HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzenek.blogol.hu helyett uze-k.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

MAGDOLNA ASSZONY ÍRÁSAI Ármin által

2020.05.01. 03:38 :: lowoa

1991. május (?)

 

HA FELADATOTOK NEM ENGEDI AZ ÁLLANDÓ IMÁT, MERT TESTILEG ÉS SZELLEMILEG LEFOGLAL, LEGYEN A MUNKA IS IMÁDSÁG, MIT TI MINDIG FELAJÁNLOTOK URATOKNAK, ISTENETEKNEK

 

Dicsértessék a Jézus Krisztus. Áldott légy testvérem a mi Urunk, Jézus Krisztus által. Ármin vagyok, ne félj!

 

Köszöntelek testvérem a mi Urunk, Jézus Krisztus szent kegyelméből a Szentlélek Úr Isten közreműködése által.

Imádkozzunk testvérem! Örökkön élő teremtő Atyám, ki az eget és Földet alkottad, te aki megteremtette d az embert, a te szent képedre és hasonlóságodra. Add, hogy ez az ember be tudja tölteni a neki rendelt feladatot, hogy felismerjen téged, Örök Atya, felismerjen mint Istenét és Teremtőjét. Add, hogy szent tanításod bennünk gyümölcsöt teremjen az örökélet számára, mit szent Fiad, a mi Urunk, Jézus Krisztus által ki­nyilatkoztattál, az ember üdvösségéért. Mert nem hagytad el a tieidet, hanem szent Fiad által felajánlod az üdvösség lehetőségét mindazoknak, kik Jézus Krisztus által hozzád kiáltnak.

Áldott legyen szent neved, ki egy Isten vagy három személyben, az Atya, a Fiú, Jézus Krisztus és a Szentlélek Úr Isten. Ámen.

 

Testvérem! Imádkozzatok és imádkozzatok, használjátok fel minden időtöket, amit csak lehet, ha feladatotok nem engedi az állandó imát, mert testileg és szellemileg lefoglal, akkor legyen az a munka is imádság, mit ti mindig felajánlotok Uratoknak, Isteneteknek. De ne feledjétek el, mindent fel kell ajánlani nap mint nap. Mert külön­ben talentumaitokat elfújja a szél a semmibe. Ezért azt mondom, ne tékozoljátok el értékeiteket, hanem igenis sáfárkodjatok vele!

 

Mert a sátán les rátok és minden célja az, hogy a napi felajánlástok elmaradjon, hogy terméstek csak pelyva legyen.

Minden figyelmeteket összpontosítsátok Uratokra, Istenetekre, Jézus Krisztusra és nem csalatkoztok. Hívjátok gyakran a Szentlélek Úr Isten segítségét és ő majd ráirányít benneteket a helyes útra, mit végig kell járnotok. Még egyszer hangsúlyozottan felhívom figyelmeteket a felajánlás szükségességére, mert csak az Istené magatokból, mit Istennek adtok. Mert szabad akaratotok van. Még egyszer: Isten csak azt tartja belőletek magáénak, mit neki adtatok, mert a sátán igyekszik elvenni azt is, ami nem az övé, mert mi bennetek nem Istené, az a sátáné. Bennetek a szeretet isteni, mert Isten maga a szeretet.

A kegyelem szelíd, de minden ember lelkén kopogtat a kísértés, ordít és erőszakos. De azért ne féljetek, Isten végtelenül szerető Atyátok. A kegyelem bele tud nyúlni életetek minden percébe. Csak nyitottnak kel lenni felé, és a kegyelem elhalmoz benneteket erővel a gonosz elleni küzdelemben. Csak bízzátok magatokat a ti Uratokra és Istene­tekre, Jézus Krisztusra, ki magára vette bűneiteket és gyengeségeteket, hogy ezáltal erősekké tegyen benneteket. Ebben bízzatok és higgyetek és nem kell semmitől sem félni, mert Isten végtelenül szeret benneteket. Mert Isten akarata nem az, hogy a bűnös elvesszen, hanem megtérjen és üdvözüljön. Ámen.

 

Testvérem! Haladj ezen az úton. Ne félj a megpróbáltatásoktól. Te csak hagyatkozz teljesen Uradra és Istenedre. Ne félj, Urad lát és gondja van rád. Már annyiszor mon­dottam, hogy minden úgy történik, hogy lelkednek abból java szánnazzon.

A menyegzős köntösnek el kell készülni addig az óráig, hogy Urad elé állhass, hogy ne kelljen szégyenkezni mezítelenséged miatt.

 

Légy készen az útra és ne félj, mert veled az Úr, a Megváltó, az Üdvözítő. Csak irányítsd lelked antennáját Istened felé.

 

Most búcsúzom és azt mondom, áldjon meg a Mindenható Atya, az ő szent Fia, a megváltó Jézus Krisztus, a lelket betöltő és köztetek munkálkodó Szentlélek Úr Isten, és legyen közbenjáród a szeplőtelenül fogantatott szent Szűz, Isten Anyja, Mária.

Én pedig Isten alázatos szolgája imádkozom érted és veled. Ármin.

 

komment

süti beállítások módosítása