HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzenek.blogol.hu helyett uze-k.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

MAGDOLNA ASSZONY ÍRÁSAI Ármin által

2020.01.14. 09:41 :: lowoa

1984. január 14.
 
ODADOBTA AZ EMBERISÉG A SÁTÁNNAK A LELKÉT EGY TÁL LENCSÉÉRT, MEGSZŰNTEK AZ ERKÖLCSÖK, A SZERETET KIHALT
 
Dicsértessék a Jézus Krisztus! Áldott légy testvérem a mi Urunk, Jézus Krisztus által. Köszöntelek testvérem az Atya Isten, a megváltó Jézus Krisztus és a megszentelő Szentlélek Isten nevével, a mi Urunk, Jézus Krisztus szent kegyelméből és szent akarata által. Imádkozzunk testvérem és adjunk hálát az Istennek, aki szeretete által  fenntart mindeneket. Mert jóságos szeretete tartja vissza attól, hogy a bűnös földet szent haragjával sújtsa.
 
Testvérem, kik Krisztuséi vagytok, ne szűnjetek meg imádkozni és eszközöljétek ki imáitok által Isten szent kegyelmét és könyörögjetek, hogy a ti Uratok, Istenetek haragja csillapodjon, mert bizony mondom a föld megérett Szodoma és Gomora sorsára, mert közel, nagyon közel Isten haragjának napja. De ti csak imádkozzatok, legyetek nagyon alázatosak és esedezzetek Istenhez, hogy könyörüljön meg rajtatok.
 
Mert a ti Uratok Istenetek, a mi Urunk, Jézus Krisztus türelmes volt, várt és várt, hogy az emberek hozzá forduljanak. A tudományokban nem Istent keresték, hanem önös célokra és az egész emberiség ellen fordították találmányaikat. Nem veszik észre, hogy lábuk alatt ássák a földet. Megszűntek az erkölcsök, a szeretet kihalt, az állatnál alacsonyabbra süllyedt az ember. De kik még szívükben érzik és élik Isten végtelen nagy kegyelmét, ostromoljátok az eget, hogy Isten könyörüljön meg rajtatok. De Isten nem azért fenyít meg benneteket, hogy elveszítsen, hanem hogy megtartson! A jó Atya nem azért bünteti gyermekét, hogy elveszítse, hanem hogy megtartsa a jóban. És nem azért büntet, mert nem szereti gyermekét. Bizony mondom, százszorta jobban szereti az, ki büntet, mint aki elnéz hibája felett gyermekének, hogy az a vesztébe rohanjon.
 
Tehát testvérem, a ti mennyei Atyátok is jó Atyátok. Meg akarja tartani gyermekeit, ezért nagyon kemény eszközökkel kapjátok a fenyítést. Jó módotokban kevélyekké és elbizakodottakká váltatok. Megfeledkeztetek a ti Atyátokról, ki minden jónak a forrása.
 
Odadobta lelkét az emberiség a sátánnak egy tál lencséért. Odaadta a lelkét az élvezeteknek, a hamis káprázatnak, odaadta a látását, a hallását a gonosznak, mert csak azt látja, amit a gonosz elé ad látni, és csak azt hallja, amit a gonosz sugall neki.
Pedig a szeme világát azért kapta az ember Urától, Istenétől, hogy ne csak külső, hanem belső látása is legyen, mivel meglássa Urát és Istenét. Hallását pedig azért kapta, hogy meghallja belső hallásával az ő Ura és Istene hangját. Mert mit mondott a ti Uratok és Istenetek, Jézus Krisztus mikor a jó pásztorhoz hasonlította magát. “Az én juhaim ismernek engem. Az én juhaim ismerik az én hangomat és követnek engem.”
 
Testvérem a múltkor azt ígértem, hogy abból fogsz tanítást kapni, hogy Isten végtelen nagy kegyelme, hogy munkálkodik abban a táborban, kit a sátán magáénak tud.
 
Testvérem, kérd Isten szent Lelkét, hogy tegye világossá elmédet és lelki szemed helyesen, ne tükrön keresztül lásson, és lelked füle felfogja, hogy értelmed tisztán lásson és halljon. Először is azt jegyezzétek meg, a ti Atyátoknak hatalma van égben, földön és a gonosz felett. Már azt is mondottam, a kegyelemnek nagyon sok eszköze van a lelkek megmentésére. És azt is mondottam, hogy a kegyelem minden eszközt felhasznál a lelkek megmentéséért.
Testvérem! A földön az ember annyira, de annyira elvakult, annyira bűnössé vált, hogy a bűnök már az egekig csapnak. A sátán még a választottak közül is szedi áldozatait. Ezért Isten nagyon keményen megbünteti az ő gyermekeit. Olyan büntetést mér gyermekeire, mire példa még nem volt a történelemben. Mert ha az emberiségnek csak fele maradt volna meg Istenben, de az arány sokszorta rosszabb, elmaradt volna a megsanyargatások ideje. De azokért, kik ezen a bűnök földjén kitartottak Istenben, azokért Atyátok megrövidíti az időt. És mindezt a mennyei Atya azért teszi, mert szereti az ő gyermekeit. Mint az igaz ember sem azért fenyíti meg gyermekét, mert abban örömét lelki, mert ő is szenved gyermekével együtt. Így van a ti Atyátok fent a mennyekben, ő sem leli örömét az emberi kínban, gyötrelemben. Mert sok időt hagyott arra, hogy az emberiség jó útra térjen, de a gonosz tombol örömében, és tömegével szedi áldozatait. Hányszor, de hányszor figyelmeztetett benneteket a szeplőtelenül fogantatott Szent Szűz! De az emberiség rohan végzete felé. De majd a kínok, és gyötrelmek völgyében felébred az ember, és keresni fogja Istenét.
 
Testvérem! Imádkozzatok, kik megtaláltátok szívetekben Krisztust, és még többet mondok, ne szűnjetek meg imádkozni. És ne féljetek, bármi történik is, de ti csak higgyetek, ahogy tanítottalak benneteket. Ne engedjétek a kételyt még csak lelketek közelébe sem, mert azt a fát, ami meginog gyökereiben, azt előbb vagy utóbb kidönti a szél. Ezért még egyszer mondom, hogy ti csak higgyetek, és ne féljetek, mert Krisztus nem hagyja el övéit.
 
Most búcsúzom és azt mondom, a mennyei Atya szent áldása, a megváltó Isten, Jézus Krisztus szent kegyelme, a Szentlélek Isten szent fénye őrizzen meg benneteket az örök üdvösség részére. Ámen. Téged pedig az Úr, Jézus Krisztus szent kegyelme őrizzen és tartson meg, én pedig melletted vagyok imáimmal őrizlek Téged.

Ármin.

komment

süti beállítások módosítása