HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzenek.blogol.hu helyett uze-k.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

MAGDOLNA ASSZONY ÍRÁSAI Ármin által

2019.11.27. 08:35 :: lowoa

1998. november 27.

 

Dicsértessék a Jézus Krisztus! Áldott légy testvérem a mi Urunk Jézus Krisztus szent kegyelméből, Ámen.

Ármin vagyok, ne félj!

 

Köszöntelek testvérem és testvéreim, kik Krisztuséi vagytok; az örök Atya: a ti mennyei Atyátok, Jézus Krisztus, a ti megváltó Istenetek – ki alászállt a mennyből, hogy üdvösségetek legyen mindörökké – és Isten szent Lelke, a vigasztaló Szentlélek Úristen, a szentháromságú egy igaz Isten kegyelme által, Ámen.

 

Imádkozzunk testvéreim! Dicsőítsük mi is a dicső szentháromságú egy igaz Istent állandó jelleggel, gondolatban, szóban és cselekedetben, mindig és mindenkor. Köszönjük meg végtelen és felül nem múlható szeretetét, kegyelmének kiáradását, irgalmának felül nem múlható jóságát, mert úgy szerette Isten a világot, hogy egyszülött Fiát adta váltságul a bűnök bocsánatáért. Mint ahogy a nap is bevilágítja a földet, melegével átöleli és ontja sugarait a jókra és gonoszokra egyaránt, ugyanígy záporozik a kegyelem személyválogatás nélkül minden egyes emberre. Kopogtat a lelkek ajtaján, bebocsátásra vár, és vár, mindaddig az utolsó órátokig, mikor bevégeztetik földi vándorutatok itt a földön és számon kérik tőletek, hogy hogyan sáfárkodtatok a reátok bízott talentumokkal. Tehát, hogy hasznosítottátok azt a sok, sok kegyelmet lelketek javára. Befogadjátok-e, vagy elfordultatok-e tőle? – Jaj nektek, ha lelki értékek nélkül lépitek át azt a küszöböt, mert az igazán a halál lesz számotokra. Mert ha nem harcoltátok meg itt a földön a harcot, lelketek üdvéért, jaj lesz nektek! Lesznek kik arccal fordultak a kegyelem felé és kitárták szívüket, lelküket megváltó Istenünk, Jézus Krisztus felé és megfürdették lelküket a Bárány vérében, mi örök életre szökellő forrássá válik és Uruk nyomdokain haladva viszik keresztjüket és építik lelkükben Isten templomát, Isten szent Lelkének kiáradása által.

Ezért imádunk és áldunk egy igaz Istenünk a dicső Szentháromságban, hogy senkit sem taszítottál el magadtól, szent Fiad minden ember előtt megnyitotta azt az utat, mi a mennyek országába visz, mert senki sem született kárhozatra, hanem üdvösségre. Ennél nagyobb kegyelem, ennél nagyobb irgalom ennél nagyobb szeretet nincs és nem is lesz soha! Ezért áldunk irgalmas Istenünk a dicső Szentháromságban, hogy ennyire szereted a te tékozló fiaidat. Legyen áldott a te szent neved, most és mindörökké, Ámen.

 

Testvérem és testvéreim! Jó lenne, ha egy kicsit? – nem! – Igazán kérnétek Isten végtelen kegyelmét, hogy amint ezt nektek lehetséges, fel tudjátok azt fogni véges elmétekkel, hogy mekkora áldozatot hozott értetek mennyei Atyátok, mikor elküldötte közétek szent Fiát, hogy szenvedése, kiömlött szent vére által kínhalált haljon, megváltó Istenetek legyen. Előtte tanított, átadta nektek a mennyei Atya üzenetét. Hisz mondotta: „Nem a magaméból beszélek, hanem azt mondom amit Atyámtól hallottam.”  Ti emberek, fel tudjátok fogni mit jelent ez? De azt is mondotta Uratok: „Én és az Atya, egy vagyunk.”

 

       Ti emberek, mit műveltetek? Kizárjátok és ledöntitek Krisztus keresztjét utaitok mellől, városaitokból és életetekből, temetőitekből. Mind kevesebb helyen hirdeti Krisztus keresztje, hogy „Én vagyok a feltámadás és az élet, ki ha meghal is, élni fog.” A régi feszületek eltűnnek és új nem kerül a helyébe, az otthonokban nincs szükség rá. Milyen ez a nemzedék? Se hite, se reménye, sem az Isten szeretete, sem az emberszeretet nem nemesíti a lelket, helyette óriási önszeretet uralkodik a földön. Ebből táplálkozik minden bűn. Ezért lopnak, csalnak, ölnek, óriási szenvedést zúdítanak a földre. Így a rettenetes bűnök megölik a lelket és borzalmas büntetést vagy úgy is lehet kifejezni:  bűnhődést   von maga után. Mert mindennek ára van.

 

       Testvérem és testvéreim! Ti, akik követitek Uratokat, megváltó Isteneteket, ti ne féljetek! Ti csak imádkozzatok, engeszteljetek, szeressétek – ne magatokat – embertársaitokon keresztül üdvözítő Isteneteket. Imádkozzatok és dolgozzatok Isten dicsőségére. Még egyszer mondom, ne féljetek, mert mit is mondott Uratok Istenetek: „Nem hagylak árván titeket. ” Higgyetek az Istenben és bennem is higgyetek:  „Mert én és az Atya egy vagyunk.”

 

Már annyiszor figyelmeztettelek benneteket testvéreim, hogy ne ahhoz ragaszkodjatok ami a földé, ami mulandó, hanem ami maradandó; a léleké . Ti is olyan nehezen értitek meg! „Keressétek előbb Isten országát, a többi pedig hozzáadatik nektek. Nagyon vigyázzatok, nehogy beleragadjatok az anyagba! Gyűjtsetek kincseket a mennyek országa számára mondotta Uratok „Kinek hol a kincse, ott a szíve.” Olvasmányotok az Újszövetségi Szentírás legyen, mit tennetek kell, benne foglaltatik. Kérjétek  a Szentlélek Istent; a bölcsesség lelkét, hogy megértsétek és fel is tudjátok elmétekkel fogni. Ő pedig reávezet  benneteket az igazságra és bölcsek és igazak lesztek.

 

       Testvéreim, ti kik járjátok tövises utatokat Isten nagyobb dicsőségére a lelkek és lelketek javára, ne lankadjon meg akarástok! Csak előre Krisztus nyomdokain haladva és semmitől se féljetek. Apostolkodjatok Krisztussal és Krisztusért, Ámen.

 

Most búcsúzom testvéreim. Áldjon meg benneteket mennyei Atyátok, ki  megbocsátó, irgalmas szeretetével várja a bűnbánó tékozló gyermekeit haza az atyai házba, megtörli fáradt homlokotokat és letöröl szemetekről  minden  könnyet, mert szeretete végtelenségével várja megfáradt, meghajszolt gyermekeit a borzalmak földjéről. Megváltó Üdvözítőtök megfürdeti lelketeket az élet vizében és új néven nevez benneteket és beírja neveteket az élet könyvébe és Isten szent Lelke pedig megnyitja lelketeket, hogy kitáruljon előttetek mindaz, mit Szent Pál mondott: „Szem nem látta, fül nem hallotta, emberi elme fel nem foghatja, amit készített Isten az ő gyermekeinek.

 

Ti, pedig testvérem és testvéreim, imádkozzatok, engeszteljetek mentsétek a lelkeket mindvégig. Én kérem az én Uramat Istenemet a ti Uratokat; megváltó Isteneteket és Isten szent Lelkét a Szentlélek Úristent, kegyelme szent erejével oltalmazzon, védjen benneteket bárányai a jó Pásztornak. Szent Mihály főangyal legyen mellettetek harcaitokban. A szeplőtelen szent szűz, szent palástja oltalmát adja nektek. Isten minden angyala és szentjei imádkozzanak értetek, Ámen.

 

Én, pedig Isten alázatos szolgája imádkozom érted, veled, értetek és veletek, Ámen.

komment

süti beállítások módosítása