HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzenek.blogol.hu helyett uze-k.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

MAGDOLNA ASSZONY ÍRÁSAI Ármin által

2019.09.27. 11:20 :: lowoa

1999. szeptember 27.

 

Dicsértessék a  Jézus Krisztus! Áldott vagy testvérem a mi Urunk Jézus Krisztus szent kegyelméből, Ámen. Ármin vagyok, ne félj!

Köszöntelek testvérem és testvéreim, kik az Atya gyermekeinek valljátok magatokat – kik gondolatban, szóban és cselekedetben imádjátok Uratokat Isteneteket, szerető mennyei Atyátokat a dicső Szentháromságban – kik Jézus Krisztusban az Atya egyszülöttjében felismerik egyedül üdvözítő, megváltó Istenüket. Hisz mondotta Uratok Istenetek, Jézus Krisztus: ”Senki sem mehet az Atyához, csak énáltalam.” Ezt testvéreim véssétek szívetekbe, és ehhez igazítsátok életeteket! Ezáltal köszöntelek benneteket a dicső Szentháromság szent kegyelméből, úgy mint az Atya és Fiú és a Szentlélek Úristen kegyelméből. Dicsőség neked, áldassék a Te szent és szentséges szent neved, most és mindörökké, Ámen.

Imádkozzunk testvéreim a Szentlélek Úristen szent Lelke által. Minden áldás és dicsőség Tied szerető Atyánk. Feléd kiáltanak esendő gyermekeid Jézus Krisztusban, kik követik szent Fiadat, az üdvösségszerzőt, a kereszthordozót, ki kitárta a mennyek országának azt a kapuját, mit irgalmasság kapujának neveznek, mert az igazság kapuján még ember be nem lépett. Mikor az apostolok megkérdezték szent Fiadat: – ”Mester, ki üdvözül?” Ő azt felelte: „Embernek lehetetlen, de Istennek minden lehetséges.” Hogy ez hogy történik, és hogy ezért milyen árat kell fizetni Isten egyszülött Fiának, ekkor még nem mondotta meg. Ezért kérünk és könyörgünk megváltó Istenünk, gyújtsd lángra a szíveket, sokszorozd meg szent Lelked kegyelmi erejét, hogy lobogjon a láng a meleg emberi szívekben, hogy világítson, hogy azok a lelkek, kik keresik Istenüket, Hozzád találjanak, hogy felismerjék a TE utadat, és bátor szívet adj nekik, hogy  reá merjenek lépni a nehéz és tövises útra, mert te mondottad Urunk Jézus Krisztus: „Ki követni akar, az minden nap vegye fel keresztjét és úgy kövessen engem.” Kérve kérünk, könyörgünk mennyei édes szerető Atyánk, ne engedd, hogy szent Fiad keresztáldozata oly sok ember számára hiábavaló áldozat legyen. Taszítsd le trónjáról a sátánt, mert te Atyánk mindent megtehetsz! Mert nagyon sok Istent kereső ember útja a sátán táborába torkollik, mert nagy mestere a hazugságnak, a jó látszatával szedi áldozatait.

Mennyei Atyánk! Irgalmas Istenünk könyörülj az emberen! Ne hagyd elveszni, védelmezd tieidet és légy velük, Szent Leled őrködjön felettük. Bölcsességet, tisztánlátást adj nekik, hogy féltő gonddal őrizzék lelkük tisztaságát, mert mint Szent Pál apostol mondotta Szent Lelked által: „Aki áll, vigyázzon, hogy el ne essen!” Ezért könyörögve kérünk Urunk Jézus Krisztus, őrizz meg magadnak minket ebben az ádáz kűzdelemben, Szűz Mária; édesanyánk könyörögj érettünk, Ámen.

Testvéreim! Fontoljátok meg a fentieket. Legyetek résen, erre sokszor figyelmeztettelek benneteket, mert akit a résre állítottak, annak nem lehet elaludni. A ti lelki szemeitek is mindig nyitva legyen, hogy észrevegyétek és felismerjétek mikor szólít Uratok, és mikor kísért benneteket a gonosz a jó látszatával. Kérjétek Isten szent Lelkének kegyelmi ajándékait. A bölcsesség Lelkét, a tisztánlátás Lelkét (a belső látás; a lelketek látása nehogy elhomályosuljon). Hitben és igazságban éljetek! Nehogy megelégedjetek magatokkal! Legyetek alázatos szívűek, mert mondotta megváltó Istenetek; „Tanuljatok tőlem, mert én szelíd és alázatos szívű vagyok.” Annak akarjatok látszani amik vagytok, mert a többnek látszani akarás utálatos Isten szemében! Ez a kevélység. Mit mondott Uratok, megváltó Istenetek? „Aki azt hiszi magáról, hogy valaki, aztán senki, csak önmagát csapja be.”

Oly régóta felhívtam figyelmeteket, olvassátok, olvassátok az Újszövetségi Szentírást, mert az Krisztus szava! Abban amit nektek tudnotok kell, benne foglaltatik. Isten szent Lelke pedig világosságot gyújt szívetekben, hogy azt elmétekkel fel tudjátok fogni. Az pedig az akaratotokon múlik, hogy azt tettre is váltsátok!

Testvéreim! Figyelmeztetett benneteket megváltó Üdvözítőtök: „Figyeljétek az idők jeleit!” Istenhez térnek az emberek? A négy elem (a tűz, a víz, a föld és a levegő) osztja csapásait a Földre. Megtérnek az emberek? Régtől fogva figyelmeztettelek benneteket; „Jönnek a csapások lentről, jönnek a büntetések fentről. Most pedig azt mondom; nem jönnek, hanem már itt is vannak!” Tudósaitok pedig tudományos alapon magyarázzák, tagadva a teremtett világot, ezzel tagadva Isten létezését. Azt akarják erejüket megfeszítve bebizonyítani, hogy a semmiből lett a valami. Annyira elvakultak az emberek (kevés kivétellel) hisznek a kísértőnek, a hazugság atyjának, hogy ez úgy is van. Lelki és szellemi tunyaságban élnek az emberek. Azt hiszik amit mondanak nekik. Restek a gondolkodásra, mert ez így kényelmesebb. Elkápráztatja őket a tudomány olyan találmányaik vannak, mivel aláássák az emberiség pusztulását. Ebben érzik magukat nagynak és okosoknak, mi- által vesztüket okozzák. Erre pedig már oly régtől fogva figyelmeztettelek benneteket. De azt is mondottam. Van egy kis nyáj, ki követi Krisztusát tűzön, vízen  át, a jó Pásztor nyomdokain haladva, az örök hazába, hol mennyei Atyátok letöröl szemetekről minden könnyet, mert nincs másban üdvösség csak Jézus Krisztusban, Ámen.

Testvérem és testvéreim! Véssétek a szívetekbe mindezeket és ehhez is igazítsátok szíveteket. A feladat ez: engesztelni, imádkozni , lelkeket menteni! Mert az ima nagy fegyver a ti kezetekben. Mondhatnám azt is hogy mindennél nagyobb, mert megtörik rajta a gonosz hatalma. Láncoljátok halhatatlan lelketeket Uratok Jézus Krisztus szent keresztjéhez, mert ott a biztos védelem. Járuljatok tiszta lélekkel ahhoz a forráshoz, hol Krisztus szent testét azaz  szentséges szent Szívét adja lelketek táplálására, szent és szentséges szent Vérét adja, és oltja halhatatlan lelketek szomját.

Már az előzőkben figyelmeztettelek benneteket, Vigyázzatok! Ne legyetek elnézőek a kis bűnökkel (a bocsánatos bűnökkel) szemben, mert a kicsi, semminek látszó bűnökből lesznek a nagy bűnök, a kicsi botlásokból, a nagy esések. Mert ugye testvéreim, ha a ruhátokon egy kicsi folt esik, kimossátok. Nem mentek vele emberek közé. Hát akkor a halhatatlan lelketekkel, ha folt esik rajta, hogyan járulhattok Krisztusotok elé?  Ki a szívek és a vesék vizsgálója. Ezt azért mondottam el nektek ebben a formában, hogy reá döbbenjetek, hogy mennyire kell vigyáznotok lelketek tisztaságára. Mert a gonosz először a gondolataitokon keresztül támad, de ha a ti lelketek résen van, ott győzi le a gonoszt. Ezért legyetek tiszták gondolatban, szóban és cselekedetben, és semmitől ne féljetek, mert nem a gyáváké a győzelem, hanem a bátraké! Mert Krisztussal győzelemre viszitek harcaitokat, Ámen.

Most búcsúzom és azt mondom, áldjon meg benneteket testvérem és testvéreim szerető mennyei Atyátok, Krisztus a megváltó Isten szent vére mossa tisztára lelketeket hófehérre. Őrizzen és védje halhatatlan lelketeket a Szentlélek Úristen, szent Lelkének kegyelme árassza reátok kegyelmi ajándékait. A szeplőtelenül fogantatott Szűz Mária; mennyei édesanyátok őrizzen, és közben járjon értetek Urunknál, Istenünknél. Szent Mihály főangyal védelmezzen benneteket, Istennek minden angyalai és szentjei imádkozzanak értetek.

Én pedig Isten alázatos szolgája imádkozom érted, veled, értetek és veletek, Ármin.

komment

süti beállítások módosítása