisztus által van mindörökké. Ámen.

Testvéreim! Oly sokszor hívtam fel figyelmeteket, olvassátok az újszövetségi Szent­írást. A Lélek reá vezet benneteket annak belső tartalmára, világosságot gyújt szívetekben. Már erre is felhívtam figyelmeteket. Nem csak a szóra, hanem a cselekményre is nagyon figyeljetek. “Példát adtam nektek:” – mondotta az Úr, ez pedig a cselekedetet jelenti. Tudott volt előtte még mielőtt leszállt volna földre, hogy mi az ő feladata az eltévedt ember üdvössége. Megszenvedni a rettenetes bűnökért, hogy ami az embemek lehetetlen, az az Istennek lehets__es legyen. Erre utalt mikor tanítványai megkérdezték: “Mester, ki üdvözül?” Erre O azt felelte: “Embemek lehetetlen, de Istennek minden lehetséges.” (Ezt már több ízben hangsúlyoztam, lelketek ébren­tartására, a mai világ feladatául megjelölve; a lelkek megmentése.) Mert Krisztus is ezt tette. Lelkeket mentett. De a teljességében üdvösséget szerzett. És ezt minden Isten hívő ember tudja, milyen áron. Nektek is ez a feladatotok: a lélekmentés. Csak Istennek szolgálva kiszakadni az evilág vonzásaitól. Engesztelni, engesztelni, engesz­telni. Mert mit mondott az Úr prófétája által? “Ha nem figyelmezteted testvéred, akkor testvéred lelkét tőled kérem számon. “ 

Testvérem és testvéreim! Kérve kérlek benneteket, szívleljétek meg mindezeket, ami annyit jelent, zárjátok szívetekbe. Mert mit is mondottam, a száj a szív bőségéből beszél. Nem lehet két Úrnak szolgálni. Ez az első tehát a test örömeit keresve a léleknek élni. De ne féljetek mondotta az Úr: “Én veletek vagyok nem hagylak árván titeket.” Ámen.

Most búcsúzom testvérem és testvéreim! Áldjon meg benneteket mennyei szerető Atyátok, az ő szent Fia; Jézus Krisztus, ki erősít és veletek van és megtart magának, Isten szent Lelke a Szentlélek Úristen kegyelme által megtart és megerősít és ajándékait szétosztja köztetek. A szeplőtelen szent Szűz, Isten anyja Mária oltalmazzon benneteket kicsi kitartó báránykái a jó Pásztornak. Szent Mihály főangyal védelmezzen benneteket a gonosszal szemben. Isten minden angyalai és szentjei imádkozzanak értetek. Ámen.

Én pedig Isten alázatos szolgája, imádkozom érted, veled, értetek és veletek. Armin.

komment

süti beállítások módosítása