HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzenek.blogol.hu helyett uze-k.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

MAGDOLNA ASSZONY ÍRÁSAI Ármin által

2020.04.21. 02:49 :: lowoa

1997. április 21.

 

Dicsértessék a Jézus Krisztus. Áldott vagy testvérem a mi Urunk, Jézus Krisztus szent kegyelméből. Ámen.

Ármin vagyok, ne félj!

 

Köszöntelek testvérem, az örök Atya, ki mennyei édes Atyátok, az ő szent fia, Jézus Krisztus; ki bűneitek megváltója, az egyedüli üdvözítő, ki az Atyához viszi az ő bűn­bánó gyermekeit, és Isten szent Lelke a Szentlélek Úristen közreműködése által, a szentháromságú egy igaz Isten szent kegyelméből. Ámen.

 

Imádkozzunk testvérem és testvéreim! Kik járjátok a tövisekkel telerakott utat, kik a jó Pásztort követitek és hallgattok szavára, amint mondotta Uratok, üdvözítő Istenetek; Jézus Krisztus. “Én vagyok a jó pásztor, ki életét adja juhaiért. Juhaim ismernek engem és hallgatnak szavamra.

Áldott légy mennyei Atyám, dicsőítessék meg a te szent neved, most és mindörökké, imádtassék és felmagasztaltassék a dicső szentháromság, úgy mint Atya, Fiú; Jézus Krisztus a világ megváltója és üdvözítő Istene, és Isten Szentlelke; a Szentlélek Úristen, ki kegyelmeit szétosztja köztetek tetszése és akarata szerint.

Áldassék és dicsőítessék és felmagasztaltassék a szentháromságú egy igaz Isten, most és mindörökké. Ámen.

 

Testvéreim! Imádkozzatok és engeszteljétek a mélyen megbántott Istent mindazokért a rettenetes bűnökért, mit az emberiség nap mint nap tetéz, és fokozza a rettenetes bűnö­ket. Mint már az előzőekben is mondottam, mint ahogyan az ima a kegyelem csator­náit nyito gat ja és ezáltal ragadtatnak ki a lelkek a sátán markából. Mert a kegyelem kopogtat a lelkek ajtaján és az ima által nyílnak meg. Mint már annyiszor felhívtam figyelmeteket az ima óriási erejére, most is újra és újra reá irányítom figyelmeteket ennek a fontosságára. Mert az állhatatos ima az egeket ostromolja a kegyelemért.

Mert Uratok mint földre szállott Isten láthatóan, mint ember vérzett el kimondhatatlan kínok között értetek a keresztfán, hogy lássátok, mennyire szeret az Isten. De ezzel Uratok, Istenetek felhívta figyelmeteket; nagy alázatában “ember-fiának” nevezve magát, hogy ti is mint emberek, küzdjetek a rettenetes bűnök ellen. Nem karddal és fegyverrel, hanem imával, engeszteléssel. Ne feledjétek. Iszonyatos a bűn ereje. De a kegyelem az ima által sokszorta felülmúlja azt. Mit mondott Uratok, Istenetek Péter­nek; “Te Péter vagy, erre a kősziklára építem Anyaszentegyházamat, és a pokol kapui nem vesznek erőt rajta. ” Ebben van reményetek. Legyetek tele bizalommal. Mit mon­dott Uratok, Jézus Krisztus? – Ki legyőzte a halált és győzelmet aratott a gonosz felett. “Kérjetek és adatik, kopogtassatok és nyittatik.

Ti pedig ostromol játok az eget imáitok által. Engesztelj etek ! Engeszteljetek! Engeszteljetek! Kérjétek a bűnösök megtérését. És egyben a gonosz bukását. És Isten a ti egy igaz Istenetek a dicső Szentháromságban megtisztítja a földet a salaktól, és kivá­lasztja a konkolyt a tiszta búza közül, és tűzre vettetik.

 

Mint ahogyan az előzőkben ráirányítottam figyelmeteket az ima felül nem múlható erejére Isten kegyelme által, most reá térek a bűn iszonyatára. A bűnnek is megvan a negatív ereje, mi a sátáni hatalom erejét növeli és táplálja. Tehát a sátán erejét a bűn növeli. Ezért ölt oly hatalmas méreteket hatalma. Ezért már oly elbizakodott és színre­lépett, követői a sátánisták. Itt már megmutatja egész valóját. Másokat a jó látszatával tereli a tévútra /holtvágányraJ. Szedi áldozatait, ahol csak lehet. De mint már előzők­ben is mondottam, hatalma a lelkek felett véges. Ezt tudja, mert okos és intelligens és ravasz. Ismeri az Atya hatalmát. Hisz megtapasztalta mikor Isten ellen lázadt, mint Lucifer a fény angyala, és letaszíttatott. Hatalma negatív oldalra fordult. Hisz ezt ti is tudjátok. A ti világotokban semmi sem egyoldalú. Mindennek két oldala van. A jónak a rossz, a szeretetnek a gyűlölet, a szépnek a csúnya, – és ezt lehetne folytatni – és az imának pedig az istenkáromlás, a bűn.

 

Testvéreim, ti pedig ne féljetek! – kik Krisztust ajó Pásztort követitek. Mert az ő kezé­ből senki el nem ragadhat benneteket. Reményetek Krisztusban van. Legyetek olyanok, mint a bárány. Haladjatok a Jópásztor után, mert előttetek megy, veletek van. Ismer benneteket és ti is ismeritek őt. Mert ő az “Út, az igazság és az élet.” - hiszen mondotta; őt kövessétek! Ne a magatok feje után menjetek, mert eltévedtek. Vértez­zétek fel magatokat (halhatatlan lelketeket) imával, engeszteléssel, bűnbánattal. Járuljatok és tápláljátok lelketeket Krisztus testével és vérével: a csodálatos Oltáriszentséggel. Mert az valóban Krisztus teste és vére. Hol szent szívét adja eledelül lelketek táplálására és így Krisztus szíve egyesül szívetekkel! – Hát akkor mitől féltek bárányai a jó Pásztornak?

 

Testvérem és testvéreim! Munkálkodjatok Isten szőlőjében. Imádkozzatok, engesztelje­tek, építsétek Isten templomát szívetekben, Isten országát testvéreitek között. Ajánljá­tok fel nap mint nap halhatatlan lelketeket Isten szolgálatára. A szeplőtelen szent Szűz, Isten anyja, Mária szeplőtelen szent szívének győzelméért a gonosz felett. De ne csak magatokat, hanem ezt az egész bűnös emberiséget, hogy a kegyelem munkálkodjon az emberek lelkében. Hogy mikor eljön a király, a Krisztus király hatalommal és dicső­séggel, ítélni eleveneket és holtakat, hogy a tévelygők is hazataláljanak az akolba, hol a

jó Pásztor számontartja őket és ítéletét irgalmas szeretetén keresztül méri nektek. És

azt mondja a jobbján levőknek; “Éheztem és ennem adtatok, beteg voltam és ápoltatok, rab voltam és meglátogattatok, mert amit a legkisebbnek tettetek testvéreim közül, azt nekem tettétek. ” Ámen.

Testvérem és testvéreim, fontoljátok meg a fentieket. Mert közelednek a nehéz idők. Azért figyelmeztetlek benneteket oly sokszor, hogy ezek a napok készenlétben talál­

janak benneteket. Mentsétek a lelkeket!

Lelkeket kérjetek, esdjétek le a megtérés kegyelmét, a tisztánlátás kegyelmét, a böl­csesség kegyelmét necsak magatok részére, hanem az elvakult bűnösök részére, hogy tisztán lássanak és bölcsek legyenek és megmenekülnek a gonosz karmai közül. Ámen.

 

Most búcsúzom és azt mondom. Áldjon meg testvérem és testvéreim, kik imád­koztok és engeszteltek az örök Atya, az ő szent Fia; Jézus Krisztus, Isten szent Lelke, a Szentlélek Úristen; a szentháromságú egy igaz Isten áldása legyen rajtatok és szent kegyelme őrizzen benneteket bárány testvérkéim. A szeplőtelenül fogantatott szent szűz, Isten anyja Mária oltalmazzon benneteket a nehéz úton. Szent Mihály főangyal védelmezzen benneteket. Isten angyalai és szentjei imádkozzanak értetek. Ámen.

Én pedig Isten alázatos szolgája, imádkozom érted, veled, értetek és veletek. Armin.

komment

süti beállítások módosítása