HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzenek.blogol.hu helyett uze-k.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

MAGDOLNA ASSZONY ÍRÁSAI Ármin által

2020.07.23. 06:25 :: lowoa

1997. július 23.

 

Dicsértessék a Jézus Krisztus, áldott vagy testvérem a mi Urunk; Jézus Krisztus szent kegyelméből Ámen. Amin vagyok, ne félj.

 

Köszöntelek testvérem az örökkön élő Atya, aki nem volt és nem lesz, hanem mind­örökké élő Isten, kié az örök jelen, mert mint mondotta Mózesnek az égő csipkebokor­ban: “Vagyok, aki van!”. Az ő szent fia: Jézus Krisztus a megváltó, a második isteni személy, ki által van üdvössége az embemek, és Isten szent lelke a harmadik isteni személy; a Szentlélek Úristen, ki hét ajándékát szétosztja köztetek, hogy szentek és feddhetetlenek legyetek Jézus Krisztus által. A dicső szentháromságú egy igaz Isten szent nevével és végtelen kegyelme által. Ámen.

 

Imádkozzunk testvéreim, kik Krisztusban eggyé lettetek. Áldás és dicsőség a háromságú egy igaz Istennek. Magasztaltassék fel a te szent neved örök Atyám mindazért a sok-sok kegyelmedért, mivel atyai szereteted által elárasztod a világot. Mert mindent a végtelen szereteted által éltetsz, ami van mennyben és a földön. De nem csak éltetsz, hanem benne az embert üdvösségre is felszólítod, mert úrnak és nem szolgának teremtetted őket. Mert szabad akaratot adtál az embemek. Szabadon dönthet, hogy melyik utat járja. A nehéz, a rögös, a tövisekkel telit, a kereszthorhordozót, vagy pedig a széles, a káprázat, a hamis csillogás, a könnyelmű élet útját. Hol az emberek keresztjüket letéve embertársaik vállaira rakják. Pedig az Atya parancsa az: “Szeresd felebarátodat, mint tenmagadat!” Nem úgy mondatik: szeresd magadat, utána fele­barátodat! Ezt látva mennyei édes Atyám, hogy hova fajult az ember, segítségére siettél Szent Fiad által, hogy még innen is lehetséges legyen a visszatérés az atyai házba. Ezért, hogy ezt megköszönjük, erre nincs kellő szó, nincs emberi nyelv, csak szerető emberi szív, ki felebarátjában szereti Urát és Istenét. Nem hagytad magára az embert, közöttünk maradt szent Fiad az Oltáriszentség misztériumában és a Szentlélek Úristen kopogtat szent kegyelme által a lelkek ajtaján, szelíden hordja ajándékait, hogy bölcsek legyetek, hogy felismerjétek Isten akaratát, hogy tisztán lássatok, hogy felis­merjétek hogy mikor szól hozzátok a kegyelmek hordozója Isten szent lelke és mikor csábít benneteket a gonosz csalfasága a jó látszatával.

 

Köszönjük ezt Neked egy igaz Istenünk a dicső Szentháromságban, hogy ezt megadtad az embemek. Áldott légy Uram Jézus Krisztus és dicsőítessék meg a te szent neved most és mindörökkön örökké, mert Te vagy az út, az igazság és az élet, mert mondottad Uram; ” KI BENNEM BÍZIK, HA MEGHAL IS ÉLNI FOG.

 

Áldassék Isten Szent Lelke, ki az emberben az élő lelkiismeret, te aki a világosság vagy és bevilágítod életünk rögös útját, hogy hazataláljon az ember a megharcolt élet után és Istenünk szerető Atyánk, letöröl szemünkről minden könnyet. Ámen.

Testvérem és testvéreim! Legyetek eltelve bizalommal Uratok Istenetek, megváltó üdvözítőtök iránt. Soha a kétségnek még az árnyéka se férjen lelketekhez! Mit mondott Uratok Istenetek; “Bízzatok az Istenben és bennem is bizzatok. Bármit kértek az Atyától az én nevemben, megadom nektek és bármit kértek tőlem azt is megadom.

Ti pedig testvéreim lelkeket kérjetek és testvéreim szívetekben az örök életre szökellő foITássá válik. Mint már annyiszor, de annyiszor, de annyiszor mondottam, kérjétek a bölcsesség, a tisztánlátás kegyelmét a lelketek és a lelkek részére, hogy felismerjék az igazi utat, mi az életre visz. Nyitogassátok testvéreim a lelkek ajtaját, hogy a kegyelem munkálkodhasson a lelkekben és ebbe ne fáradjatok bele soha! Segítsetek a kereszthordozásban testvéreiteknek, kik nehezen viselik keresztjüket, búzdítsátok őket. Imádkozzatok érettük:, legyetek ti is Cirenei Simonok, ki segítette vinni megváltó Üdvözítőtök keresztjét. Mindez azért történt, jelezve a bűnök irtózatos terhét és egy­ben például szolgált alTa, hogy ti is ezt cselekedhetitek embertársaitokkal. Egyben viszitek Uratok keresztjét is, a ma bűneivel, mert a megváltás folyamatos, mert időn és téren felülemelkedik. Testvéreim, kérjétek Isten szent Lelkének kegyelmi ajándékát, hogy ezt megérteni és szívetekbe zárni tudjátok.

 

Testérem és testvéreim! Legyetek összeszedettek! Ne az anyagi dolgokkal fog­lalkozzatok. Mit mondott Uratok Istentek? “Keressétek előbb Isten Országát, a többi

pedig hozzáadatik nektek. ” Ezen elmélkedjetek. Szakadjatok ki az evilági dolgokból, mert ez sehova nem vezet, nem szolgálja lelketeket. Mert ezen az úton nem ezt keresitek. Nagyon távol áll Isten Országától. Mert ez a világ fiai gondja, ezek az emberek gyötrik magukat és vétkernek rettenetes bűnökkel a múlandó ért, ami semmit sem ér. Ti pedig testvéreim a maradandónak éljetek bármi áron! Mint már annyiszor mondottam? “A testet a lélek igájába kell hajtani.” Nem lehet egyszeITe a testnek szolgálni és a léleknek. Ami jó a testnek, az a lélek kárára van. Ezzel nem azt mondom, hogy testeteket ne ápoljátok, ne adjátok meg a szükséges úgy a pihenésben, mint a táplálékban, ne óvjátok és ne védjétek a betegségben. Mert a léleknek is gondoskodni kell a testről. De viszont hol a lélek felett a test az úr, az soha sem gondoskodik a lélekről. Mert mint már az előzőkben mondottam, mint ordító farkas követeli mi neki jó. Mert a test tele van bűnös hajlamokkal. Mert a test az anyag, a lélek pedig szellem, mi Istentől származik. Hisz írva van: “Lelketek Isten temploma.” Ha a lélek által Istennek éltek, így szentelődik meg testetek. Mert a test a lelket szolgálja. Ezért mondotta Uratok Jézus Krisztus, mikor apostolai megkérdezték: “Mester! – hol van Isten országa?” “Isten országa bennetek lakozik.” - mondotta az Úr, Igen testvéreim. Hol a test a lélek igájában van, ott mind a ketten eggyé válnak, úgy a test mint a lélek Istent szolgálja. Embertársain keresztül építi Isten országát itt a földön. És az ember betöltötte hivatását itt lent a földön. Ti is ilyenek legyetek testvéreim! Csak Krisztus tanítására figyeljetek, ne szaladjatok idegen tanítók után. Mit nektek tudnotok kell, megmondatott nektek. Isten szent Lelke világosságot gyújt lelketekben, mindig megadja mit nektek tudnotok kell. És meglátjátok Isten dicsőségét. Lelketek szeretetre, békére talál. Tiétek lesz az örök élet koszorúja, mert hűek voltatok a kicsiben. És így sokat bírnak rátok és örömötök teljes lesz szerető Uratok, Jézus Krisztus által. Ámen.

 

Most búcsúzom. Áldjon meg benneteket testvérem és testvéreim az örök Atya, az ő szent Fia; Jézus Krisztus, Isten szent Lelke őrködjön felettetek. A szeplőtelenül fogantatott szent Szűz; Isten anyja Mária oltalmazzon és járjon közben értetetek szent Fiánál; Jézus Krisztusnál. Szent Mihály főangyal védelmezzen benneteket. Isten minden angyalai és szentjei imádkozzanak értetek. Én pedig Isten alázatos szolgája imádkozom érted, veled, értetek és veletek. Ármin.

komment

süti beállítások módosítása