HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzenek.blogol.hu helyett uze-k.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

MAGDOLNA ASSZONY ÍRÁSAI Ármin által

2019.09.24. 10:48 :: lowoa

1982. szeptember 24.
 
 
A MEGBOCSÁTÁS ÉDESTESTVÉRE A SZERETET, EBBŐL FAKAD A
TÜRELEM, AZ ALÁZAT, AZ IRGALMASSÁG, A KÖNYÖRÜLETESSÉG, A
LEMONDÁS.
 
 
Dicsértessék a Jézus Krisztus! Áldott légy Testvérem a mi Urunk Jézus Krisztus által.
Ármin vagyok, ne félj! Minden dicsőség és imádás a mindenható Atya Istennek, az Ő Szent Fiának az Úr Jézus Krisztusnak és a lelked betöltő Szentlélek Istennek.

 

       Köszöntelek Testvérem az Üdvözítő szent nevével. Áldassék és dicsértessék az Ő szent neve, mindenkor és mindörökkön örökké. Táruljon a te szíved és lelked, nyisd fel a te Megváltódnak és teljes szívedből, és akaratod által imádd és szeresd mindenek felett a te Uradat, Istenedet a mi Urunk Jézus Krisztust! Kérdd a te Uradat és fohászkodj és kérj, mert a te kérésed meghallgatást talál a Megváltó Jézusnál! Megkönyörül rajtad a te Urad, mert mit mondott: “Kopogtassatok és nyittatik.” Igen Testvérem, te is kopogtass imáid és fohászaid által és megkönyörül rajtad a te Megváltó Üdvözítőd! Ne lankadjon el a te szíved, ha a lelki elragadtatás nem is kíséri minden imádat. Mert mint mondotta, hogy könnyű úgy imádkozni, ha a lelked szárnyakat kap. De a te Urad tudja az ima értékét és tudja, hogy te honnan imádkozol, és tudja, hogy mennyire akarsz, és az akaratod Krisztushoz vezet. Testvérem, mindig csak Isten felé, és csak azután jönnek a földi gondok.

 

       De a te gondjaidat van ki megoldja és a te könnyeidet van ki letörölje és van ki erőt ad neked és aki erővel lát el egész életedben. Ezt azért mondom, hogy lelked erősödjön a küzdelemben. Haladj ezen az úton és törekedj mindig és mindig jobbá válni és a tökéletesedésre törekedni. Testvérem ma is kapsz tanítást. A te Üdvözítődnek ma is van üzenete rajtam keresztül.

 

       A Szentlélek nyissa meg a te lelkedet ennek a befogadására. A tanítás a következő: a megbocsátó szeretet lesz a mai elmélkedésre neked adva és másoknak is.

 

       Legyetek megbocsátással embertársaitok iránt, mert akkor ti is megbocsátást nyertek. A megbocsátás mellett ott van a szeretet, ami nélkül nem lehet megbocsátani. Mert aki gyűlöl, az soha nem tud megbocsátani. Mert egymás mellett nem fér meg a szívetekben a megbocsátás és a gyűlölet. Mert a megbocsátás édes testvére a szeretet, mert a fő ez a kettő és ebből fakad a türelem, az alázat az irgalmasság, a könyörületesség, a lemondás, mert te ezeket az erényeket nem gyakorolhatod addig, míg harag él szívedben embertársaid iránt és ha a szeretet nem él szívedben. Mert mondom a megbocsátás, és ami a fő, a szeretet nemcsak testvérek, hanem ikertestvérek, mert egyiket a másik nélkül nem lehet mívelni. A gyűlölet ikertestvére a harag és ezeknek a gyümölcsei: a hazugság, a rosszindulat, a káröröm, az álnokság, ami a hazugságnak az ikertestvére és e kettő egymásból születik.
       De még egyszer, a szeretet, a megbocsátás és a többi, ami ebből a forrásból táplálkozik, ez egy család. A gyűlölet, a harag és a többi is egy család. Ez a kettő nem keveredhet a lélekben. Mert abban a szívben nincs szeretet, ahol a gyűlölet is fészket rakhat. Mert az ilyen lélek nem kell Istennek. Mert Isten azt mondja: vagy-vagy. Vagy egyiké legyen egészen a lélek, vagy a másiké. Mert megint földi hasonlattal éljek: ha ti összekevertek 1 kg sót egy kiló cukorral, mi lesz belőle? Ezt senki sem fogyasztja cl, pedig mindegyik külön-külön használható. Tehát ilyen az a lélek is, amiben a szeretet meg a gyűlölet meg tud egymás mellett férni. Mert az az ember nemcsak embertársait akarja becsapni, hanem magát az Istent.

 

“Vagy legyél hideg, vagy legyél meleg de, a langyosat kivetem a számból”

 

Tehát erre ügyelj Testvérem! A te lelkedben ne kapjon még egy percig sem helyet a gyűlölet és a harag. Tudja a te Üdvözítőd, hogy okod lenne rá, de itt is valljon színt a lelked. Ne feledd el egy pillanatra sem a töviskoronát és keresztet hordozót, Krisztust, aki még a halál gyötrelmeiben is megfeszítőiért imádkozott. Ő példával járt elől és azt várja, hogy kövesd. Kérj, és adatik, kopogtass és nyittatik, de úgy kérj, hogy bízd azt a te Uradra és Krisztusodra, hogy milyen formában adja. Remélj, és hited legyen erős Krisztusban, mert az idő közel van. Ne félj!

 

       Most búcsúzom. Áldás és békesség legyen rajtad. Áldjon meg az Atya Isten, a fiú Isten és a Szentlélek Isten. A mi Urunk Jézus Krisztus áldása maradjon rajtad, míg e földi életed le nem zárul, hogy újjászülethess az Örök Élet számára. Ámen.

Ármin.

komment

süti beállítások módosítása