HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzenek.blogol.hu helyett uze-k.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

MAGDOLNA ASSZONY ÍRÁSAI Ármin által

2019.09.07. 09:10 :: lowoa

 

1982. szeptember 7.


IMÁDKOZZATOK MÁSOKÉRT, MERT AZ AZ EMBER, KI NEM IMÁDKOZIK MÁSOKÉRT, HITE LEHET NAGY, DE NINCS BENNE SZERETET.


Dicsértessék a Jézus Krisztus! Áldott légy Testvérem a mi Urunk Jézus Krisztus által.

Ármin vagyok, ne félj!

 

Köszöntelek Testvérem az Úr, Jézus Krisztus szent erejével és vérének harmatával, ami lemossa, és fehérré teszi lelked a bűnbánat szentsége által.

 

       Ne legyél kicsinyhitű. Tudja a te Üdvözítőd, hol élsz. Ott élsz, ahol a sátán is fészket rakott és a bűn fészkel. De ne félj, gondja a te Uradnak a te gondod és megkönyörül rajtad. Őrködik a lelkeden az Üdvözítő Jézus. Ezért adott melléd engem, hogy el ne vessz. Helyes az út, amin haladni akarsz és haladsz. Még egyszer mondom, ne légy kicsinyhitű. Kérd a krisztusi segítséget, kérd a lelki békét. Te már tudod, mi a fegyvered a gonosz ellen: ima, fohász. Ebből te nem fogysz ki soha. Ez egyedül rajtad múlik. Imádkozz a fiadért, mert neked kell először kiérdemelni részére a kegyelmet. Ebben sem légy kicsinyhitű és imádkozz azért is, akivel az eskü köt. Tudja a te üdvözítő Jézusod, hogy ti ketten úgy illetek, vagy tartoztok egymáshoz, mint a tűz a vízhez. De ne félj, te csak állj szilárdan. Legyél erős hitben és szeretetben. Még egyszer mondom, hagyatkozz egészen a te Uradra és Istenedre, ne félj semmitől!

       Testvérem ma is fogsz kapni tanítást. Mindent úgy írj le, ahogy én mondom, és nagyon figyelj. Tanítani kell az embereket Krisztust szeretni. Ki kell használni minden alkalmat, mert az idő sürget. Közel, nagyon közel van a nagy megpróbáltatások ideje. Fel kell készülni, mert mint már mondottam, addig sosem késő megtérni Istenhez, míg a lélek a testben van. Ezt nemcsak neked mondom, hanem mondom a nővérednek is. Igenis, hirdetni kell a rettenetes napok közeledtét. Hisz olvassátok a Szentírásban: ”Hegyek omoljatok ránk és rejtsetek el minket!”. Higgyetek ennek az isteni kinyilat­koztatásnak. Ne elégedjetek meg azzal, hogy a ti lelketek legyen készen! Mert írva van: “Szeresd felebarátodat, mint önmagadat!” Ez tehát a parancs. Ezért mondom, nem elégedhetsz meg azzal, hogy a Te lelked készen áll. Nem lehetsz nyugodt, ha te szereted embertársaidat, neked a felebarátod lelke legyen olyan fontos, mint a magadé. Kérlek Testvéreim! Ezt jegyezzétek meg és tegyetek eleget ennek a legfőbb törvénynek. Az, hogy embertársaitok hogy fogadják, hogy hogyan dönt, az már nem tartozik rátok. De ne mulasszatok, és ne lankadjon a hitetek, ha úgyis látjátok, hogy hiába fáradoztatok. Mégis mondom, hogy ti ezt nem tudjátok megítélni. Mert egyetlen egy ember lelkét sem látjátok. Ezt csak az Atya és az Ő szent Fia Jézus Krisztus tudja. Imádkozzatok magatokért és másokért, mert nem igaz, hogy a ti másokért elmondott imátok elszáll a semmibe. Felhasználja a ti Atyátok és Jézus Krisztus a részükre.

       Emberi hasonlattal élve: valaki meghal és az összegyűjtött vagyonát, amiért ő dolgozott meg, arra hagyja akire, és akikre akarja, pedig ők nem fáradoztak meg érte, és mégis teljes joggal az övék, ők használják fel a javat maguk részére. Az pedig tőlük függ, hogy megbecsülik-e, vagy elprédálják. Ehhez már az adakozónak semmi köze. Igenis, az imádság érdemét miért nem adhatnád át bárkinek? - az már a te Urad dolga, hogy hasznosítja részére. Ugyanakkor az Üdvözítő Jézus Krisztus rólad, mint adakozóról sem feledkezik meg.

       Igenis, szerezzetek érdemeket másoknak is! Mert az az ember, aki csak magának harácsol és a másiknak, aki erre rászorul nem ad, az önző. Akkor miért ne lenne önző az az ember, aki csak kizárólag magáért imádkozik. Ez az ember hiszi Istent, és tudja az ima érdemét, és még hite is van.

Még többet mondok, még nagy hite is lehet, de nincs benne szeretet. Mert a szeretet adakozó. Mert az az ember, aki szeret is, a hit mellett azt szeretné, hogy az embertársai is megkapják mindazt a jót, mit Ő Istentől remél. Még egyszer hangsúlyozom, mint már mondottam is: a ti Atyátok nem veszi el ami a tietek. Mert az érdem kettős, de ti ne az érdemért tegyétek, hanem mert van bennetek szeretet is hitetetek mellett.

       Mára búcsúzom és ez nemcsak neked szól, ez szól a nővérednek is és minden hívő embernek. Áldjon meg Testvérem a mindenható Atya, a Fiú Isten és a Szentlélek Úristen és áldjon meg és őrizzen meg a mi Urunk, Jézus Krisztus benneteket az Örök üdvösség számára. Ámen.

komment

süti beállítások módosítása