1993. október 31.

 

ADD ÁT MAGADAT EGÉSZEN, HOGY ÉN FORMÁLHASSALAK

 

Dicsértessék a Jézus Krisztus! Áldott vagy testvérem, a mi Urunk, Jézus Krisztus szent kegyelméből. Ámen. Ármin vagyok, ne félj!

 

Köszöntelek testvérem a mindenható és mindörökké élő Atya, az ő egyszülött szent Fia, a halottaiból feltámadott, az egyedüli üdvözítő Jézus Krisztus végtelen kegyelme és a Szentlélek Úristen lelke erejének kiáradása által, az egy igaz Isten kegyelméből. Ámen.

Imádkozzunk testvérem. Áldott légy Istenünk, te élet és halál Ura, te igazságos és irgalmas szerető, édes, a halált megváltó Jézus Krisztus, te feltámadás Istene. Szentel­tessék a Te neved, Isten Szent Lelke, a köztünk élő, az utat mutató, a lélek meg­világosító, a Krisztushoz vezető Szentlélek Úristen. Ámen.

 

Könyörgünk hozzád és esdeklünk és sírva kérünk, te szentháromságú egy igaz Istenünk irgalmadért, hogy irgalmas, szerető szíved könyörüljön meg az esendő embereken. Add szent kegyelmedet, hogy szent erőd hassa át a tieidet. Szabj határt a kísértő hatalmának és erejének, hogy meg ne ejtse a gonosz a tieidet. Tápláld be lelkünkbe a jó Pásztor hangját, hogy felismerjék a világ zajában, mikor Szent Fiad, a jámbor Pásztor hívja őket, nehogy a gonosz csalfasága megejtse őket. Irgalmazz és kegyelmezz nekik, hogy rendíthetetlen legyen hitük, erős legyen akaratuk, szilárd legyen kitartásuk és a szeretet töltse be szívüket, hogy az a szeretet hevítse lelküket amellyel te szereted őket.

 

A szeretet éltesse mindnyájukat, mivel te Uram megváltottad őket, mert te vagy a megváltó Jézus Krisztus. Ezért mondottad Uram: “Senki sem mehet az Atyához, csak énáltalam”. Mert te vagy az út, az igazság és az élet! Te vagy a juhok aklának ajtaja. Mert aki nem a te utadat járja az nem is hozzád ér, azt a te szereteted nem tudja az Atyához vinni, az nem azonosult itt a földön szent Fiaddal Atyám, s így nem ismered fel benne szent Fiadat. De azt is mondottad Uram, Jézus Krisztus – prófétáid által ­hogy, nincs az a nagy bűn, mit a bűnbánat szentsége tisztára ne mosna a te szentséges véred által, ha be tudja fogadni Istennek e végtelen kegyelmét akarata által. Mert mint mondottam         sokszor: Akaratán kívül senki sem üdvözül csak az akaratán át, vagy bukik el az ember. Ezért kérjük és könyörögjük le Isten kegyelmét és irgalmát, de a döntés joga az minden embernek Istentől kapott joga. De azért könyörgünk és esdeklünk a te irgalmadért, hogy ne engedd a kísértőt az ember ereje felett kísérteni. Szabj határt a gonoszságnak, hisz minden egyes lélekért ontottad szent és szentséges véredet Uram, Jézus Krisztus. Könyörülj esendő gyermekeiden. Tartsd egybe a nyájat, hogy egyek legyünk úgy veled Uram, mint ahogy te egy vagy az Atyában, úgy legyünk mi is teveled édes Jézusunk, egyedüli Üdvözítőnk. Ámen.

 

Testvérem és testvéreim! Imádkozzatok, hogy kísértésbe ne essetek, éberek legyetek, mert a gonosz alattomosan kísért benneteket. Odaférkőzik gondolataitok közé, minduntalan és erőszakos kitartással vesz benneteket körül. A kudarcai nem távolítják el mellőletek halálotok órájáig. De ne féljetek, Krisztus a megváltó mellettetek van és erővel lát el benneteket és vele és általa győzitek le a gonoszt és taszítjátok el utatokból, hogy a jól megharcolt élet után beléphessetek a menyország örömébe, hogy üdvösségetek legyen Krisztusban mindörökké. Ámen.

 

Testvérem megharcoltad a te küzdelmednek egyik felét, a te Urad és Istened kegyelmével. Ami hiányosságod adódott Krisztus kereszten függő szenvedése kiegészítette azt. Hallgattál az Istened és megváltód intő szavára.  Eskü már nem köt senkihez. Egyik bilincs már lehullott rólad.

 

Isten akarata az lett volna, hogy együtt és egymásért léptetek volna a krisztusi útra. Ez az ő akaratán múlott. Büntetést vont maga után, ezért megrövidültek napjai, így te szabadabban járhatod a szűk és keskeny utat és követheted a jó Pásztort, Uradat Istenedet. De mondom az utad ezután sem lesz könnyű és mulatságos, mert a krisztusi út a szenvedések útja. Neked kell leesdeni Isten kegyelmét a fiad és családja számára és ez nem könnyű, mert nem a fiaddal és családjával állsz szemben – hanem magával a gonosszal – az őskígyóval, a sátánnal, aki nem egy könnyen adja fel a harcot. És küzdeni kell a lelkek megmentéséért. Isten szent Lelke erejével egyengesd a testi, lelki szenvedéseket, mindazokat, kiket Isten szent Lelke hozzád vezet és közben légy apostola a te Uradnak és Istenednek. Krisztussal mindent, de Krisztus nélkül semmit sem érsz el. Imádkozzál és dolgozzál. Az anyagi gondok ne zavarjanak, amire szükséged lesz azt megadja neked az Úr. Az egyedüli cél mi előtted áll, a lelkek megmentése. Válj Krisztussá, hogy a mennyei Atyád felismerje benned Szent Fiát, hogy üdvösséged legyen Krisztusban.

 

Mert Urad és Istened azt üzeni: “ADD ÁT MAGAD EGÉSZEN, HOGY ÉN FORMÁLHASSALAK ÉS ÉN MINDVÉGIG VELED LESZEK, CSAK HIGGYÉL ÉS BÍZZÁL BENNEM MINDVÉGIG ÉS MELLETTED LESZEK HALÁLOD ÓRÁJÁN ANYÁMMAL A SZEPLŐTELENÜL FOGANTATOTT SZENT SZŰZ­ZEL, MÁRIÁVAL, ISTEN ANYJÁVAL. MERT MEGVÁLTÓ ISTENED, MERT AZ EGYEDÜL ÜDVÖZÍTŐD VAGYOK, JÉZUS KRISZTUS. Ámen.

 

Testvérem, nagyon vedd fontolóra mindezeket. A tisztánlátás kegyelmét a bölcsesség kegyelmét és az ékesszólás kegyelmét megkapod, hisz a lélek szólal általad. Te pedig légy alázatos, mint a szeplőtelenül fogantatott Szent Szűz, Isten anyja, Mária és szeresd először Istent, másodszor felebarátaidat és égj el a szeretetben, mint a gyertya és szabaddá válsz, hogy Uradhoz térj meg. Ámen.

 

Most búcsúzom: áldjon meg testvérem az öröktől élő mindenható Atya, az ő szent Fia, Jézus Krisztus, ki formálja lelkedet. A Szentlélek Úristen, ki ellát ajándékaival. A szeplőtelenül fogantatott Szent Szűz oltalmazzon és rejtsen el a gonosz elől és imádkozom éretted most és halálod óráján. Ámen.

 

Én pedig Isten alázatos szolgája, imádkozom érted és veled.