HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzenek.blogol.hu helyett uze-k.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

MAGDOLNA ASSZONY ÍRÁSAI Ármin által

2019.08.13. 07:11 :: lowoa

1994. augusztus 13.

 

SZÍVETEKBEN, LELKETEKBEN LEGYETEK VELEM!

 

Áldott vagy testvérem a mi Urunk, Jézus Krisztus szent kegyelméből. Ámen. Ármin vagyok, ne félj!

 

Köszöntelek testvérem az örök Atya, ki az eget és a földet teremtette, ki törvényt szabott mindannak ki él és mozog, kiket a teremtő erő tart és éltet. A Fiú, az elsőszülött Jézus Krisztus, ki az elhibázott tetteiteket helyreigazítja. Mert az ő végtelen szeretete odanyújtja nektek esendő, botladozó embereknek a bűnbánat szentségét, mivel lemoshatjátok lelketek menyegzős köntösét, mit a világ szennye, mocska befröcskölt. Isten szent Lelkének ereje világossá teszi számotokra, hogy felismerjétek a bűnt, hogy tiszták legyetek, mikor órátok elérkezik.

Köszöntelek benneteket bárány testvéreim, a dicső szentháromságú egy igaz Isten kegyelméből. Ámen.

 

Imádkozzunk testvéreim! Áldunk téged, te magasságbeli egy igaz Istenünk. Köszönjük végtelen szeretetedet, mivel atyai tekinteted kíséri a feléd törekvő, hozzád kiáltó kicsi gyermekeidet. Nem téveszted el őket szem elől, vigyázol reájuk a bajban, mellettük állsz a küzdelemben, erőt adsz a gyötrelemben, reményt gyújtasz szívükben, a világ zajában békével töltöd el szívüket. Azzal a békével, mit csak te adhatsz, a világ soha!

 

Kérve kérünk, jó és irgalmas Atyám, hogy amint határt szabtál a tengernek, hogy meghatároztad a csillagok útját, mindennek törvényt szabtál és megítélted ó, igazságos Atyám mindazt ki túllép törvényeiden, fent az égen és lent a földön. Ezért esdünk alázatos szívvel hozzád, ó egek Ura és Istene, szabj végre határt a gonosz hatalmának. Mert bárányaidat széttépik a farkasok, ha te Atyám nem jössz segítségükre, szent Fiad a mi Urunk, Jézus Krisztus által.

Ezért kérjük és várjuk azt a napot, mikor a világ fejedelme végképp letaszíttatik trónjáról. Nem azt mondom, hogy legyőzettetik, mert a megváltó Jézus Krisztus kínhalála által örökre győzelmet aratott a sátán felett. Hisz Uratok Jézus Krisztus mondotta és amit ő mond, azt Isten mondja, ami szent és igaz: “NE FÉLJETEK ÉN LEGYŐZTEM A VILÁGOT!” Attól a perctől megszámláltattak napjai. Ezért kérünk irgalmas, szerető Istenünk, küldd el szent Fiadat, válassza szét a farkasokat a bárányoktól, mert ha meg nem rövidülnek azok a napok, elvesznek. De tudjuk üdvözítő Jézusunk, hogy te ezt nem engeded, mert megváltó üdvözítője vagy népednek. Mert a te akaratod az, hogy üdvözüljön, ne pedig elvesszen. Ámen.

 

Testvérem! Azt üzenem testvéreidnek, kiknek kettős a testvérségük, test és lélek szerinti: többet imádkozzanak egymásért. Édesanyjuk ajánlja fel mindazt a sok szenvedést, mi életében érte és érni fogja a szeplőtelenül fogantatott szent Szűz, Isten anyja Mária szeplőtelen szent szívének győzelméért a gonosz felett, családjáért, hogy menedékük legyen ez a hét tőrrel átjárt szív.

Kérje a tisztánlátás kegyelmét mindkettőjük részére.

 

Imádkozzanak az előtt a kép előtt, mi az Istenanyát ábrázolja. Őrizzék, oltalmat nyújt a nehéz időben.

Édesanyjuknak üzeni az Úr: mint ahogyan a lelketeket szenvedésem árán váltottam meg, elszenvedve azt a szenvedést, mi rátok várt és én csak annyit kérek, szívetekben, lelketekben legyetek velem. Ne féljetek a testi-lelki szenvedéstől, adjátok nekem és ajánljátok fel minden nap életeteket, ne felejtkezzetek meg halálotok órájáról sem. Ne rettegjetek tőle. Miért féltek a velem való találkozástól? Hisz az vár rátok, aki kínhalált halt ezért a találkozásért.

Testvérem, kit válaszút elé állított a hazugság atyja. Feleletet kapott kérdésére. Döntsön szabad akarata szerint. Isten akaratát keresve, kérje a Szentlélek ajándékát, a tisztánlátás kegyelmét, hogy felismerje mi házasságában a hazugság, és mi a való.

Mit mondott az Úr: „A férji elhagyja apját és anyját és követi feleségét, és azután egy test és egy lélek lesznek. Ez az Isten akarata”. Vizsgálja meg a Szentlélek fényében, hogy ez mennyiben valósult meg. De azt ne feledje, még az eskü köti. Imádkozzon azért az emberért ki teljesen zárt, erőszakosan ragaszkodik ahhoz, ami nem a lelki üdvét szolgálja.

Még egyszer imádkozzon, sokat imádkozzon és megtalálja lelke nyugalmát.

Olyat ne várjon, ami nincs és ne remélje, hogy lesz. Bízni, remélni csak Istenben lehet feltétel nélkül.

Mert a napok egyre fogynak, az út mindig rövidebb lesz hazáig, hol várják érke­zéseket. Rájöttök ott, hol mindent tisztán és világosan láttok, hogy érdemes volt itt a földön végigjárni a szenvedések útját. Itt hagyni a hamisat és megtalálni az igazit, hol nincs kín, nincs könny, a félelem nem remegteti meg szíveiteket. Megtudjátok hogy milyen az igazi szeretet, aki kiüresítette magát értetek, ki mert sebein függni érted és értetek, hogy ahol ő van, ott legyetek ti is, mert szeretete nincs korlátok közé zárva és határok nélkül árad. Ott megtudjátok, hogy érdemes volt. Ámen.

 

Testvérem, imádkozz! Törekedj az állhatatos imára. Légy összeszedett, kevesebbet törődj a világgal. Ne félj és ne rettegj az eljövendőtől. Az idők jeleit figyeljétek. Olvassátok az evangéliumokat és Isten szent Lelke rávezet arra az igazságra, amit neked tudnod kell, ami rád tartozik. Mások hibája csak annyiban érintsen, hogy figyelmezteted rá. Jusson eszedbe, hogy gyarló vagy te is. Nehogy azt hidd, hogy több vagy mint más. Ne engedd, hogy a gonosz elhitesse veled!!

Amit kaptál, azt is érdemtelenül kaptad. Csak egy, amit javadra lehet írni, befogadtad Isten kegyelmét. Mindig minden időben megvallottad Uradat, Istenedet az emberek előtt és merted vállalni a nehéz utat. Először húztad keresztedet magad után, mindig szabadulni akartál tőle. Sok időnek kellett eltelni, mire hősiesen a válladra vetted. De ne félj! Csak bízd magad egészen Uradra és Istenedre. A világtól ne várj semmit, így nem csalatkozol. Csak előre a tövises úton Krisztus felé. Kitartani mindhalálig és üdvösséged Krisztusban és Krisztus által lesz.

 

Testvéreim! Tartsatok össze, minél szorosabbra fogni a nyájat. Ne tévesszétek egymást szem elől. Ne ragadjatok bele gondjaitokba. Vigyázzatok! A sátánnak szálkák vagytok a szemében. Nagy gondot fordít rátok, csapdát állít elétek. Rémisztget benneteket, farkasként. Megejt benneteket bárányként. De ti ne féljetek! Krisztus mellettetek van, nem hagy el benneteket a nehéz úton, mert hűséges, és szeretete végtelen. Mert Istenetek, másodszor: megváltó Üdvözítőtök, Barátotok, útitársatok, utoljára bírátok és ítélete igazságos, mit irgalmas szeretetén keresztül mér. Ámen.

 

Most búcsúzom és azt mondom, áldjon meg benneteket kifáradt, meghajszolt báránykái a jó Pásztornak, a mennyei Atya, kinek tekintete rajtatok van és nem téveszt szem elől benneteket, a megváltó Jézus Krisztus, a hűséges útitárs, a Szentlélek Úristen, ki lelketek mécsese, ki utat mutat Krisztus felé. A szeplőtelenül fogantatott Szent Szűz, Isten anyja Mária oltalmazzon benneteket. Szent Mihály főangyal védel­mezzen, Isten minden angyalai és szentjei imádkozzanak értetek. Ámen.

Én pedig Isten alázatos szolgája imádkozom értetek és veletek. Ármin.

komment

süti beállítások módosítása