HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzenek.blogol.hu helyett uze-k.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

MAGDOLNA ASSZONY ÍRÁSAI Ármin által

2020.03.27. 05:25 :: lowoa

1985. március 27.
 
BÁRMIT CSELEKSZEL, MINDENBEN A TE URAD TETSZÉSÉT KERESD
 
Dicsértessék a Jézus Krisztus! Áldott légy testvérem, a mi Urunk, Jézus Krisztus által. Ármin vagyok, ne félj!
 
Köszöntelek testvérem az örök Atya, az ő szent Fia és a Szentlélek Isten szent nevével, a szentháromságú egy Isten szent kegyelme által, az Úr, Jézus Krisztus akarata által.
 
Imádkozzunk testvérem! Mindenható Atya Isten, te aki mindeneknek teremtő Istene vagy, a te szereteted tart fenn mindeneket a mi Urunk, Jézus Krisztus által. Könyörülj rajtunk, irgalmazz, kegyelmezz és tarts meg bennünket, mint tieidet. Áldás és örök hála és dicsőség a te szent nevednek. Amen.
 
Testvérem! Tudja a te Urad vívódásaidat, de te azt is tudod, hogy te szabad akaratú ember vagy, kinek megvan a döntési joga. A te Urad és Istened reád bízza, a te lelkiismeretedre azt, amiben neked döntened kell, mert jusson eszedbe, mindaz a taní­tás, amit az Úr üzent neked és dönts a magad belátása szerint. Most többet nem üzen az Úr, de kérlek testvérem, folytasd. Ámen.
 
Köszöntelek testvérem! Áldott legyen az Úr mindörökkön, örökké. Hálatelt szívvel köszöntünk és imádunk téged Uram, Jézus Krisztus. Te egek Ura és Istene! Megkö­szönünk Neked minden jót és megköszönjük a rosszat és a megpróbáltatásokat is. Köszönjük a szenvedést is. Mert tudjuk, hogy azzal mi is részesei lehetünk és részeseivé válunk a te szent kereszthordozásodnak. Mert a tieid vagyunk. Mert te mondottad Uram, Jézus Krisztus:
 “Ki követni akar, az minden nap vegye fel keresztjét és úgy kövessen engem.
 
Köszönjük Uram a te keresztedet és köszönjük neked testvérem keresztjét is, mert kit te szeretsz, azt próbára teszed. Mert te, csakis te tudod Uram, hogy mi válik a lélek
javára. Köszönöm Uram, Jézus hogy te szent kegyelmeddel elárasztottad testvérem lelkét, köszönöm, hogy beléd helyezi minden reményét. Köszönöm, hogy a te szent kegyelmed által szétzúztad mindazokat a bilincseket, mik a földhöz kötik. Köszönöm, hogy megadtad a lelki békét, a te békédet Uram, Jézus. De egyben kérlek Uram, hogy légy vele, bocsásd meg esendőségét, de lásd meg azt a nagy akarását, mivel feléd igyekszik. Köszönöm kudarcait, miből lélekben gazdagodva áll újra talpra és neked ajánlja munkáját, fáradalmait, testi-lelki vívódását. Köszönöm a reád hagyatkozását, mit a végtelen nagy kegyelmed által tudott felfogni.
 
Uram, légy továbbra is vele, én ugyanis tudom, hogy vele vagy és vele leszel, de hadd kérjelek én is és kér ő is, mert Uram, nem váratlan vendége vagy az ő lelkének, hanem hívott és örökre ott marasztalt lakója legyél az ő lelkének. Hogy úgy legyen egy veled Uram, mint ahogy te egy vagy az Örök Atyával, hogy majd azon a napon megvalld a te Atyád előtt, mint ahogy ő is megvallott az emberek előtt. Te édes Urunk, te drága Jézus! Te felséges Istenünk! – áldott legyen a te szent neved mindörökké. Ámen.
 
Testvérem! Örüljön a te lelked és ujjongjon Uradnak Istenednek. Mert imád és cseleke­deted tetszésére van a te Uradnak, Istenednek.
Adj hálát azért a sok-sok kegyelemért, mivel az Úr elhalmoz. Továbbra is ezen az úton haladj. Félelmet ne ismerjen a te szíved, mert ki az Úrral van és akivel az Úr van, annak nincs mitől félni testvérem. Próbára tett Téged az Úr. Köszönöm, hogy ezáltal lelked gazdagabb lett, mert azt tetted, mit az Úr elvárt tőled.
 
Ezért testvérem, ne félj te a kereszttől, ne térj ki a megpróbáltatások elől. Bármit cselekszel, mindenben azt keresd, hogy a te Urad és Istened előtt mi az, ami kedves. Hagyatkozz teljesen a te Uradra és Istenedre. Mint mondottam, ez az év nehéz lesz a te számodra. Megpróbáltatások érnek, ki kell merítened testi, lelki erőidet. De ne félj! Az Úr veled van és ellát szent kegyelmének erejével, mikor azt szükségesnek látja. Ez az év a próbák és a megpróbáltatások éve lesz. Te csak imádkozz és legyél minden cselekedetedben nagylelkű. Te a rosszat jóval fizesd, a gyűlöletre szeretettel válaszolj, és imádkozz és fohászkodj! Keresd fáradhatatlanul Isten országát, a többi majd hozzá adatik neked. Te csak bízz és remélj és higgy minden feltétel nélkül a te Uradban és Istenedben.
 
Most búcsúzom és azt mondom, áldjon meg a mindenható örök Atya, a megváltó Jézus Krisztus és a Szentlélek Isten töltse be a te lelkedet, és nehéz óráidban vigasztaljon meg téged. Az Úr Jézus legyen veled minden küzdelmedben és minden imáidban, szent kegyelme őrizzen és óvjon meg az eljövendő örök életre. Ámen.

komment

süti beállítások módosítása