HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzenek.blogol.hu helyett uze-k.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

MAGDOLNA ASSZONY ÍRÁSAI Ármin által

2020.01.26. 09:57 :: lowoa

1998. január 26.

 

Dicsértessék a Jézus Krisztus. Áldott vagy testvérem a mi Urunk Jézus Krisztus szent kegyelméből. Ámen. Ánnin vagyok, ne félj!

 

Köszöntelek testvéreim az örök Atya, a szentháromságú egy igaz Isten, az Ö egyszü­löttje az Örök Ige, az egyedül üdvözítő, megváltó Istenetek; Jézus Krisztus és Isten szent Lelke, ki rávezet benneteket az igazságra és építi lelketekben az Isten templomát, ki hét ajándékait szétosztja köztetek akarata és tetszése szerint, a dicső szentháromságú egy igaz Isten kegyelme által Ámen.

Imádkozzunk testvérem és testvéreim Krisztusban. Áldás és dicsőség Neked szerető mennyei Atyánk! Legyen áldott a te szent neved most és mindörökké, Ámen. Legyen áldott Jézus Krisztus, az Atya édes gyermeke az elsőszülött, a bűnök megváltója, az egyedül üdvözítő, a kereszthordozó, a bűnbánat szentségének szerzője. Ki a mennyek országának ajtaját szélesre tárta a bűnbánó ember előtt, mert ő letette a váltság díját bűneinkért, hogy mindaz, ki szereti Istenét és parancsait megtartva és tettre váltja, és ki teret enged szívében a kegyelmek hordozójának, hogy lelkében Isten templomában Isten szent Lelke szállást találjon, hogy ott építse lelketek üdvösségét, hogy bármikor hív benneteket Uratok Istenetek soha ne érkezzen váratlanul, hanem mindig útra készen találjon benneteket. Legyen áldott a szentháromságú egy igaz Isten, mindig és mindenkor és mindörökké. Ámen.

Testvérem, és testvéreim! Ezért kérlek benneteket oly régóta; legyetek készen létben, útra készen. Senki sem mondhatja, nekem még van időm reá érek, mert mit is mondott Uratok; “Nem tudott sem az óra, sem a perc, hogy Uratok mikor érkezik.” Boldogok lesztek testvéreim ha Uratok érkezése az ő szolgálatában talál benneteket. Már annyiszor figyelmeztettelek benneteket arra, hogy olvassátok az Újszövetségi Szentírást. Mert azok Krisztus szavai, ti pedig (de nem mindnyájan) olvassátok ami a kezetek ügyébe kerül. Úgyszintén elhiszitek amit az úgynevezett biblia magyarázóknak nevezett tévtanítók mondanak és magyaráznak. De viszont vannak köztetek Krisztus felkent papjai, kik köré tömörüljetek, kik tűzön, vízen át követik pásztorokat, ezekre hallgassatok. Arra figyeljetek kikben a szeretet él, szeretik a reájuk bízott kis bárányaikat, kikhez ügyes bajos dolgaitokban, mi lelketeket bán_a odafordulhattok, hogy ne kelljen Uratoknak azt mondani: “Szánom a tömeget, mert olyanok mint a pásztor nélküli nyáj.” Ezért mondottam testvéreim tömörüljetek pásztoraitok köré. Keressétek a jó pásztort, mert ő is keresi a nyájat. Megismeritek, felismerhetők, mert szeretet él szívükben és a szeretet kiárad egész lényükből. Ezek azok a pásztorok, Krisztus felkentjei, pásztorai a nyájnak. Krisztus egyházának tartópillérei. Nemcsak meghívottak, hanem választottak is. Testvéreim, Krisztus egyházát védjétek, soha el ne szakadjatok tőle. Ne a rossz példára figyeljetek, hanem keressétek a jót. Imádkozzatok a rossz példa mutatókért, mert nagyon szegény a lelkük. De imádkozzatok azokért is, ki elnyomva, megharcolva harcuk at nagybetűvel írt PAPJAI az egyháznak, Krisztus egyházának. (Itt nem rangsoroltam a külső világ szerint) Hogy is mondotta Uratok: “Jaj nektek farizeusok, jaj nektek vak vezetők!” Ezért van létjogosultsága a szektáknak, mert jó példa nélkül marad az egyház, Krisztus egyháza. (sok helyen).

Testvérem és testvéreim, kik Krisztuséi vagytok. Zárkózzatok fel Krisztus mögé és Krisztus vezet benneteket. A jó Pásztor tanítására figyeljetek szívetekben pedig az Ö hangjára… Szívetek ha a Szentlélek temploma, ott meghalljátok az ő szavát. Nagyon ügyeljetek lelketek kegyelmi állapotára, mert a kegyelmet megkapni könnyebb, mint megtartani és visszaszerezni. Gondolataitok legyenek tiszták, ezáltal szavaitok, utána pedig cselekedeteitek. Igy hoznak bő termést a lelketekbe vetett magok. Ezt újra és újra hangsúlyozom és ismételten felhívom figyelmeteket, hogy mindig és mindig a szemetek előtt lebegjen, hogy két Úrnak nem szolgálhattok. Mert képmutatók lesztek Isten szemében. Pedig testvéreim ti is megbotlotok, ki többször, ki kevésbé a botlás kövében. Ezt is már sokszor mondottam, soha ne legyetek megelégedve magatokkal. Minden szavatokat.cselekedeteiteket tegyétek nagyító alá. Kívülálló szemével nézzetek magatokba mintha ezt nem is ti gondoltátok volna, nem is a ti szavaitok és cselekedetei lettek volna. Nagyon vigyázzatok, nehogy becsapjátok magatokat!!!

Mindezt azért mondottam, hogy nehogy a gonosz az ő fondorlatával megtévesszen benneteket, nehogy elhiggyétek, hogy többek vagytok, mint más, mert már tettetek annyi jót, hogy le lehet egy kicsit állni. Testvéreim, csak ezt ne tegyétek! Nincs megállás, mert a krisztusi szeretet űz, hajt benneteket a lelkek megmentéséért, egymásért, mert mindnyájan testvérek vagytok Krisztusban. Mert a lelkeket menteni kell és kell! Mert a lelkek nagy veszélyben vannak, hogy ezt érzékeltessem, halálos veszedelemben úgy testileg mint lelkileg, de főképp lelkileg. 

Ezért ostromoljátok az eget, imáitokkal tegyetek jót ahol csak lehet, a a lelkek megmentéséről van szó, ne legyetek fáradtak és egykedvűek. Ne legyetek kicsinyhitűek. Ti csak hig_etek, szeressetek és akarjatok! A hozzávaló erő onnan fentről megadatik nektek. Es semmitől sem féljetek, mert a bátraké és a mindvégig kitartóké a mennyek országa. Ámen.

Testvéreim, nektek is azt üzeni a megváltó Uratok Istenetek; Jézus Krisztus, ki meghalt értetek a kereszt fáján, hogy üdvösségetek legyen őbenne és őáltala. “Mint bárányokat küldelek benneteket a farkasok közé. Mint apostolaimnak mondottam nektek is mondom: Amint az én utam is tövisekkel teli volt a földön, a tiétek is az lesz, mert utánam csak az én utamon lehet haladni a nehéz és a tövises úton, mert ez az enyém a világból, mert enyéim vagytok, a tiétek is ez lesz. De ne féljetek, a szükséges erőt megadom nektek. Nem hagylak árván titeket és meg tudjátok mindenek ellenére, hogy az én igám édes, és az én terhem könnyű; és érezni engedem szeretetem végtelenségét. És elviszlek benneteket Atyámhoz, és bemutatlak benneteket mint enyéimet és Atyátok letöröl szemetekről minden könnyet, örömöm pedig teljes lesz bennetek. Ámen. 

Most búcsúzom testvérem és testvéreim. Áldjon meg benneteket az örök Atya, ki várja kicsi gyermekeit az ő szent Fia, a megváltó Jézus Krisztus, ki megnyitotta a mennyek országát a bűnbánó lélek előtt és Isten szent lelke a Szentlélek Úristen, ki őrködik lelketek felett. A szeplőtelenül fogantatott szent Szűz a ti mennyei édes anyátok, közbenjárótok Urunknál, Istenünknél. Szent Mihály főangyal ki védelmez benneteket a gonosz ellen. Isten minden angyalai és szentjei imádkozzanak értetek. Ámen.

Én pedig Isten alázatos szolgája imádkozom érted, veled, értetek és veletek. Armin.

komment

süti beállítások módosítása