1995. április 16.

 

AZT AKAROM, AHOL ÉN LESZEK, OTT LEGYETEK TI IS

 

Dicsértessék a Jézus Krisztus! Áldott vagy testvérem a mi Urunk, Jézus Krisztus szent kegyelme által, Ámen. Ármin vagyok, ne félj!

 

Köszöntelek testvérem, az örök Atya, az ő szent Fia, aki meghalt és feltámadott, mert közöttetek él és veletek van mindvégig, hogy országába vigye az övéit Jézus Krisztus és Isten Szent Lelke, a Szentlélek Úristen, ki szent kegyelmével áraszt el benneteket tetszése szerint, a dicső Szentháromság kegyelméből, mindörökké. Ámen.

 

Imádkozzunk testvérem! Áldjuk a mindörökké élőt, ki egy és mégis három, kiben a változásnak még az árnyéka sincs, ki mindig ugyanaz mindöröktől és mindörökké. Kinek szeretete öröktől fogva és mindörökké tart, ki a Fiúban küldte el ennek a szeretetnek a bizonyságát, hogy az az ember, ki bűneibe belevakult, kinek értelmük el­homályosult, hogy az is megértse. Mert mit mondott Uratok, Istenetek; ” Nem az iga­zakért jöttem, hanem a bűnösökért.” Kiben földre szállott a fölséges Isten, és közöt­tetek maradt a Fiúban, a világ végezetéig. Kinek szent Lelke keresi a jóakaratú bűnös embert, ki hívogatja, kiknek azt súgja, mit a megváltó Jézus Krisztus szavakkal is kinyilatkoztatott; “Jöjjetek hozzám mindnyájan, kik terhelve vagytok és én megenyhítelek titeket.

Miért nem akartok hát megenyhülni ennél a szent Szívnél, ki annyira szeretett, hogy elvérzett értetek. Miért keresitek a bűnt, miért keresitek a földi örömöket? Miért kábítjátok magatokat? Miért lettetek szenvedélybetegek?

Mert a világ nem ad enyhületet, csak egyedül az a szív adhat, ki elvérzett a keresztfán. Ti pedig elmentek mellette érzéketlenül, bűneitekbe elmerülve. Sőt mi több, káromolva Uratokat teremtőtöket, ki annyira szerette az embert, hogy egyszülött Fiát adta érette. De nemcsak a Fiú szenvedett, mert az egy igaz Isten elválaszthatatlan. Mert egy az Isten, három személyben. Mert mit mondott Uratok, Istenetek? Ki látta a Fiút, az látta az Atyát is. Véges elméteknek ez nehéz. Ezt felfogni csak az tudja, akinek ez fentről megadatott. Ezért áldunk és imádunk egy igaz Istenünk a Szentháromságban, ki keresed és vezeted azokat a lelkeket, kik kinyílnak feléd, és a te végtelen bölcses­ségedben elülteted szívükben a hit fáját és szent kegyelmeiddel ellátod őket, és az üdvösségüket szabad akaratuk alá helyezed. De őrzöd őket Szent Lelked által és felnyitod szemeiket, hogy a bűnt felismerjék és botlásaik után hozzád fussanak bűn­bánó szívvel, mert megígérted, hogy “Erőtökön felül nem engedlek benneteket kísérteni”, mert szent kegyelmed erejével körülveszed a tieidet.

 

Áldassék, imádtassék a te szerető szent szíved, ó dicső Szentháromság! Mert szent Fiadnak emberi szívet adtál, mert azt akartad, hogy egy légy velünk, és bemutattad azt a halált, mit az embemek meg kell szenvedni, hogy átjuthasson azon a küszöbön, hol a mennyek országa nyílik ki a tieid előtt. Mint szent Fiad meghalt az emberért, legyőzte a halált, mert feltámadott emberi testben – emberi szívével lépett a mennyei dicsőségbe – ugyanúgy az övéinek van feltámadása lélekben és testben. Tudom, hogy ezt véges elmétekkel nem értitek, de higgyétek, mert azt mondotta Uratok: “Azt akarom, ahol én leszek, ott legyetek ti is.” Amit Uratok kétezer évvel ezelőtt mondott, azt most is mondja, mert Krisztus szavai ma is élnek, mert Isten igéi nincs alávetve az időnek, örökké élnek, mert örök érvényűek! Legyetek ebben biztosak. Mert Isten igazságos és hű, nem feledkezik meg ígéreteiről. Mit mondott Uratok, mikor szent szívének szeretete kiáradt felétek: “Ne félj te kicsi nyáj, mert Atyátoknak úgy tetszett, hogy nektek adja az országot.” Minden dicsőség és dicséret tied, te öröktől és örökké élő Atyám, a dicső szentháromságú egy igaz Istenünk, áldott legyen a te szent neved, mindig és mindörökké. Ámen.

 

Testvérem! Meghallgatja imádat a te Urad és Istened. Haladj ezen az úton, de ne feledd, mindig jobbá és jobbá kell válnod. Küzdj hibáid ellen és kérd Isten szent Lelkének kegyelmi erejét, hogy küzdelmeidben legyen hathatósan segítségedre. Mert ha kérsz adatik, mert ha kopogtatsz ajtót nyitnak neked. Itt nincs megállás, mert a csúcsra törsz. Előtted két út áll, vagy lefelé, vagy fölfelé, megállni nem lehet. Mert aki megáll, az meg van elégedve önmagával és észre sem veszi, hogy szép lassan már csúszik a lejtőn lefelé.

 

Testvérem, csak előre a nehéz úton felfelé. Vesd le magadról a világ gondját, bízd magad teljesen Uradra és Istenedre! Mentsétek a lelkeket! Az árral szemben mentek, küzdjetek a lelkek megmentéséért, mert megindult olyan folyamat, mit az emberi gonoszság indított útjára. Ki törődik vele, hogy a szent Szűz, a szeplőtelenül fogan­tatott Isten anya, Mária szobrai, képei siratnak benneteket. Megváltótok vért izzad ma is értetek. Sírnak isteni megváltótok szobrai, figyelmeztetve lettetek már évszázadokkal ezelőtt és sírva kémek benneteket az égiek. Látják, és mégis megy minden a pusztulásba. Hányszor mondják a földön: “Hiszem, ha látom!” Látják, és hisznek? Még elkeseredettebben káromolnak. Vakokká és süketekké válnak, mert sem látni, sem hallani nem akarnak. Hagyják magukat sodorni az árral, eszükbe sem jut szembefordulni vele. De Istent káromló rettenetes szájuk Istent vonja felelősségre, hogy miért engedte ezt meg. Eszükbe sem jut, hogy mindennek ők maguk az elő­idézőik.

 

De van egy kicsi nyáj, aki szembe mer fordulni a viharral, aki árral szemben halad, aki a csúcs felé tör. Ezek azok az imádkozó kicsi lelkek, kik észrevétlenek. Senki sem figyel rájuk. Ha észreveszik is őket, csak hogy kinevessék, hogy beléjük rúghassanak. De ti ne féljetek, Uratok szeme rajtatok nyugszik. Őriz benneteket az örökélet számára és előttetek megy, járhatóvá teszi utatokat. Isten Szentlelke megadja a tisztánlátás kegyelmét, hogy a bűnt még csírájában felismerjétek és a bűnbánat szentsége által Uratok szent Vére harmatával lemos minden foltot lelketekről, mivel a világ befröcsköl benneteket. Ti csak legyetek bizalommal Uratok és Istenetek iránt, mint már mon­dottam, ne féljetek az eljövendőtől. A ti dolgotok az ima! Mint már annyiszor mondottam. A lelkeket imával, a testet munkával kell lefoglalni. Igy tudtok leghat­hatósabban védekezni a gonosz kísértő ellen. A dolgok törvényszerűen haladnak a maguk rendje szerint, mert mint már mondottam, a bűn maga után vonja a büntetést.

 

Megméretett a világ és kevésnek találtatott. Mert kevés a kicsi bárány, kicsi a nyáj. Sok a farkas és nagy a csorda. Bűn és bűn mindenütt, és ezek a bűnök égbe kiáltanak. Nem tanult az emberiség sem a katasztrófákból sem a háborúkból. Nem hallgatott a fentről jövő figyelmeztetésekre. A gyümölcs megérett, csak idő kérdése, hogy megváljon fájától és pusztulása iszonyatos lesz. De mondom, és ismételen mondom, ne félj te kicsi nyáj, Isten veletek van, és van hatalma rá, hogy megvédje övéit. Mit mondott Uratok az ő főpapi imájában; “Megőriztem Atyám, akiket nekem adtál. Nem is veszett el közülük egy sem, csak a kárhozat fia.” A nyáj Istené, ti pedig úgy éljetek, hogy Uratok magáénak valljon benneteket, mert ti is megvallottátok őt az emberek előtt. Ámen.

 

Most pedig búcsúzom, áldjon meg benneteket a mindenható örök Isten, a Fiú, a megváltó Jézus Krisztus, kinek szent szíve úgy szeretett benneteket, hogy elvérzett értetek a keresztfán. Isten szent Lelke, ki őriz és irányít benneteket, hogy utatok ne a sötétben járjon, ki a krisztusi úton vezet benneteket. Oltalmazzon a szeplőtelen szent Szűz, Isten anyja Mária. Szent Mihály főangyal védelmezzen benneteket kicsi báránykák a viharban és az ordító farkasok között. Ámen.

 

Én pedig Isten alázatos szolgája, imádkozom érted, veled, értetek és veletek. Ármin.