HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzenek.blogol.hu helyett uze-k.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

MAGDOLNA ASSZONY ÍRÁSAI Ármin által

2019.09.06. 09:09 :: lowoa

 

1982. szeptember 6.

 

 

RÁZZÁTOK FEL ALVÓ LELKETEKET, MERT KÖZTETEK A SÁTÁN ARAT, GONDOLKODJATOK ÉS GONDOLKODJATOK!

 

Dicsértessék a Jézus Krisztus! Áldott légy Testvérem a mi Urunk Jézus Krisztus által. Ármin vagyok, ne félj.

 

Köszöntelek Testvérem a Jézus Krisztus szent nevével. Áldott legyen mindörökké! Ámen.

 

Örülök és örömmel tölt el testvérem az, hogy te lelkedben felkészültél az isteni igazságok befogadására és a Szentlélek Isten segítségét kéred, hogy a tanítást amit rajtam keresztül kapsz, megérthesd és erre a nagy kegyelemre méltó akarsz lenni. Az akaratod nagy és továbbra is törekedj a tökéletesedésre. A tanítás, mit kapsz az nem az enyém, azt én is úgy kapom a mi Urunk, Jézus Krisztustól azért, hogy közvetítsem neked, de nem azért, hogy magadnak megtartsd, hanem azért hogy tovább add!

 

Testvérem, ne légy kicsinyhitű. Kérd a te Urad Istenedet, hogy erősítse meg a hitedet. imádkozzál, fohászkodjál! Imádkozni kell a bűnösök megtéréséért, mert ha sejtenétek milyen ereje és hatalma van az imának, akkor sokkal többet fordulnátok a ti Uratok Istenetekhez. Ez rejtve van előtted egy bizonyos fokig. Ennek felismerése is a hívő lelkeké. Mert Krisztus a bűnös emberért halt meg, de azért a bűnös emberért, aki hisz. Krisztus vére csak azét, annak a bűnös embernek a bűnét mossa le, aki hisz benne és bizalommal van iránta. Krisztus csak a hívő emberért halt meg. Viszont hívő ember minden ember lehet. A kegyelem minden embernek, még a gonosztevőnek is felkínálja a megváltást. De azt kell megint mondani, hogy mégis kevés ember, aki é1 vele a maga akarata által. De vannak, akik sok-sok megpróbáltatás, szenvedés árán jutnak el idáig, mert mint mondottam a kegyelem minden eszközt felhasznál a lelkek megmentéséért.

Sok-sok embert Isten végtelen nagy-nagy kegyelme vezet e1 ahhoz a forráshoz, ahol az örök élet forrása buzog. De ez mind úgy történik, hogy az emberi szabad akaraton nem esik csorba. Elveszni csak a legmegátalkodottabb lélek veszik el. Mikor kérdezték az Üdvözítőt az apostolok: “Mester, ki üdvözül?” - erre Jézus Krisztus azt felelte: Embernek lehetetlen, de Istennek semmi sem lehetetlen”.

 

Tehát Istennek minden lehetséges. A Ti mennyei Atyátoknak az az akarata, hogy mindenki üdvözüljön. De Isten szabad akaratot adott minden embernek, ami soha csorbát nem szenvedhet. De Isten tudta, mennyire esendő az ember, ezért nem hagyta magára, és mindvégig segíti, míg a lélek a testben van, hogy örök üdvössége legyen.

Ideát már számot kell adni tetteitekről. Isten végtelen nagy kegyelme megengedte, hogy bűneiteket letörlesszétek. Mert ugyan ki üdvözülne? Ki meri azt mondani, hogy bűntelen? Ezért mondotta Krisztus az isteni Üdvözítő, hogy embernek lehetetlen, de Istennek minden lehetséges.

Megtisztul a lélek ideát, de kínban és gyötrelemben, de Isten végtelen nagy irgalma megengedte, hogy a földön is letörlesszétek bűneiteket. Mondom, boldog az az ember, ki tiszta lélekkel lépi át az örök élet kapuját, de még egyszer mondom, Istennek minden lehetséges. Ezért mondom, hinni és hinni kell. Soha ne kételkedj! Te tudod azt, hogy minden úgy történik, hogy a te üdvősségedet szolgálja. Küzdeni kell a bűnök ellen. Törekedni kell a tökéletesedésre. Legyen bennetek a nagy akarat.

Küzdeni és még egyszer küzdeni! Mint már mondottam, a szenvedésre nagyon nagy szükségetek van, fogadjátok el úgy, mint Jézus Krisztus is elfogadta a keresztet. Öleljétek magatokhoz ezt a nagy kincset, mert ez az életre vezető kapunak a kulcsa.

 

Higgyétek és ismételten mondom a szenvedésnek nagyon nagy érdeme és súlya van, amit ti Krisztusért és neki felajánlva fogadtok el. Ne féljetek! Krisztus nem enged benneteket elveszni, ha Ti is Krisztusban akartok élni. A ti Üdvözítőtök őrködik felettetek, hogy erőtőkön felül ne kísértessetek, mert az erőt a kísértés arányában kapjátok. De ehhez nektek akarni kell és hinni az isteni gondviselésben, mert ha ez nincs, mind elvesznétek. Ezért mondottam, hogy imádkozni kell a bűnösök megtéréséért, mert az isteni irgalom felhasználja a részükre. Legyetek ti is könyörületesek, irgalmasak, - mint már mondottam - hatalmatok van az ellenetek elkövetett bűnnel szemben, mivel embertársatok titeket megterhelt, megbocsátani.

Mint már mondottam, gyakoroljátok mindazt a jót, mit a ti Atyátok és Jézus Krisztus.

Ébredjetek hát fel, hogy kik vagytok! Méltóságotok végtelen, mert Isten gyermekei vagytok, de ti lemondtatok erről a méltóságról, múló örömökért és megaláztátok magatokat a poklok tüzéig. Ti magatok terhelitek meg lelketeket, ami lehúz. Rázzátok fel alvó lelketeket! Mert köztetek a sátán arat. Ismerjétek meg magatokat, és még egyszer azt mondom gondolkodni és gondolkodni kell! Ha a gondolataitok által eljutottatok Istenhez, forduljatok hozzá gyermeki szeretettel és bizalommal és meghallgat benneteket.

 

Mára búcsúzom és azt mondom: áldjon meg a mennyei Atya, aki szereti és vonzza gyermekeit, az Üdvözítő Jézus Krisztus, aki a mennyek országát megnyitotta, a Szentlélek Isten, a kegyelmek hordozója, és a lelkedben munkálkodó Isten. A mi Urunk Jézus Krisztus áldása kísérjen végig, míg meg nem érkezel!

komment

süti beállítások módosítása