HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzenek.blogol.hu helyett uze-k.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

MAGDOLNA ASSZONY ÍRÁSAI Ármin által

2019.08.11. 07:02 :: lowoa

1992. augusztus 11.

 

AMI A TI ÜDVÖSSÉGETEKKEL ÖSSZEFÜGG, AZT AZ ÚR KINYILATKOZ­TATTA

 

Dicsértessék a Jézus Krisztus! Áldott vagy testvérem a mi Urunk, Jézus Krisztus által. Ámen. Ármin vagyok, ne félj!

 

Köszöntelek testvérem az Atya, az öröktől élő, és a Fiú, az örök Ige, és a Szentlélek Úr Isten, kinek Lelke a teremtés kezdetén ott lebegett a vizek felett. Köszöntelek Téged és mindazokat, kik a hívó szóra a kegyelem hívására összegyűlnek Úr szent nevében. Ámen.

Imádkozzunk testvérem! Atyám, te öröktől élő Isten. Kinek hatalma mindenek felett uralkodik, hisz az ő akarata hívott létre mindeneket, kinek irgalma kiteljesedett Szent Fiában, kinek szeretete testet öltött a Szentlélekben. Ki hármasságban élő egy igaz Isten. Áldassék a te szent neved, mennyben, földön és mindenekben, ki vagy mindörökké. Ámen.

 

Most értük imádkozom Atyám, kik a tieid. Add szent kegyelmedet és áraszd reájuk szent Lelkedet, hogy a hazugság atyja a gonosz meg ne tévessze őket. Hisz te mondottad Uram Jézus Krisztus Péternek: “PÉTER IMÁDKOZTAM ÉRTETEK, MERT A GONOSZ MEGKÍVÁNT TITEKET ÉS MEG AKAR ROSTÁLNI BENNETEKET, MINT A BÚZÁT, DE ÉN KÉRTEM AZ ATYÁT, HOGY VÉDJEN MEG BENNETEKET.” Ne kivegyen a világból, hanem tartson meg benneteket a világban, és tedd őket halászokká, mint mondottad Uram; emberhalászokká, mert mit akkor mondottál Uram, az ma is épp úgy áll, mint kétezer évvel ezelőtt. Hogy a te néped gyűjtse egybe és halássza ki a farkasok közül a bárányokat, hogy aki hozzád akar tartozni, megerősítsék őket a hitükben, hogy lelkükben kivirágozzon a mennyei Jeruzsálem és elérkezzen Isten országa az emberek között. Ki ez ország lakója lesz, az üdvözül. Ámen.

Testvérem! Kérdéseket tettek fel testvéreid, és az én testvérem.

Először is Krisztus Jézus az egy igaz Isten Fia, nem tanított mást: Először a mennyek országát, kik Jézus Krisztus által bejutnak oda, mert szabad akaratuk által Krisztuséi lettek, mert a kegyelmeket befogadták, és ami nagyon fontos – és ezt jegyezzétek meg ­tovább is adták – és így lett teljesen az övék, mert kamatoztatták.

Másodszor beszélt Uratok Istenetek, aki a kegyelmet /talentumát/ megtartotta ugyan, de csak magának, nem munkálkodott a lelkek megmentésében.

A harmadik pedig, hogy az elkárhozottak, akik feltámadnak ugyan, az örök kár­hozatra. A kárhozat örök.

A lelkek a megtisztulás állapotában addig tisztulnak, míg lelkük tisztává nem lesz, hogy készek legyenek és el tudják viselni a Felséges Isten szinelátását.

És vannak lelkek, kik nagyon kevés ideig vannak ebben az állapotban, vagy haláluk pillanatában már eljutnak Isten színelátására, mert lelküket megfürdették a Bárány vérében és így megkapja lelkük a menyegzői köntöst, hogy résztvehessen a mennyei lakomán, mit Ura készített a számára.

Tehát testvérem, ezt a három helyet jelölte meg a ti Uratok és Istenetek.

Hogy még milyen titkokat tartogat a világmindenség, az teljesen közömbös a ti lelki üdvösségetek részére. Ami a ti üdvösségetekkel összefügg és fontos, azt az Úr kinyilat­koztatta.

Még másik kérdésre is felelni akarok és jegyezzétek meg: én örömmel világosítalak fel titeket, mert a gonosz: a hazugság atyja, szívesen lát el benneteket tanáccsal.

 

Testvérem! Imádkozzatok és dolgozzatok és legyetek éberek és legyetek készen a küzdelemre és ne féljetek, mert Krisztus veletek van mindvégig és üdvösségetek lesz mindvégig. Ámen.

Most búcsúzom és azt mondom: Áldjon meg benneteket az örök Atya, az ő Szent Fia; Jézus Krisztus vezessen és vezéreljen benneteket a lelketeket betöltő Szentlélek Úr Isten. Váljék a ti lelketek a Szentlélek templomává és utatok minden nehézsége ellenére könnyű lesz, mert Uratok veletek lesz mindörökké, Ámen.

 

Én pedig Isten alázatos szolgája imádkozom értetek és veletek. Ármin.

komment

süti beállítások módosítása