HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzenek.blogol.hu helyett uze-k.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Kadarkúti Égi Üzenetek 147. Jézus: A Szűzanya, mint példakép

2020.05.22. 06:43 :: lowoa

ÉGI ÜZENETEK   2012.05.22 Jézus: A Szűzanya, mint példakép
Jézus: Ma Édesanyámat, mint a nők példaképét szeretném bemutatni nektek. Ha minden leány és asszony igyekezne hasonlítani rá, megváltozna a világ. Megszűnne a kicsapongás, a szabadosság, az erkölcstelenség, mert a leányok tisztaságra, az asszonyok hűségre törekednének. Nem lennének utcalányok, nyilvános házak. Megszűnnének az abortuszok, mert a Szűzanyához hasonlóan az anyaságot szentnek és sérthetetlennek tartanák. A fiúk nem kaphatnák meg egy kóláért a lányokat, kénytelenek lennének házasodni. A férfiak nem csalnák meg a feleségüket, mert a feleségek szelídségükkel, hűséges szeretetükkel és szorgalmukkal vonzó családi tűzhelyet teremtenének férjüknek, mint ahogy Édesanyám Józsefnek.
Drága Gyermekeim! A főbűnök közül – amelyekről már tanítottalak titeket – négyet szeretnék kiemelni, és ezeken keresztül bemutatni Szűz Máriát, mint követni való példaképet. Ezek a bűnök: a kevélység, a fösvénység, a torkosság vagy más szóval telhetetlenség és a bujaság.
Nézzük az első főbűnt, a kevélységet. Most mindent a női nem oldaláról vizsgáljunk. Nézzetek körül, hány és hány öntelt, gőgös leány vagy asszony van. Ezek a legszebbnek, a legvonzóbbnak, a legokosabbnak, a legügyesebbnek tartják magukat. Nem értékelik mások cselekedeteit, szorgalmát, erényeit, külső megjelenését. Mennyire más volt az Én Édesanyám. Alázatával győzte le a kevélységet. Már akkor is tanúsította, hogy nem gőgös, hanem végtelenül alázatos, mikor Atyám üzente neki, hogy Ő lesz a Messiás anyja. Szívében és értelmében ez játszódott le: „Én senki és semmi vagyok, porszem, mások sokkal inkább méltóbbak lennének erre a nagy feladatra. Talán a Mindenható nem fogadja el szolgáló leányának szüzességi fogadalmát?” De Gábriel arkangyal megnyugtatta, hogy nem ember révén lesz anyává, hanem a Magasságbeli erejéből. Szerénysége abból is látszott, hogy áldott állapotában senkinek sem beszélt arról, hogy Ő a Messiás anyja. Erzsébetnek és Józsefnek is nem Ő mondta, hanem az Égiek nyilatkoztatták ki. Pedig mekkora szenzáció lett volna Izraelben, hogy egy szűz méhében már ott van a várva várt Messiás. De az Én Édesanyám alázatában erről mélyen hallgatott. Pedig sokan megszólták, amiért már látszik az állapota, miközben még csak jegyesek Józseffel. Názáretben többen lenézték a szegénysége miatt. Megalázó volt neki, mikor rokonai megfedték, amiért Én 30 évesen elszakadtam tőle, összegyűjtve apostolaimat jártam a vidéket és tanítottam. Megalázták, mikor a keresztúton a gonosz emberek újjal mutogattak rá, hogy Ő a názáreti anyja. Kérdezgették: Miért nem nevelted meg jobban, most nem járt volna így.
Legyőzte Szűzanyátok a fősvénységet, a kapzsiságot. Nézzétek a mai nőket! Hogy hencegnek ékszereikkel. Teleaggatják magukat aranyláncokkal, karkötőkkel, óriási fülbevallókkal, márkás autókkal közlekednek és közülük a gazdagok tornyos palotákban laknak. Ez azért van, mert a pénz az Istenük és mindent megtesznek, hogy felhalmozzák, és anyagi javakra fordítsák. Nem támogatják a szegényeket, még akkor sem, ha éheznek, ha a hiteleik miatt elvesztik a házukat. Bezzeg drága Anyám szegénységben hozott világra és szegénységben nevelt fel Engem. Nem ragaszkodott a földi javakhoz. Még rólam is lemondott, aki minden kincse voltam. Már újszülött koromban odaadott Istennek. Megfosztotta magát méhe gyümölcsétől, hogy jóvátegye Éva lopását, aki Isten gyümölcsét lopta el. Mikor eljött nyilvánosságra lépésem ideje, megértően elengedett a világba, hogy megkezdhessem megváltó munkámat. Kimondhatatlan fájdalommal kísért végig a Golgotán, áldozati ajándékként adott Atyámnak engesztelésül az emberiség bűneiért. Ezzel példát mutatott az anyáknak, hogyan kell lemondani mindenről, még saját fiáról is, egy magasabb cél érdekében.
Legyőzte Édesanyám a telhetetlenség bűnét is. Leányok, asszonyok! Hányan vagytok, akik nem tudnak betelni az evéssel, ivással, élvezeti cikkekkel, ínyencségekkel. Sose elég a divatos ruha, cipő, ékszer. Hányan vagytok, akik rabjai a tv sorozatoknak, internetnek, számítógépnek. Szűzanyátok egészen más volt. Megtagadott magától minden élvezetet, csak olyan egyszerű ételeket fogyasztott, ami életfenntartáshoz elengedhetetlenül szükséges volt. Ha valami finomságot kapott, azt azonnal elosztotta József és köztem. A tudásban sem volt telhetetlen, hálás volt azokért az ismeretekért, amit a Mennyei Atya az éremébe ültetett. Nem törődött a kényelemmel. Amikor József szamárháton vezette Betlehembe a népszámlálásra –áldott állapotának vége felé – nagyon fáradt volt és fázott. De nem panaszkodott, inkább Józsefet sajnálta a gyaloglás miatt. Ő a testét nem kímélte. Egyetlen célja volt Istenhez kerülni. Csak Istenre éhezett.
Az Én tisztalelkű Szűzanyám legyőzte a bujaságot is, amely a mohóságig vitt telhetetlenség. Sok mai nőnek nem elég, hogy rendes házaséletet él férjével, hanem bűnös, fajtalankodásnak számító mesterkedéseket folytat vele. Oly telhetetlen, hogy párja nem is elég neki. Interneten keresi az újabb és újabb barátokat, hogy változatosabbá tegye erkölcstelen életét. A szex az istene, nem tud betelni vele. A mai lányok között alig van olyan, aki a házasságáig szűzen megőrzi magát. Édesanyám még nem volt 3 éves, mikor egészen Istennek ajánlotta magát, és megígérte, hogy örökké szűz lesz. Ígéretét valóra váltotta: Szűzen ment hozzá Józsefhez, természetfeletti módon szűzen szült Engem, és születésem után is szűzen élte le az életét.
Drága Gyermekeim! Tudjátok-e ki a tiszta? Aki nemcsak a testét tartóztatja meg, hanem az érzelmeit és gondolatait is. Édesanyámnak egyetlen tisztátalan gondolata sem volt. Ez nektek embereknek szinte lehetetlen, a gonosz kísértései miatt. Vágyakat próbál szívetekbe, értelmetekbe ültetni, de ez a kísértés szintjéig nem bűn. Csak akkor válik bűnné, ha eljátszotok a gondolattal, és nem űzitek el. Ilyenkor kell hívnotok Engem és Szent Mihályt. Mi megszabadítunk a kísértéstől, és lelketek tiszta marad.
Drága Engesztelőim! Ma ennyit akartam mondani szeplőtelen Édesanyámról. Mi négyen: az egész Szentháromság és a Szűzanya egy fényes felhőn érkeztünk közétek. Én már az engesztelés elején ide álltam a helyemre eszközöm mellé, hogy tanítsalak benneteket. Mellettem a Mennyei Atya királyi ruhában: piros aranydíszítésű palást a vállán, csillogó korona a fején és a jobb kezében egy arany színű pásztorbot, jelezve, hogy ti az Ő nyájához tartoztok. A Szűzanya hófehér ruhában, fehér övvel és fehér tüllfátyollal. A kezében egy fehér liliom. A tisztaságot jeleníti meg. Eszközöm jobb vállán a Szentlélek galambalakban ül. A Mennyei Atya kíván szólni hozzátok: „Drága Gyermekeim! A Föld tele van kevélységgel, fösvénységgel, telhetetlenséggel és bujasággal. Szükségem van rátok, legbuzgóbb barátaimra, hogy ezeket a legfőbb bűnöket segítsetek kiirtani. Egy távoli helyre hívlak benneteket. Eljöttök-e Velünk? …. Előtte Szent Fiam és Mennyei Édesanyátok egy nagy üres fonott kosárral körbemegy köztetek, hogy egyenként mindegyiketek tegye bele a múlt kedd óta végzett imáit, jócselekedeteit, szentmiséit, szentáldozásait, májusi litániáit, röpimáit, imaórai részvételeit, áldozathozatalait, virrasztásait, böjtöléseit, önmegtagadásait. A kosarat idehozzák Elém, áldásommal kegyelemmé, fehér rózsaszirmokká alakítom. Most e kosárral együtt mindannyian üljünk fel a képzelet szárnyára és repüljünk föl az űrbe. Már meg is érkeztünk. Nézzetek lefelé! Alattatok a bűnökkel terhelt fekete Földgolyó. Vegyétek körbe a kosarat, Kicsinyeim, markoljatok bele és hintsétek a Földgolyóra a rózsaszirmokat. Ahová esnek a Föld kivilágosodik. Most pedig, Mi, a Szentháromság tagjai minden rózsasziromhintő gyermekünk homlokára egy keresztet rajzolunk, a megváltás jelét. Ugyanis a bűnök eltörlésével sokat segítettetek a megváltásban, mely ma is folyik.
Átadom a szót Jézusomnak. „Jöjjetek drága Engesztelőim, visszamegyünk a helyünkre. Egy áldással szeretném megköszönni nektek mai segítségeteket. Édesanyám oltalmába ajánlva megáldalak titeket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.” Amen.

komment

süti beállítások módosítása