HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzenek.blogol.hu helyett uze-k.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

MAGDOLNA ASSZONY ÍRÁSAI Ármin által

2019.10.15. 04:45 :: lowoa

1995. október 15.

 

AZT MONDJÁK, HOGY ITT VAGYOK, OTT VAGYOK, NE HIGGYETEK!

 

Dicsértessék a Jézus Krisztus! Áldott vagy testvérem a mi Urunk Jézus Krisztus szent kegyelméből. Ámen. Ánnin vagyok, ne félj!

 

Köszöntelek testvérem a mennyei örök Atya, a Fiú; Jézus Krisztus és Isten szent Lel­kének; a Szentlélek Útisten kegyelméből, a dicső Szentháromság nevében és akarata által. Ámen.

Imádkozzunk testvérem! Minden hatalom és dicsőség a tied egy igaz Istenünk a Szentháromságban, úgy mint Atya, a Fiú és a Szentlélek Úristen. Áldassék mindig és mindörökké a te szent neved, mert nemcsak teremtője és alkotója vagy a mennynek és a földnek és a körülvevő mindenségnek, benne a te hasonlóságodra alkotott embemek, mert lelket adtál az embemek. Mert mint Örök Atyám lélek vagy – mert mondatott: lélek az Isten – ugyanúgy lélek az ember is, kinek lelke testbe zárt, kinek meg kell azért itt a földön küzdeni, hogy lelke hazataláljon az atyai házba és te Atyám örömöd teljességével várod fiaidat. Mert mit mondott Jézus Krisztus, az Atya egyszülöttje feltámadása után: “Felmegyek Atyámhoz és a ti Atyátokhoz, az én Istenemhez és a ti Istenetekhez.

Meg tudjátok ezt érteni, ti becsapott és bűneitekbe elvakult emberek? Csak nagyon kevesen! Többet mondok igen-igen kevesen. Mert ha megértették volna az emberek, legalább a megváltó Istenetekre hallgatva megértették volna az írástudók / mikor betűről-betűre beteljesedett az Írás szava / mit a próféták évszázadokkal előbb meg­jövendöltek, mit Uratok nem titokban, hanem mindenki szemelátására teljesített be és feltámadásával megmutatta dicsőségét. És jobb lett általa az emberiség? Nem! Bele­merült az emberiség a bűnbe és a mocsárba. Megvakult szemeikkel, mi a lélek szeme, merültek alá mindjobban a kárhozatba. A testi szemeikkel pedig azt látták, amit a gonosz látni engedett. Megcsillantotta előttük a pénz és az arany csillogását, mivel hatalmat lehetett vásárolni. A mámort a kábulatot. Lehetett taposni a kicsiken, a sem­minek látszókon, kik féltve őrizték lelkük tisztaságát, a lélek tükrét, ami mindig azt tükrözte vissza, ami a valóság. Mert ezek érezték Isten gondviselő jelenlevését és akik mertek Istenre hagyatkozni – minden látszat ellenére – kik tudták, hogy a földi élet csak vándorút, mert tudatában éltek annak, hogy nincs halál, mert Jézus Krisztus legyőzte a halált, megváltó Istene lett az embemek. 6, az elsőszülött, letette a váltságdíját a másodszülöttek elé és azt minden ember megkapta egytől-egyig. Mert Uratok Istenetek nem személyválogató. És mégis hány, de hány lélek utasítja, sőt még figyelembe sem veszt ezt az ölükbe hullott ajándékot, amit már számokban kifejezni nem lehet. Ezért mondotta Uratok Istenetek “Sokan vannak a meghívottak és kevesen a választottak. ” És ezekre a választottakra helyezi a figyelmet a gonosz. Mert mondotta Uratok Istenetek, Jézus Krisztus: “Ha azt mondják, hogy itt vagyok, vagy ott vagyok, ne higgyetek nekik, mert jönnek hamis próféták, álmessiások, ne higgyetek nekik.” Hogy Jézus Krisztust megtaláljátok nem kell sehova se mennetek, ott van veletek, a szívetekben lakik, csak szólogassátok, hívogassátok és nem hagy el benneteket soha és ott van elevenen jelen az Oltáriszentség misztériumában, látogassátok, éljetek vele. Forduljatok a jó tanács Anyjához, a szeplőtelenül fogantatott Szent Szűzhöz, ki a legközelebbi út szent Fiához, Jézus Krisztushoz és utatok halad Krisztus után felfelé a csúcsig, hol megváltó Istene­tek azt mondja nektek: “Aki szeret engem, azt szereti az én Atyám is és örömötök teljes lesz.” Ámen.

Testvérem, a te testvérednek az én választottamnak a felkentemnek azt üzeni az Úr:

“Keress engem először a szívedben. Megtalálsz élő elevenen a szentmise alatt, hisz a te szavadra költözöm, mint hús és vér az eucharisztia misztériumába. Ne keress te sehol sem engem, csak a szívedben és az Oltáriszentségben. Kitartóan kérd Isten szent Lelkének ajándékát, kit Atyám az én nevemben küldött, hogy felismerjétek, hogy mi a valós és mi a valótlan. Maradj ott, ahol vagy. Tereld a nyájat mit reád bíztam és ne félj semmitől, mert én veled leszek ott, ahol vagy. Hisz ismered a Szentírást, figyelmesen olvasd át minden betűjét. Ne csak a szóra figyelj, hanem a cselekményre is. Ne félj! Hisz engem is földi életemben arcátlanul megkísértett a hazugság atyja.Csak előre kis pásztorom és elvezetlek téged oda, ahol a te otthonod - az igazi

hazába - és az élet koszorúját adom neked és örömed teljes lesz. Ámen.

 

Testvérem, ki Krisztus felkentje vagy, vedd fontolóra a fentieket. A gonosz nagyon jól ismer téged. Jobban, mint te magad. Tudja buzgóságodat, báránybőrbe bújva akar szép lassan tévútra téríteni. Nagy falat vagy a számára, csakis a szívedben kéresd Uradat Istenedet és az Oltáriszentségben. Légy óvatos, sok az álmisztikus. Kevés az igazi, nagyon kevés, mint ahogyan a szeplőtelen szent Szűz, Isten Anyja Mária jelenés sem mind az égből jön, mert a gonosz szándéka azt, hogy lejárassa a Szűzanya jelenéseit. Ebben nagy mester. Ajánld fel magad minden nap, halálod óráját is az Úr Jézus szentséges szívének, a szeplőtelenül fogantatott szent Szűz Isten anyja Mária, szeplő­telen szent szívének győzelméért a gonosz felett. Ugyanígy ajánld fel minden meg­kísértésedet is, ugyanerre a szándékra. Kérd nap-mint nap a Szentlélek ajándékát: a tisztánlátás kegyelmét. Nem vétkezel, ha ezekben a jelenségekben kételkedsz. Csak Uradban és megváltódban bízzál rendületlenül, töretlen hittel! Mert Urad úgy szeret, mintha te lennél az egyetlen egy és majd hazavezet a neked alkalmas időben, hol lelked olyan boldogságot és békét talál, mit a világ nem adhat soha. Ámen.

 

Most búcsúzom és azt mondom, áldjon meg benneteket testvérem és testvéreim Krisztusban, a mindenható örök Atya, kinek szeme az igazakon nyugszik, az üdvözítő Jézus Krisztus, ki mindvégig veletek van, Isten szent Lelke a Szentlélek Úr Isten, ki megadja a tisztánlátás kegyelmét, kinek, kinek akarata szerint, a szeplőtelenül fogantatott szent Szűz, Isten anyja Mária, ki oltalmaz benneteket. Szent Mihály főangyal védelmezzen a nehéz úton. Isten minden angyalai és szentjei imádkozzanak értetek. Ámen.

komment

süti beállítások módosítása