HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzenek.blogol.hu helyett uze-k.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

MAGDOLNA ASSZONY ÍRÁSAI Ármin által

2019.09.21. 10:39 :: lowoa

1998. szeptember 21.

 

 

Dicsértessék a Jézus Krisztus! Áldott légy testvérem a mi Urunk, Jézus Krisztus szent kegyelméből. Ámen. Armin vagyok, ne félj!

 

Köszöntelek testvérem és testvéreim – kik az egy akol bárányai vagyok, Jézus Krisztusban – a mennyei Atya szeretetével, mert aki a Fiút – a második isteni személyt – szereti, azt szereti az én mennyei Atyám is, mondotta megváltó Uratok, Istenetek. És azt a lelket a Szentlélek Úristen kegyelmi ereje megerősíti, vigasztalja és szétosztja közöttük kegyelmének hét ajándékát, hogy szentek és feddhetetlenek legyetek, hogy felismerjétek Jézus Krisztusban megváltó Üdvözítőtöket, az utat és az igazságot és az örök életet a dicső szentháromságú egy igaz Isten irgalmas szeretete által.

Amen.

Imádkozzunk testvéreim Krisztusban. Dicsőség neked Istenünk, mennyei örök Atyám. Legyen áldott a Te szent neved, most és mindörökké. Dicsőíttessék meg a Te szent nreved szent Fiadban; Jézus Krisztusban, hogy a Fiú is megdicsőíttessen az Atyában. Áraszd ki reánk szent Lelkedet, te dicső szentháromságú egy igaz Isten, hogy gyermekeid, kik a földön járják bűnbánó szívvel, erős akarattal életük rögös és tövisekkel teli útjukat, hogy meg ne inogjanak. Áraszd reájuk szent Lelkedet, az igazság lelkét és bölcsességet adj és tisztán lássák a gonosz kísértéseit, hogy Urfam Jézusom a Te szemeddel lássanak, a Te száddal szóljanak és a Te szíveddel szeressenek. A tévelygőket, kik keresik, Istenüket ne engedd őket holt vágányra, hol a sátán papjai távútra vezessék minden jónak látszatával és akaratuktól megfosztja a lelkeket becsapva, hol a szelíd nyájból csordává alázzák őket. Ne engedd Uram Jézus Krisztus! Szabj határt a gonosznak, kísétőnek. Könyörülj azokon, kik lelkük mélyé keresik a jó utat, mert Uram és Istenem ezek Téged keresnek. Adj Uram jó pásztorokat, kik keresik a nyájat és elmennek azért az egyetlen egy után is, hogy megtalálják. Mert olyan ez a nemze-dék, mint a pásztor nélküli nyáj… Mikor Uram végignéztél a tömegen (írva vagyon az Újszövetségi Szentírásban) és azt mondottad; „Szánom a tömeget, mert olyan, mint a pásztor nélküli nyáj.” – és ez most is így van, most a kétezredik év küszöbén. Kevés, nagyon kevés Krisztus egyházában a hős -lelkű apostol, pedig mind az apostolok utódjának nevezik magukat. Elfelejtik a lelkekben építeni Isten templomát. Földi dicsőségre vágynak, hogy nevük fennmaradjon a földön. Mindez semmit nbem ér, ha nevük nincs bejegyezve Isten országában az Élet Könyvében. Azért pedig mit sem tesznek, hogy lelkeket mentsenek Isten országa számára. Pedig mondotta Uratok, Jézus Krisztus apostolainak; „Emberhalászokká teszlek benneteket.” – ami a feladat! Hisz oly sokszor figyelmeztettelek benneteket, a lelkeket menteni kell!

Testvérem, és testvéreim! Imádkozzunk közösen. Mennyei Atyánk egy igaz Istenünk a dicső szent-háromságban, könyörülj az emberen, az akol bárányait őrizd médd, hős szívet adj nekik, engeszteső imádságos lelket, hogy a lelkek halászai legyenek. Sokszorozd meg szent lelked kegyelmi erejét, hogy egyek legyenek benned, hogy amint Te egy vagy megváló Istggenem az Atyával, úgy legyenek egyed benned. Imádkozhom Uram a tévelygőkért, az Isten-keresőkért. Áraszd reájuk Uram szent Lelkedet, bölcsességet adj nekik, felismerjék, hogy Te vagy Uram Jézus Krisztus az út, az igazság és az élet, ki benned hisz, meg meghal is élni fog. Imádkozom a lelkek pászoraiért, az apostolok utódaiért, kik betöltik Istentől rendelt hivatásukat. Mennyei Atyám, könyörögve készünk kegyelmeddel őrid,, védd őket. Áraszd reájuk szent Lellked ajándékait a bölcsesség lelkét, az igazság lelkét, a tisztánlátás lelkét, az ékesszólás lelkét,mint már az előzhuőkben is kértelek Uram Jázus, hogy a Te száddal és szent Lelked erejével hirdessék akaratodat, a e szívewddel szeressenek, a te szemeddel lássanak, hogy mindent annak lássanak, ami. Ne annak, aminek látzsik, hogy igaz ember-halászok legyenek, kik mentik a lelkeket Krisztus országa részére, hogy Krisztus keresztáldozata ne legyen az emberiség részére hiábavaló áldozat.

Most imádkozom azokért a pásztorokért, kik megfeledkeztek fogadalmukról, habár az apostook utádjának tartják magukat. Mit is mondott Uratok, Jézus Krisztus?  „Aki közületek a legnagyobb, az legyen mindenkinek a szolgája.” Továbbá mondotta: „Én példát adtam nektek „ – tehát szolgálni jött, tanítani. Egy más alkalommal pedig:  „Aki követni akar, az vegye fel keresztjét és úgy kövessen engem.” Végezetül pedig mikor Urunk Jézus Krisztus beszélt és felhívta figyelmetek az utolsó Ítéletre. Mikor hatalommal és dicsőséggel jön a király; Krisztus Király. A jók a jobbján , a rosszak a balján állnak. A jóknak azt mondja a király: „Jöjjetek Atyám áldottai. Vegyétek birtokba az országot!” A balján levőknek pedig ; „Távozzatok tőlem az örök tűzre. És utána pedig bezárulnak a kapuk Isten országában. Jönnek és kopogtatnak és könyörögnek: Engedj be Uram! Kiszólnak: „Nem ismerlek benneteket” De Uram egész életünkben neked szolgáltunk. „Nem ismerlek benne-teket.  Akikre vonatkozik, az értse meg, akinek füle van hallja, akinek szive van értse! Van még egy kevés idő. A kegyelem még záporozik a földre és vonuljatok vissza lelketek mélyére. Uratok Istenetek megváltó Üdvözítőtök lehozta ajándékát a földre az Atya szeretetét; a bűnbánat szentségét. Rettenetes áldozata árán megnyitotta az irgalmasság kapuját mindnyájatok előtt, csak a ti akarato-tokon múlik. Kérem Istent, kérjétek ti is testvéreim, hogy az Isten szent Lelkének kegyelmi ereje bevilágítson a lelkükbe és üdvözítőjük Jézus Krisztus, az örökös főpap szemével lássák meg magukat annak, amik. És a bűnbánat szentsége betölti lelküket és nagy öröm lesz fent a mennyben. Amen.

Testvérem és testvéreim, imádkozni, imádkozni, imádkozni! Engeszte4lni, engesztelni, engesztelni. Ne a mulandóért gyötörjétek testeteket, lelketeket, hanem a maradandóért, hogy Uratok Istenetek kedvét találja benne. És semmitől sem féljetek! Olvassátok, olvassátok az Újszövetségi Szentírást, mert ezek Krisztus szavai. Olvassátok el újra, mi tanításotokra szolgál, mert én Uramtól kaptam, testvérem pedig tőlem. Armin.

Most pedig búcsúzom testvérem és testvéreim az Atya szeretetével, irgalmával Jézus Krisztus a ti megváltó Istenetek kegyelmével, a Szentlélek Úristen ajándékaival, mi lelketeket betölti az Igazság lelkével, ki reá vezet benneteket az igazságra, a bölcsességre és építi lelketekben Isten templomát.A szeplőtelen szent szűz, Isten anyja : a szeplőtelenül fognatatott mennyei édeanyátok Mária, a ti közbenjárótok Urunknál Istenónknél Szent Mihály főangyal védelmezzen benneteket Isten angyalai és szentjei imádkozzanak értetek. Én pedig Isten alázatos szolgája imádkozom érted, veled, értetek és veletek, Ármin.

komment

süti beállítások módosítása