HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzenek.blogol.hu helyett uze-k.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

MAGDOLNA ASSZONY ÍRÁSAI Ármin által

2020.05.22. 06:42 :: lowoa

1997. május 22.

 

Dicsértessék a Jézus Krisztus. Áldott légy testvérem a mi Urunk, Jézus Krisztus szent kegyelméből, Ámen. Armin vagyok, ne félj!

 

Köszöntelek testvérem és testvéreim Jézus Krisztusban. Köszöntsük az örök Atyát a mindenség Urát és Istenét, az Atya egyszülöttjét; Jézus Krisztust, megváltó Uratokat és Isteneteket – kinek keresztáldozata nyitotta meg részetekre a mennyek országát – és Isten szent lelkét, kit az Atya küldött közétek, a Fiú; Jézus Krisztus nevében, ki lelke­tekben munkálkodik és világosságot gyújt szívetekben, hogy ne a sötétben járjatok, hanem a fényben kövessétek Megváltó Isteneteket. Ezáltal köszöntelek benneteket, az Atya, a Fiú; Jézus Krisztus és Isten Szentlelke nevében, a dicső szentháromságú egy igaz Isten éltető kegyelme által, ki legyen áldott most és mindörökké. Ámen.

 

Imádkozzunk testvéreim, kik Krisztus világosságában járjátok tövisekkel teli utatokat, mert befogadtátok Isten reátok hulló irgalmas szerető kegyelmét és kamatoztatjátok talentumaitokat magatok és embertársaitok javára, megváltó Istenetek iránti szeretet­ből, mit a lelkek megmentésére fordítanak, mert Krisztus szívetekben él.

 

Ezért áldjuk az egy igaz Istent, a dicső szentháromságban külön-külön. Az Atyát a világ teremtőjét, mert általa lett ami lett égen és a földön, a megváltó Istenét;J ézus Krisztust, ki feloldozza bűneitek láncát, ki földre hozta Isten végtelen szeretetét, és a bűnbánat szentségét, hogy a megbánt bűnök bocsánatot nyerjenek. Ki által megnyílik előttetek a mennyek országának kapuja, és Isten Fia; Jézus Krisztus bemutatta nektek, embereknek Isten végtelen szeretetét, egyben a bűn iszonyatát, mert borzalmas árat kellett fizetni az isteni Báránynak. Utána pedig közétek jött Isten szent Lelke, az igaz­ság lelke, ki reá vezet benneteket az igazságra, mi Isten igazsága, hogy a világ hamissá­gában igazgyöngyre leljetek. És felékesíti lelketeket az ő adományaival. Az igazság lelkét adja nektek, a tisztánlátást, a bölcsességet, hogy mindig felismerjétek Isten aka­ratát és ez szerint cselekedjetek. Ezért leborulva imádunk egy igaz Istenünk! Hálát adunk végtelen szeretetedért, megbocsátó irgalmadért, atyai jóságodért, hogy gyerme­keid lehetünk, hogy viszont szerethetünk, mert tudtunkra adtad Szent Fiad által, a té­kozló fiúról szóló példabeszédben. Mert a tékozló fiaid tudjuk, mi vagyunk, mennyei Atyám, Te pedig a tékozló fiak Atyja, ki örömmel várja érkezésünket és megbocsájtod minden botlásunkat és letöröl sz szemünkről minden könnyet, mert a bűnbánat könnye és szent Fiad vére tisztára mosta lelkünk köntösét, hogy illőképpen – szent Fiad érdemei által – borulhassunk le szent színed előtt. Ámen.

 

Testvéreim, kik egyek vagytok Krisztusban! Ostromoljátok az eget, mert mit mondott Uratok Istenetek? “KÉRJETEK ÉS ADATIK, KOPOGTASSATOK ÉS NYIITATIK, Z()RGESSETEK ÉS AJTÓT NYÍTANAK NEKTEK” . Lelkeket kérjetek, munkálkodjatok a lelkek megmentéséért. Eszközöljétek ki a megtérés kegyelmét embertestvéreitek részére. Kérjétek a bölcsesség kegyelmét a tisztánlátás kegyelmét, ne csak a magatok részére, hanem embertestvéreitek részére (a tévelygők, a hitetlenek, a szenvedélyük rabjai, a megtévesztettekért, az egész emberiség részére, kik a sötétben járnak) . Mindent fel lehet ajánlani: imát, böjtöt, munkát, fáradságot, örömet, bánatot és szerető Megváltótok egybegyűjti azt és hozzákapcsol ja a megváltó áldozatához és bemutatja mennyei Atyjának, és az ő szeretettől kiáradó szíve elfogadja azt, és majd azon a napon mely a ti napotok, a ti órátok lesz, mint ahogy a példabeszédben Uratok

tanította, – mint a tékozló fiút Atyja várta, s már messziről észrevette – titeket is úgy vár mennyei Atyátok, szent Fia által.

 

Ezt azért mondottam el nektek ebben a fonnában, hogy a bűnbánó embemek nem kell félni ha botlik is, ha megtéveszti is a gonosz a jó látszatával, de Isten szent Lelke reá­vezeti az igazságra. Csak meg kell bánni tettét, mert szívbéli bánatért nem kell egy lé­pést sem tenni, mert az ott van a szívében. Szaladjon Krisztushoz és Krisztus szent vére tisztára mossa lelke köntösét.

De viszont nehogy ebből azt a következtetést vonjátok le testvéreim, hogy tudatosan vétkeztek, hogy majd ezt úgyis megbánom. Ez nem így működik, mert nem lehet egyik kézzel ütni és a másik kézzel simogatni. Nem lehet úgy élni, hogy van időm a testet szolgálni, majd reá érek a bűnbánattal az utolsó napon is. Honnan tudja a balga, hogy melyik az utolsó nap, vagy óra? Mit mondott Uratok Istenetek? – “Mint a tolvaj várat­lanul érkezem, nem tudott sem a nap, sem az óra!”

 

Mert vannak akik tudatosan vétkemek, és vannak akik tudatlanul. Ezért mondotta Uratok a zsidóknak: “HA VAKOK LENNÉTEK, NEM VOLNA BŰNOTOK, DE MIVEL LÁTTOK, NINCS MENTSÉG VÉTKETEKRE”

Testvérem és testvéreim! Nagyon fontoljátok meg a fentieket. Ezért mondottam már annyiszor, nem lehet két úrnak szolgálni. Erre figyelmeztetett Uratok is. Mert a mennyekbe vezető út keskeny, tövises és egyenes út, nem lehet átlépni, úgymond ki­kapcsolódni az ima és a fegyelmezett életből, átlépni a széles útra, hol a sátán csindad­rattája szólít a könnyelmű életre. Ezen az úton mindent szabad, itt nem kell a lelki­ismeret szavával bajlódni, itt nincs lelkifurdalás. Itt nem kell azzal foglalkozni, mi a jóaz Istentől kapott lelkemnek, vagy mi a rossz. Ritkán eszmél reá a lélek lelke álla­potára. De Isten lelke itt sem hagyja magára a lelket. A kegyelem itt is kopogtat, zör­get. Meghallani meg lehet, de itt általában kiket marcangol a lelkiismeret, italba és narkóba fojtja lelkének segélykiáltásait. Pedig a kegyelem itt is működik, de az esély mind kevesebb. Itt nem számít előző éveidben milyen voltál, olyanná válnak a lelkek, mint Michelangelló képén. Ifjú korában Jézust, a megváltót mintázták róla, évekkel később, mint Júdás került a festő vásmára ugyanaz az ember.

 

Testvérem és testvéreim! Mint már oly sokszor kértem és felhívtam figyelmeteket az imára, engesztelésre, most is azt teszem. Még egyszer: a munka, a fáradtság, a beteg­ség, a lelki bánat, az öröm, mind mind imádság, ha felajánljátok Istennek a Szűzanya szeplőtelen szent szívének győzelméért a gonosz felett, a bűnösök megtéréséért.

 

Most búcsúzom. Áldjon meg benneteket engesztelő testvéreim: az örök Atya, Isten egyszülöttje; Jézus Krisztus, megváltó Istenetek, Isten szent Lelke: a Szentlélek Úristen ajándékait ossza szét köztetek. A szeplőtelenül fogantatott szent Szűz, Isten anyja Mária oltalmazzon benneteket Isten kedves gyennekei. Szent Mihály védelmezzen benneteket! Isten minden angyalai és szentjei imádkozzanak értetek.

Én pedig Isten alázatos szolgája imádkozom érted, veled, értetek és veletek. Ármin.

 

komment

süti beállítások módosítása