HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzenek.blogol.hu helyett uze-k.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

MAGDOLNA ASSZONY ÍRÁSAI Ármin által

2020.04.26. 09:10 :: lowoa

1992. április 26.

 

VIDD KERESZTEDET HŐSIESEN, HA LEROGYVA IS NÉHA, HISZ URAD IS LEROGYOTT A TE BŰNEID MIATT

 

Dicsértessék a Jézus Krisztus! Áldott vagy testvérem a mi Urunk, Jézus Krisztus szent kegyelme által. Ámen.

Köszöntlek testvérem az Atya, a Fiú és a Szentlélek Úr Isten nevében.

Testvérem kérdezni szeretnél? Kérdezz!

 

Első kérdésre: Az az ember, ki a templomban, a zsidó templomot kereste, az én vol­tam, hogy fokozottabban felhívjam figyelmedet a feladatra, amit az Úr neked rendelt.

 

Második kérdés: Azokkal a jelenségekkel, amik körülvesznek, azokra következő a magyarázat: Vannak, mik az én jelenlétemre figyelmeztetnek és vannak, mik a sátán ijesztegetései. Azok pedig, mik hátulról lenyomnak, az pedig a kísértő gonosz, ki ellened harcol és lelked rabul akarja ejteni. De te ne félj! Ezért figyelmeztettelek annyit a gonoszra és az ébrenlétre, hogy fokozottabban felhívjam a figyelmedet az imára, mert ez ebben az egyedüli fegyvered: az ima.

 

De ne félj! Mert mint a kegyelem sem töltheti be lelkedet a te akaratod nélkül, úgy a gonosz sem ejthet rabul a te akaratod nélkül. Mint ahogy a kegyelem szelíd, a kísértő vad és félelmet akar szívedben kelteni. De te ne félj! Menekülj a te Uradhoz, Istenedhez, rejtőzz el az ő sebeibe és semmitől se félj!

A kegyelmi erőt, mit Uradtól kaptál az emberi szenvedésekre ingyen kaptad és ingyen adjad tovább. Ármin.

 

Hannadik kérdésre: A Lenke nénivel kapcsolatban pedig azt üzenem, sokan várják odaátról. Kit álmában nem ismert fel, az azért maradt rejtve előtte, még korai lenne őt beavatni ezekbe a titkokba, de ne féljen, mert szerető, tisztult lelkek várják a hazaérkezését. Mert akit várnak, azt szeretik is. Ezt akarták tudtul adni neki, teljes bizalommal odaadni gondjait. Hagyatkozzon Urára, Istenére és Megváltójára, mert úgy szereti, mint az egyetlent. Ármin.

Negyedik kérdésre: Most hozzád szólok, kit hozzád rendelt az Úr!

 

Mert mint mondottam, amit leírsz, az nemcsak neked szól. Ő a te közvetítőd a lelkek felé. Mert őt azért választotta ki, mert nagyon keresi Krisztusát. De van kifogásom egy némely cselekedetében. Vizsgálja meg lelkét és kérje az Úr segítségét és majd ő meg­világosítja elméjét és megszületik Krisztus az ő lelkében. Haladjon Krisztus felé azon a szűk úton, mi az üdvösségre visz. Ne tekintsen se jobbra, sem balra, sem hátra, hanem előre Krisztusa felé és üdvözül. Ármin.

 

Testvérem imádkozzál és dolgozzál. A jelenlegi problémádat bízd a te Uradra és Istenedre és semmitől se félj! Vidd keresztedet hősiesen, ha lerogyva is néha, hiszen Urad is lerogyott a te bűneid alatt is és nem tette le félúton, hanem felvitte a Golgotára és kínhalált halt, hogy megszerezze neked és nektek az üdvösséget. Tarts ki még egy kicsit, amit eddig elértél ne hagyd elveszni. És ne feledd: Urad erődön felül nem enged terhelni. Veled az Úr és öleld át szent keresztjét és semmitől se félj!

 

Most búcsúzom és azt mondom, áldjon meg a mindenható Atya, ki figyel rád, a mi Urunk, Jézus Krisztus, ki felvitte bűneidet a keresztre, hogy szent vérével tisztára mossa lelkedet. Őrizzen és erősítsen a Szentlélek Úr Isten és vezessen az igaz úton. Ámen.

 

Én pedig Isten alázatos szolgája imádkozom érted és veled. Ármin.

komment

süti beállítások módosítása