HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzenek.blogol.hu helyett uze-k.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

MAGDOLNA ASSZONY ÍRÁSAI Ármin által

2019.11.23. 08:31 :: lowoa

1987. november 23.
 
A SÁTÁN HAMIS ÉRTÉKEKET LENGET
 
Dicsértessék a Jézus Krisztus. Áldott vagy testvérem a mi Urunk, Jézus Krisztus által. Ámen. Ármin vagyok, ne félj!
Köszöntelek testvérem az örök Atya, az ő szent Fia, a mi Urunk, Jézus Krisztus által, a Szentlélekben, Ámen.
 
Imádkozzunk! Dicsőség a magasságos Istennek. Áldassék a Szentháromság! Dicsői­tessék mindöröktől és mindörökké. Ámen.
 
Áldott légy Uram, Jézus az Atya egyszülöttje, ki vagy, ki mindöröktől fogva élsz. Te mondottad ott az égő csipkebokorban Mózesnek:
“Én vagyok, aki vagyok.”
 Még azt is mondottad: “Vesd le saruidat, mert szent ez a hely, hol állsz.
Uram és én Istenem, te örök Ige, te aki öröktől fogva élsz és uralkodol az Atyával és a Szentlélekkel együtt egy akarattal a Szentháromság imádandó egységében. Végtelen szereteted által emberi testet vettél fel, hogy magadra vedd az emberiség bűneit, ősidőktől kezdve, az idők végezetéig. Áldott legyen szent neved mindörökké. Te, ki kiléptél a Szentháromságból emberségeddel, de mint Isten az Atyában maradtál, mert mondottad: “Én az Atyában és az Atya énbennem” .
De mint ember itt a földön éltél emberi testben és emberi természetben alávetve az emberi törvénynek. Egy rendkívüli ember eltelve Szentlélekkel, mert istenséged az Atyánál volt. De te földi életedben tudatában voltál istenségednek és küldetésednek, mert mikor félrevonultál imádkozni, amit gyakran megtettél, ekkor egyesült szent emberséged istenségeddel és ilyenkor a szent­háromságban éltél, az Atyával és a Szentlélekkel egyetemben. Hiszen ha teljes isten­ségedben jöttél volna, az emberek részére megközelíthetetlen lettél volna, hisz Mózes sem merte rád emelni szemeit, mert szörnyethalt volna. Hát még a bűnös ember! Te jöttél mint egy közülünk, a bűnt kivéve, mert így akartad magad hozzáférhetővé tenni az akkori és a mai ember számára is. Ezért lettél látszólag egy közülünk való. De elküldted évszázadokkal előbb prófétáidat és megüzented jöttödet, mint az Atya egyszülöttének jöttét. Megjövendöltetted a Megváltó érkezését, a szabadítóét, ki meg­nyitja az ember előtt Isten országát. Hisz szövetségre léptél az ősatyákkal és tartottad ígéretedet. Elhintetted már jó előre világosságodat, de az ember belevakult bűneibe.
 
Láttak és mégis vakok voltak, hallottak és mégis süketek maradtak. Bűneik annyira elvakította tisztánlátásukat, pedig választott néped várta a Szabadítót és mikor eljött képtelen volt felismerni, mert bűneik körülvették őket. Pedig te Uram beteljesítetted mindazt, mit a próféták jövendöltek. Ezért mondottad mikor bevonultál Jeruzsálembe a szamár csikó hátán, mit Izaiás próféta megjövendölt:
“Örvendj Sion leánya, mert királyod jön szamárcsikó hátán”. Mikor megláttad Jeruzsálemet lelkedben meg­rendültél és azt mondottad: “Jeruzsálem, Jeruzsálem bárcsak te is felismernéd, bárcsak te is felismernél legalább. “Ezen a napon, mi békességedre volna, de el van rejtve szemeid elől, eljönnek majd ellenségeid, körülvesznek és kő nem marad kövön. Fiaidat megölik, mert nem ismerted fel látogatásom idejét!”
 
Testvérem! Most is látogatási időben éltek. Isten a mi Urunk, Jézus Krisztus a Szentháromságban elküldte szent Anyját, a szeplőtelenül fogantatott Szent Szüzet, már évszázadokkal előbb és a földön jár ma is, hirdetve a bűnbánatot, imára és vezeklésre szólit, és nézzétek a több mint hárommilliárd emberből hányan figyelnek rá.
 
Nézzétek a Küzdő Egyházat, micsoda csatát vívnak, kik megmaradtak Jézus Krisztus­ban. Szentjeitek vérüket hullatják a bűnös földre még ma is. De a VILÁG halad a széles úton, mit a sátán készített neki. Nem képes meglátni, hogy a sátán hamis értékeket lenget. Elhitette velünk, hogy csak egy életünk van, hogy ezt kell kihasználni, hogy nincs bűn és nincs számonkérés, a halál után mindennek vége.
 
Az emberek többsége – sőt kevés kivétellel – megy mint a barom a vágóhídra, süketen és vakon, hamis célok, a bűnös mámor és élvezetek felé. A sátán ordítása tölti be a világot, a rádión és tévén keresztül, mert tudja ezáltal a lélek süketté és vakká válik Isten szavára. Ha az egyház a krisztusi egyház hallatja a hangját, ki hallgat rá. Ezért mondom testvérem, mint már annyiszor, ti kik Krisztuséinak valljátok magatokat, engeszteljetek, imádkozzatok, böjtöljetek, szerezzetek érdemeket és Isten a jóságos Atya megkönyörül rajtatok és elnémítja a sátánt. Mert bizony mondom testvérem, van az Istennek hatalma, hogy ezt megtegye!
 
Nektek engesztelni és engesztelni kell embertársaitokért, mert felelősek vagytok egymásért. Rázzátok fel a világot imáitokkal, mert ti azt nem is sejtitek, hogy mekkora hatalma van, de higgyétek, mert visszafordíthatjátok Isten haragját és kiválasztódnak a farkasok a bárányok közül. Mert sokan vannak köztetek a sátán fiai közül valók, de ti csak imádkozzatok, engeszteljetek, böjtöljetek, mert ezek a fegyverek a tieitek. De a harc állandó, ezt a fegyvert nem lehet elhagyni, Krisztussal éljetek!
 
Akaratotokat kínáljátok fel és legyetek eszközévé a kegyelemnek és Isten szent Lelke nem hagy el. Vessétek le saruitokat, legyetek nagyon alázatosak, mert azoké a mennyek országa. Ámen.
 
Testvérem! Haladj ezen az úton.. Engedd magad vezetni Isten szent Lelkének, mert az idő rövid, már itt áll az ajtóban.
 
Zárkózzatok fel a szeplőtelenül fogantatott Szent Szűz mögé, mert ő eltiporja a sátán fejét és megmentitek a világot!
 
Most búcsúzom és azt mondom: áldjon meg benneteket a szentháromságú egy Isten, az Atya, a Fiú és a Szentlélek. A szeplőtelenül fogantatott Isten anyja, Mária vegyen oltalma alá. Ámen.
 

A mi Urunk, Jézus Krisztus szent kegyelme őrizzen és erősítsen benneteket. Ámen.

komment

süti beállítások módosítása