HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzenek.blogol.hu helyett uze-k.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

MAGDOLNA ASSZONY ÍRÁSAI Ármin által

2020.02.12. 07:38 :: lowoa

1986. február 12. Hamvazó szerda.
 
AKI KÖVETNI AKAR, AZ TAGADJA MEG MAGÁT, ÉS ÚGY KÖVESSEN ENGEM
 
Dicsértessék a Jézus Krisztus! Áldott légy testvérem, a mi Urunk, Jézus Krisztus által. Ámen.
Ármin vagyok, ne félj!
 
Köszöntelek testvérem a mindenható Atya, az ő szent Fia és Isten szent Lelke, a Szent­lélek Isten szent nevével, a mi Urunk, Jézus Krisztus szent kegyelméből.
Imádkozzunk testvérem! Áldás és dicsőség neked mennyei Atyám, hála és imádás neked Uram és Istenem; Jézus Krisztus. Minden tisztelet és dicséret tied, Szentlélek Úr Isten. Legyen áldott a szentháromságú egy Isten, most és mindöröktől és mindörökké. Ámen.
Megváltó édes Jézusom! Leborulva áldalak és imádlak és magasztallak, te dicső, te felséges édes Istenem. Te, aki a megtestesült szeretet vagy, ki az Atyától jöttél. Te, aki Isten egyszülött fia vagy, ki a világra jöttél, hogy létünk legyen veled és benned, mindörökké. Légy áldott Uram és Istenem! – te érettünk szenvedő, te érettünk kiüresítetted magad a szenvedésben, hogy mi is ott lehessünk, ahol te vagy, te megdicsőült Isten. Te, aki megdicsőítetted az Atyát és az Atya is megdicsőített Téged és az az akaratod, hogy kik a tieid vagyunk, mi is megdicsőítsünk téged, te általad, és te is megdicsőíted a tieidet magadban. Légy áldott és imádott mindörökké. Ezért kérünk, esedezünk hozzád, te testté lett Ige, hogy tarts meg bennünket magadnak, engedd hogy a tieid legyünk. Fogadd el akaratunkat, hogy mi is mondhassuk Szent Pállal, hogy “Már nem is mi élünk, hanem Krisztus él bennünk.”
 
Urunk és Istenünk, csak tieid akarunk lenni. Add, hogy akár jó, akár rossz ér bennünket ezen a földön, hogy mindig a te szent akaratodban megnyugodva tudjuk azt fogadni és mindig és mindennél közelebb és közelebb kerüljünk a te szent Szívedhez. Add Uram szívünkbe a reményt, mert kinek Krisztus a reménye az Krisztushoz ér, ahhoz a Krisztushoz, ki mondotta:
 ”ÉN VAGYOK A FELTÁMADÁS ÉS AZ ÉLET, KI BENNEM HISZ, AZ HA MEGHAL IS ÉLNI FOG.”
 Erősítsd bennünk a hitet Uram, mert te a feltétel nélküli hitet kéred tőlünk. Mert mint Mártának mondottad: “HIGGY, AKKOR MEGLÁTOD ISTEN DICSŐSÉGÉT!”
 
Uram, mi hiszünk a te szent kegyelmed segítsége által, mert tudjuk, hogy nélküled senkik és semmik vagyunk. Add, ó Urunk azt a szeretetet, mivel te szeretsz minket. Engedd, ó Uram érezni azt a szeretetet, amennyire ez nekünk lehetséges, hogy szeretetünk feléd szálljon és utána embertársaink felé.
 
Vezess minket a te utadon, mert a tieid vagyunk. Segíts és légy mellettünk e nehéz napokban. Rejts el magadban bennünket a te öt szent sebedbe, hogy a kísértések ellen legyen oltalmunk és menedékünk. Vonzzon a te végtelen szereteted és a mi szerete­tünkkel kapcsolódjon össze, mert ez a biztos kapocs, ami soha nem enged elveszni, hanem megtart és magához vonz. Add, hogy e vonzásnak szent köréből soha ki ne sodródjunk, hanem veled és benned éljünk és a szent tested és véred által lehessünk Krisztus hordozói mindörökké, Ámen.
 
Testvérem, higgyél, bízzál és remélj! A félelem ne csonkítsa meg erődet Krisztusban, mert minél többet teszel Krisztusért, annál erősebb leszel, mert Krisztus és a félelem nem egy szívben lakik.
 
Tudd azt, hogy a világ Krisztus ellen nem tehet semmit. Ugyanúgy, ki Krisztusé az is felette áll a világnak. Ne csüggedjen a lelked, hanem küzdjél mindig, minden emberi gyengeség ellen. A harc nehéz, mert a legnagyobb ellenséget is le kell küzdeni Krisztusért, ez saját magad vagy!
 
Mert mit mondott az Úr: “AKI KÖVETNI AKAR, AZ TAGADJA MEG MAGÁT ÉS ÚGY KÖVESSEN ENGEM.” Ezért testvérem, fokról-fokra kell győzelmet aratnod magad ellen, helyesebben mondva magadért és így a lélek ebben a küzdelemben tisztul és fokról fokra válik mind szabadabbá. Mert kivetkőzik a kishitűségéből.
 
Le kell vetkőzni a hiúságot, és le kell vetkőzni az önszeretetet. Mert az ember csak érde­kein keresztül szeret, és ez a lélek a melegágya a gyűlöletnek.
 
Visszatérve az előbbiekhez, ahogy legyőzitek hibáitokat, úgy öltsétek fel magatokra az erény ruháit.
 
Mert,
 
- ki levetkőzött a hiúságból, azon nyomban felöltötte magára a szerénységet,
- ki levetette a gőgöt, az felöltözködött alázattal,
- ki kivetkőzött a hazugságból, az az igazság köntösét öltötte magára,
- ki kitépte lelkéből a legveszedelmesebbet az önszeretetet, az felruházta magát a legnagyobb kinccsel, Ura és Istene szeretetével, a krisztusi szeretettel.
 
Mert le kell mindarról mondani, mit a világ adhat. Ez kemény csata.
 
Amit felsoroltam, ezek a bűnök bennetek lakoznak. Mert a test lehúz, a lélek, ami felemel és ehhez csatlakozik még a gonosz kísértése. Ezért mondotta Uratok Istenetek, ki üdvözül?
 
“EMBERNEK LEHETETLEN, ISTENNEK PEDIG MINDEN LEHET­SÉGES”
 
 Ezért testvérem, imádkozzatok és kérjétek Krisztus kegyelmének szent erejét.
 
“MERT KI HOZZÁM FORDUL AZT NEM TASZÍTOM EL MAGAMTÓL”,
 
 mondotta az Úr, amit megváltói művével sokszorosan alá is húzott. Ezért Testvérem ajánljátok fel magatokat nap mint nap Krisztusnak. Kérjétek szent kegyelmét, tartsa ébren lelketeket a megváltói végtelen szeretet. Ne legyetek kishitűek, hanem lelketek legyen tele bizalommal Uratok és Istenetek felé.
 
Testvérem, ez mindig legyen előtted: a teljes Krisztusra való hagyatkozás, és Krisztus jelenlevésében élni, a lelki állapot megőrzésében segít, sőt csak ezáltal lehetséges a gyakori szentáldozás, hol lelketek egyesül Urával Istenével. Ezáltal válik lelketek a Szentlélek templomává.
 
Testvérem, a lélek legyen mindig kész Ura és Istene fogadására!
 
A lelki készenlét testvérem az mindennél fontosabb. Legyél megbocsájtó, ne feledd azt, hogy a saját mércéddel mérnek neked is vissza.
 
Vizsgáld meg lelkedet minden nap, nem találsz-e benne kivetni valót. Kérd és kérd mindig Urad és Istened szent kegyelmét, és nincs semmi, amitől félni kellene a te lel­kednek. Így válsz szabaddá. Így válnak le rabláncaid, mivel a világ magához köt.
 
Testvérem, most búcsúzom és azt mondom: áldjon meg a mennyei Atya, az ő szent Fia, ki e világra jött, Jézus Krisztus és kit elküldött a vigasztaló Szentlélek, hogy lel­ked szabadon és készen várja Ura és Istene jöttét. Ámen.
A mi Urunk és Istenünk kegyelme kísérjen és óvjon, ki megváltód és üdvözítőd a Jézus Krisztus. Ármin.

komment

süti beállítások módosítása