HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzenek.blogol.hu helyett uze-k.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

MAGDOLNA ASSZONY ÍRÁSAI Ármin által

2020.03.15. 10:49 :: lowoa

1985. március 15.
 
NE TEKINTS VISSZA A MÚLTBA, MERT ELÉG NEKED A MA KÜZDELME
 
Dicsértessék a Jézus Krisztus! Áldott légy testvérem a mi Urunk, Jézus Krisztus által. Ármin vagyok, ne félj!
 
Köszöntelek testvérem a mindenható Atya Isten, a megváltó Fiú Isten, a lelket betöltő Szentlélek Úr Isten szent nevével a mi Urunk, Jézus Krisztus szent kegyelme által. Minden dicsőség és dicséret a tied Uram, Jézus Krisztus. Ki annyira szeretett, hogy életét adta övéiért. Áldassék és dicsértessék és felmagasztaltassék a te szent neved, mindörökké. Ámen.
 
Imádkozzunk testvérem! Az Atya a Fiú és a Szentlélek nevében. Te felséges Isten! Urunk, Jézus Krisztus. Hálát adunk Neked, szeretetedért, irgalmadért. Köszönjük, hogy megváltónkká lettél. Köszönjük Istenünk, hogy emberré lettél. Köszönjük, hogy pásztorunk vagy, ki életét adja juhaiért. Megköszönjük a te szent erődet, amivel ellátsz bennünket végtelen nagy kegyelmed által. Köszönjük szentséges szent szíved végtelen kiáradó szeretetét. Köszönjük kihullott véredet, mivel tisztára mosod a mi lelkünket és köszönjük a te testedet és véredet, mit elrejtettél a csodálatos Oltáriszentség misztériumában, hogy lelkünk eledelévé lehess.
Te kiürítetted magad érettünk Urunk Jézus Krisztus. Add kérlek, hogy mi is kiürítsük magunkat a világ számára, hogy a Te szent kegyelmeddel töltekezhessünk fel a mi lelkünkben, hogy a te isteni közelséged töltsön be minket, hogy lelkünkben megélhessük a te isteni jelenlétedet, hogy legszorosabban megtapasztalhassunk Téged, te édes, szerető Istenünk. Add, ó édes Jézus, hogy úgy tudjunk szeretni téged, mint ahogy te szeretsz mindenkit, hogy lelkünket teljesen betöltse a te isteni kegyelmed, és a te jelenlevéseddel ne legyen hely másnak, csak Neked. A világ káprázata, a gonosz mesterkedései még csak közel se férhessen hozzánk. Legyen a mi lelkünk a te templomod, legyen a te házad – ha leveti lelkünk azt a testet, mit te adtál rá, mikor lelkét testbe öltöztetted, ami visszatér a földre – hogy majd azon a napon, mikor eljössz, hirdethesse a te dicsőségedet. Mert feltámasztod azon a napon és egyesíted újra a testet a lélekkel. Mert te Urunk és Istenünk, te is megdicsőítetted az emberi testet, mit megdicsőítettél dicsőséges feltámadásoddal.
 
Add ó, édes Jézus, hogy a te dicsőségedet élhessük át, amikor eljövendő leszel. Add, hogy hallja fülünk, mikor azt mondod: “Jöjjetek Atyám áldottai a nektek készített országba.” Ámen.
 
Testvérem! – ne félj, mert veled az Úr! Te csak higgy feltétel nélkül! Bízzál az Úrban és remélj az ő végtelen nagy irgalmában. Ne akard lerázni magadról a te testedre és lelkedre szabott keresztet. Ne légy kicsinyhitű. Bízzál az Istenben feltétel nélkül, mert az Úr veled van. Imádkozz, fohászkodj és dolgozzál úgy, hogy minden munkád Isten dicsőségét szolgálja. A lelked dicsérje Istent imában, fohászban, gondolatban. Tested pedig imádkozzon munkája által, mert ez is Istentől rendelt feladatod. Tehát testvérem használd munkádat, fáradalmaidat is Isten dicsőségére. Tudja a te Urad, a te megpróbáltatásaidat. Tudja az Úr, hogy mit és miért enged meg. Te tudd azt, hogy bármi történik veled, az mind a te lelked javát szolgálja, mert a földön könnyebb a bűnhődése a léleknek, bűneid miatt, mint ideát, hol kínban és gyötrelemben tisztul a lélek. Azt soha ne feledd, erődön felül nem terhel az Úr.
 
Kérd testvérem az Urat, hogy lelked megvilágosodjon a szentlélek Isten segítsége által, hogy Istennek ezt a végtelen kegyelmét megértsed. Ezért köszönd meg Uradnak Istenednek a megpróbáltatásokat, mert az üdvösségre vezető út van vele kirakva. Ezért testvérem, mint már annyiszor mondottam, ne tekints vissza a múltba, mert elég neked a ma küzdelme. Mert ha a múlt sebein siránkozol, a ma feladata megoldatlan marad. Ezért összpontosítsd figyelmedet a ma gondjaira, a jövőt úgysem látod tisztán, ezért ne törődj a holnappal sem, mert a holnapot sem te alakítod, mindig csak a mát.
 
Ne légy ábrándozó, ne tervezd a jövőt, mert csalódások érnek, ne tetézd még magad is azt, amiből úgyis sok jut neked. Ezért te csak arra gondolj mindig, hogy a te életed elnyerje a te Urad és Istened tetszését. Tehát mindenben, gondolatban és cselekedetben Istennek akarj tetszeni. Ami annyit tesz, hogy igazságban imádkozol és élsz. Ezen elmélkedj, és ez legyen mindig a te szemed előtt és nincs mitől félni. Tested eledele legyen a becsületes munkával megszerzett kenyér, a lelki táplálék, a lelked tápláléka pedig az a kenyér, mi a mennyből szállott alá. Mert mint mondotta az Úr, az Isten, Jézus Krisztus: “Az én testem valóban étel, az én vérem, valóban ital.”
Ámen.
 
Most búcsúzom testvérem és azt mondom, erősítse lelkedet Krisztus teste és szent vére, szentelje meg lelkedet ez a csodálatos eledel, ki a mennyből szállott alá, hogy földi vándorutad kísérője az isteni kegyelem legyen a te lelkeddel. Amen.
Áldjon meg testvérem az Atya, a Fiú és a Szentlélek Isten. A mi Urunk, Jézus Krisztus szent jelenléte töltse be a te lelkedet.

Ármin

komment

süti beállítások módosítása