HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzenek.blogol.hu helyett uze-k.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

MAGDOLNA ASSZONY ÍRÁSAI Ármin által

2020.03.17. 03:51 :: lowoa

1997. március 17.

 

Dicsértessék a Jézus Krisztus! Áldott vagy testvérem a mi Urunk Jézus Krisztus szent kegyelméből. Ámen. Ármin vagyok ne félj!

Köszöntelek testvérem az öröktől és örökké élő Atya Isten, az Ö egyszülött Fia a mi Urunk Jézus Krisztus szent és szentséges szent nevével és Isten szentlelke, a Szentlélek Úristen közreműködése által, a szentháromságú egy igaz Isten kegyelméből. Ámen.

 

Imádkozzunk testvérem és testvéreim, kik tudatosan szabad akaratuk által léptetek arra az útra, mit Uratok Istenetek Megváltó Üdvözítőtök készített részetekre, kik nem mérlegeltetek, bátran léptetek a tövisekkel teli útra. Reá mertetek hagyatkozni Uratok Istenetek akaratára, mert tőletek is megkérdezte Uratok a lélek szaván keresztül “Ti is el akartok hagyni?” – s mint Péter egykor – azt feleltétek “Hová menjünk Uram? az Örökélet ígéi Nálad vannak” Ezért mondottam és mondom most is, és még mondani is fogom: ne féljetek, mert Krisztus kezében vagytok. Hisz mondotta Uratok: “Atyám kezéből senki el nem ragadhat benneteket. “

 

Mert aki Krisztus kezében van az Atya kezében is van. Mert mit mondott Uratok üdvözítő Istenetek, Jézus Krisztus: “Aki engem látott az az Atyát is látta, mert én és az Atya egy vagyunk”. Ezért ne remegjen a ti szívetek bárány testvéreim, hanem zeng­jetek hozsannát, örömtől u.üongjon szívetek, hogy ezt megköszönjétek a szent­háromságú egy igaz Istennek. Szentlelke ereje pedig szent kegyelme által reá vezet benneteket az igazságra ami egyben az Atya igazsága. Mit is mondott Uratok Jézus Krisztus Péternek? – mikor azt felelte”… hova menjünk Uram!”

Boldog vagy Simon Péter mert ezt nem a test és vér nyilatkoztatta ki neked, hanem az én mennyei Atyám. Ezért én azt mondom nektek is testvéreim ti is boldogok vagytok mindannak ellenére, hogy a tövises nehéz utat járjátok. Mindig fokozottabban küzd­jetek a test bűnös hajlamai ellen. Ne a testnek éljetek, mert az a poklok mélyéig süllyeszt benneteket, hanem a léleknek, ki a mennyek országáig repít benneteket. Annyiszor de annyiszor figyelmeztettelek benneteket, a testet a lélek igájába hajtsátok, mert a test lefelé húz, a lélek pedig felemel. Igy megtisztulva dícsérjük az egy igaz Istent. Megváltó Istenünk, Jézus Krisztus szavaival: “Dicsérlek mennyei Atyám, hogy ezt kinyilatkoztattad a kicsiknek, a semminek látszóknak és elrejtetted a nagyok és okosak elől, hogy megalázd a gőgösöket, a magukat naggyá tevőket. Igen, ez így tetszett Neked Atyám!”

 

Mi is imádunk, áldunk és magasztalunk szentháromságú egy igaz Istenünk a dicső szentháromságban úgy mint Atya, a fiú: Jézus Krisztus és Isten szent Lelke: a Szent­lélek Úristen. Hálát adunk atyai szerető jóságodért, hogy ennyire szereted esendő, kicsi gyermekeidet. Mert azt mondottad Uram, Jézus Krisztus: “Az alázatos szívűeké a mennyek országa. ” Ámen.

 

Testvérem és testvéreim! Küzdelem az életetek itt lent a földön, úgy belső mint külső. Mégis mondom nektek lelketekben dúl a harc, mi állandó jellegű. Maga a test mi tele van bűnös hajlamokkal. A test kívánságai: a vér örömei, a szenvedélyek, az alkohol, a különböző kábítószerek, a szadizmus, a káröröm, a túlzott kényelem, a lustaság, a jóra való restség, a hatalomvágy, a többnek látszani akarás, a túlzott földi

javak, a gyűlölet, az önszeretet, a hamisság, a tiltott örömök. Ez mind a testet szolgálja. Mit még sokáig lehetne elemezni. Ez mind esküdött ellensége a léleknek. Ezek a sátán fegyverei és mindig tisztában van azzal, hogy kinek mi a gyenge pontjai. Ha nem küzdötök ellene a halhatatlan lelketek a test igáját hordja és lelketek üdvössége elve­szett.

 

Testvéreim! – fontoljátok meg a fentieket, mert ha valamelyik szenvedélynek a rabjai lesztek a sátán tart benneteket nem a kezében, hanem a markában általa benneteket. Ezért legyetek résen, mert szinte számotokra észrevétlenül kerültök min­dig le.üebb és le.üebb, mert értelmetek elhomályosul. Már annyiszor figyelmeztettelek benneteket, hogy a bűnt csírájában kell elfojtani. Ha botlatok, ha a gonosz meg is ejt benneteket, de mert lelketek meghúzza a vészharangot és ti felismeritek, mert Isten Szentlelke őrködik felettetek. (ha kinyíltok a kegyelem felé, szaladtok ahhoz a forráshoz, hol Krisztus vére mossa a lelkeket hófehérre.)

 

A kis bűnökkel se legyetek elnéző ek, ( ahogy ti nevezitek a bocsánatos) mert a halálos bűnök, mi a lélek bukását okozza, mindig kicsi bűnökkel kezdődnek. Ti is oly sokszor

 

találóan fejezitek ki, mikor szólás-mondásaitokban olyan igazat tudtok mondani, mit a tolvajra alkalmaztok: “Kis tűn kezdi, ökrön végzi!” Ez minden bűnre áll.

 

Bánjátok meg bűneiteket nap mint nap, tartsatok bűnbánatot úgy is, hogy azokat a bűnöket is mit gyarlóságaitok miatt képtelenek vagytok felismerni.

Krisztus egyháza úgy tanítja, a bocsánatos bűnöket a kis apró tévedéseiteket elég ha a bűnbánatotok által kéritek lelketek tisztulását Krisztus szentséges szent vére által. A halálos bűnök miben nem csak megbotlotok, hanem el is estek, szükséges Krisztus papja által Krisztusnak bevallani, azáltal megalázkodni és Krisztus az örökös Főpap feloldoz bűneitek alól. Széttépi bűneitek láncát és hófehér lappal folytathat játok élete­teket.

 

De én mégis azt mondom, nagyon vigyázzatok, legyetek résen! Mert mint az előzőekben mondottam a kis bűnökből lesznek a nagy bűnök. Az apró kicsi botlásokból a nagy esések. Ne legyetek testvéreim magatokkal elnézőek. Legyetek kritikusai magatoknak. Mit mondott Uratok: Jézus Krisztus? … “Mások szemében keresitek a szálkát a magatokéban a gerendát sem veszitek észre!” Ezért figyel­meztetlek benneteket. Ne a felebarátod hibáit tartsátok számon és figyeljétek, hanem a magatokéi ellen küzdjetek! A mások hibája csak annyiban tartozik rátok, hogy jószándékkal figyelmeztessétek. Az már az Ö dolga, hogy hallgat-e rátok, vagy nem. Ti megtettétek mit meg kellett tennetek.

 

Testvéreim, mindnyájan fontoljátok meg mindezeket. Nehogy azt higgyétek, hogy ti már nagyon jók vagytok! Ez nem igaz. Mit mondott Uratok Istenetek? – mikor egy bizonyos ember így szólította meg: “Jó Mester!” – Ö pedig azt felelte: “Csak az Atya jó” – pedig Ö a második isteni személy az Atya egyszülöttje. “Senki sem vádolhat bűnnel” – mondotta. Mindezt azért mondotta, hogy valamikor is meg ne elégedjetek magatokkal és megálljatok a magas hegycsúcson felfelé, mert aki nem halad erejét megfeszítve és leáll, az megindul és csúszik lefelé. Mert Testvéreim minden örök mozgásban van vagy felfelé, vagy lefelé. Miként az idő mindig előre halad, megy valami felé, soha még egy percre sem áll meg a jelennél. A Ti célotok pedig üdvösségetek: Isten országa. Előtte még át kell lépnetek azt a küszöböt, mitől mindnyájan annyira féltek, mit ti halálnak neveztek. Pedig csak levetitek a mulandót, elhagyjátok azt a testet, hol harcaitokat megharcoltátok éspedig beléptek oda, hol minden örök, hol nincs kezdet és vég. Hol a végtelen szeretet vár benneteket, az ki magára vette minden gyarlóságaitokat, hogy ez a találkozás létrejöhessen. Atyátok, ki ég és fóld Ura, letöröl szemetekről minden könnyet. Ámen.

 

Most búcsúzom és azt mondom, áldjon meg benneteket testvéreim az Örök Atya, az Ö szent Fia: Jézus Krisztus és Isten szent Lelke. A szeplőtelenül fogantatott szent Szűz, Isten anyja Mária oltalmazzon és vezessen benneteket szent Fiához, szent Mihály főangyal védelmezzen benneteket Istennek minden angyalai és szentjei imád­kozzanak értetek. Ámen.

 

Én pedig Isten alázatos szolgája, imádkozom érted, veled, értetek és veletek.

Ármin

komment

süti beállítások módosítása