HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzenek.blogol.hu helyett uze-k.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

MAGDOLNA ASSZONY ÍRÁSAI Ármin által

2020.03.09. 03:46 :: lowoa

1984. március 9.
 
 
AKI A KRISZTUSI UTAT VÁLASZTJA, A KRISZTUSI SORSOT VÁLASZTJA
 
Dicsértessék a Jézus Krisztus! Áldott légy testvérem a mi Urunk, Jézus Krisztus által. Ármin vagyok, ne félj.
 
Köszöntelek testvérem. Az Atya Isten, a megváltó Fiú Isten és a lelket betöltő Szentlélek Isten szent nevével. Az Úr Jézus szent kegyelméből.
Adjunk hálát Urunknak, Istenünknek szent kegyelméért és végtelen nagy szeretetéért, mi szent és szentséges szívéből kiáradóan kilövell, a szeretet égő lángja által. Hálát és imát rebeg az emberi nyelv, mert felérhetetlen a te dicsőséged és emberi szóval felfoghatatlan a te szent szereteted. Mert ki az, ki felmérheti a végtelent? Ki az, ki meghatározná a te nagy-nagy szeretetedet Urunk és Istenünk. Áldassék és felmagasztaltassék a te szent neved, mindöröktől és mindörökké. Ámen.
 
Testvérem, mint már mondottam megerősíttetik a te lelked hitben, reményben, szeretet­ben, alázatban és béketűrésben.
Ne félj testvérem, tedd le a te gondjaidat minden nap a te Urad és Istened lábai elé. Mert a te Urad azt a kezében tartja és gondja a te gondod a te Uradnak. Te csak legyél nagyon alázatos. Te csak higgy, higgyed azt is – ha bármi történik is – mind a te lelkedet szolgálja, mert a lelkedet minél több fájdalom éri, te tudd azt, hogy azt a te Urad csinálja és formálja, de ezt csak a lélek fájdalma teheti fényesebbé és a szem könnye teheti tisztábbá, mit odanyújtasz a te Uradnak és Istenednek. Te tudd azt, hogy az Úr azt teszi próbára, kivel tervei vannak. Ne félj testvérem, te csak higgy, bízzál és remélj! Mert reménységed az Úrban, Jézus Krisztusban.
 
Mert az a fa, mi sok vihart ér és egy szál magában áll a viharban és gyökereit nem ereszti mind mélyebbre és mélyebbre a földbe, a vihar előbb-utóbb kidönti és kárba vész addigi küzdelme, és legyőzötté válik. Te is testvérem. A te gyökereid a feltétel nélküli hitbe kapaszkodjanak, mind és mind mélyebbre. Minél nagyobb lesz az élet vihara, a te gyökereid biztos talajba kapaszkodnak, és hited győzelemre viszi a te lelkedet a mi Urunk, Jézus Krisztus által.
Keresd fel testvérem az ima fegyverét és imádkozzál sokat, és a te lelked gondolatai szóljanak a te Uradhoz, Istenedhez és nincs mitől félni és nincs mitől tartani. Mert testvérem a világ kiveti azokat, kik nem az övéi, de jusson eszedbe, amit az Úr, az Isten, Jézus Krisztus mondott: “Meggyűlölnek benneteket az én nevemért, de jusson eszetekbe, hogy engemet már előbb gyűlöltek.”
 
Testvérem! Aki a krisztusi útra lép, az a krisztusi sorsot választja. Választja a világ megvetését, a világ gyűlöletét, mert kiveti a világ mi nem az övé. De te testvérem, ne félj, mert majd téged is Krisztusért gyűlölnek. Nehéz ezt megérteni, ehhez csak a hit, a feltétel nélküli hit ad erőt Jézus Krisztus által. Mert nincs az a rossz, mit a világ ad, ami a hívő ember lelke javára ne válna, Jézus Krisztus által.
       Kérd testvérem a krisztusi erőt, és ne félj! Mert az Úr, ha megpróbáltatást enged, annak arányába erőt is ad hozzá. De a te lelked ne féljen, mert Krisztus és a félelem nem egy szívben lakik. Mert félni csak ott kell, ahol az Úr nincs jelen, mert ahol nincs Isten és jönnek a nehéz napok és a lélek egyedül áll a viharban és nincsenek gyökerei és nincs mibe kapaszkodnia.    .
 
Testvérem, ajánld fel minden munkádat, fáradalmaidat, örömödet, bánatodat a te Uradnak és Istenednek, és nincs mitől félni. Mert a te Urad átvezet téged a háborgó tengeren anélkül, hogy a vihart – mindazt, ami külső – lecsendesítené. De lelked belső tengere nyugodt és sima lesz, hogy a te lelked menyegzős köntösét nem éri szenny, hogyha az Úr úgy látja jónak, elhívhasson úgy, hogy ne kelljen szégyenkezni hányódásaid miatt.
 
Most búcsúzom testvérem. Tudd azt is, hogy én is melletted vagyok és vigyázok rád, az Úr Jézus végtelen nagy kegyelméből.
Áldjon meg testvérem az Atya, ki visszavár, az ő szent Fia, a Messiás, a Megváltó Jézus Krisztus, a Szentlélek Úr Isten, ki megajándékozott téged az ő szent ajándékával, az Úr Jézus szent akarata által. Ámen.
 

Téged áldjon meg testvérem az Úr, Jézus Krisztus és szent kegyelme árassza el a te lelkedet. Ármin.

komment

süti beállítások módosítása