HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzenek.blogol.hu helyett uze-k.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

MAGDOLNA ASSZONY ÍRÁSAI Ármin által

2019.11.29. 08:36 :: lowoa

1995. november 29.

 

KÉT ÚRNAK NEM SZOLGÁLHATTOK

 

Dicsértessék a Jézus Krisztus! Áldott vagy testvérem a mi Urunk, Jézus Krisztus szent kegyelme által Ámen. Ármin vagyok, ne félj!

Köszöntelek testvérem a teremtő Atya, a megváltó Fiú, a lelket betöltő Szentlélek Úristen szent nevével, Ámen.

Imádkozzunk testvérem! Dicsőítessék és felmagasztaltassék, áldassék és imádtassék a te szent neved, mennyei örök Atyám! Legyen áldott a Fiú, az Atya egyszülöttje, Jézus Krisztus, ki által van üdvössége az embemek. Hála legyen neked Szentlélek Úristen, ki keresed a jó akaratú embert, ki gyűjti egybe a nyájat, ki közöttetek munkálkodik és a jóra indít benneteket, ki a helyes útra viszi a lelkeket, hogy hazataláljanak a tékozló fiúk az atyai házba, ki a kegyelmek hordozója és szétosztó ja, akarata és tetszése szerint. Ámen.

 

Imádjuk a háromszemélyű egy igaz Istent! Legyetek alázatos szívűek, mert az alázatos szívűeké a mennyek országa. Legyetek irgalmas szívűek, mert irgalmasságot nyertek. Legyetek békességszeretők, legyetek szerető szívűek. Minden tetteitekben keressétek Isten akaratát. Kérjétek nap mint nap a bölcsesség kegyelmét a tisztánlátás kegyelmét, hogy felismerjétek Isten akaratát és ehhez igazíts átok életeteket.

Soha ne magatokban bízzatok, mert gyengék és gyarlók vagytok. A gonosz erősebb nálatok, mert az emberi gonoszság olyan hatalmat adott a kezébe, mint egy tollpihét el tud benneteket fújni, meg tud benneteket téveszteni a jó látszatával. Mert ismer benneteket, tudott előtte gyengéitek. De csak addig míg magatokban bíztok! Míg azt hiszitek erősek és okosak vagytok. De megtörik hatalma felettetek, ha felismeritek, hogy Krisztus nélkül semmik és senkik vagytok. De Krisztussal mindenek lehettek, erősek, hősök, bölcsek.

 

Megkaphatjátok a Lélek ajándékait, a tisztánlátás kegyelmét, a bölcsesség kegyelmét a szellemek megkülönböztetésének kegyelmét /felismeritek a gonosz minden kísértését/, tudni fogjátok mi az mi Istentől jő és mi az, mi a gonosztól. Megkapjátok a gyógyítás kegyelmét, megkapjátok az ékesszólás kegyelmét. Megkapjátok azt a kegyelmet, hogy tudtok a lelkekre hatni, mert Isten kegyelme árad belőletek. Csak azt ne higgyétek, hogy a küzdelmetek végetért itt a földön ezek után. Nem!!! Itt kezdődik csak igazán, mert a gonosz reátok irányítja figyelmét. Keresztezi utatokat, minden lépésteket akadályozza. Nektek hősöknek kell lenni! ” Erőtöket megfeszítve kell haladni a krisztusi úton, mert árral szemben haladtok és ez az áradat a pokol erejének árama, mi tele van örvényekkel, mi a mélybe ránt. ” De ne féljetek! akik Krisztus katonái vagytok itt a földön, mert Krisztus veletek van. A kegyelem nem hagy el benneteket. Mert minél nagyobb a kísértés, a kegyelem megsokszorozza erejét. De nektek is fel kell hasmálni minden erőtöket, minden akaratotokat, ezen felül kapjátok azt az óriási megtartó erőt, ami nem enged elveszni benneteket. Ámen.

 

A küzdelmetek kettős itt a földön. A külső és a belső. A teremtő Isten látható testet és láthatatlan lelket adott az ő gyermekeinek. A test és a lélek szemben áll egymással. Más a test kívánsága és más a léleké. A lélek ami felemel, a test, ami elhúz. A lélek isteni természeténél fogva vágyik Ura és Istenéhez / Atyjához a gyermek/, a test pedig tele van önös vágyakkal, szenvedélyekkel, kényelem szeretettel, bűnös hajlamokkal. Mint ordító farkas követeli mi neki jó, szembe kerül azzal ami tiszta és szép, ami magasabb rendű, ami felfelé visz Urához, Istenéhez. Itt folyik az ádáz közdelem a test és a lélek között.

 

Testvéreim, a küzdelem bennetek van. A léleknek le kell győzni a testet, uralkodni kell felette. Megadni neki ami szükséges, gondját kell viselni, munkára kell fogni, mindig és mindent csak annyit, míg lelketeknek szüksége van rá, míg küldetéstek véget nem érnek. A küzdelmetek tart a bölcsőtől a sírig. És ez nem könnyű feladat. Ezért jött el értetek Uratok, Istenetek, Megváltótok elhozva nektek a bűnbánat szentségét. Ha a küzdelmetek nem is mindig és minden esetben a lélek javára dől el, ha botlotok, a megtépődött lelketek ruhája, ha folt is esett rajta, a bűnbánat szentsége által az ő szent vére által újra hófehér lehessen. Hisz példa erre a jobb lator, példa erre Péter tagadása. De értsétek meg: “Két úrnak nem szolgálhattok, a testnek és a léleknek.

 

Nem lehet úgy gondolkodni: jó, most vétkeztem, majd megbánom, ráérek még vele. Ez nem így van! Honnan vagytok abban biztosak, hogy a következő óra, vagy perc a tiétek-e?

 

Még egyszer mondom, harc és küzdelem vár rátok. Üdvösségetek a kezetekbe adatott, akaratotok által, mert üdvösségre teremtett benneteket Atyátok, nem pedig kárhozatra. Olyannyira, mikor látta mennyei Atyátok, hogy mennyire megcsalattatok, elküldte az ő egyszülöttjét, hogy bemutassa Isten végtelen szeretetét és hogy felismerjétek míly iszonyú a bűn, mert iszonyatos halált halt értetek az Isten Fia, Jézus Krisztus, hogy átadhassa nektek a bűnbánat szentségét, akaratotok által lelketek javára, hogy üdvözüljetek. Ámen.

 

Testvérem, testvérednek ISándornak/ azt üzeni az Úr: “Már több ízben üzenetet kapott, ezekhez igazodjon. Mit mondott az Úr: Az én testem valóban étel, az én vérem valóban ital. Aki eszi az én testem és issza az én vérem, az bennem él és én őbenne.” Testvérének pedig IAndrásnak/: Vegye fontolóra a fentieket az üzenet a fentiekben foglaltatik az ő és mindnyájatok számára. Ne féljen a kűzdelemtől. Talentumait ne hagyja elveszni. “Gyötrelmeitekkel, fájadalmaitokkal sáfárkodhattok, mert érdemszer­zőek, ha elhozzátok keresztem tövébe. Hiszen gondolataitok előtt nincs akadály, múlt és jelen együtt van, a jövő pedig mindig úgy nyílik meg előttetek, hogy annak elviseléséhez elég erősek vagytok. Azt tudnotok kell: a nehéz úton veletek vagyok, nem hagylak el benneteket, mert én hű vagyok mindvégig. Pedig tartsatok ki mellet­tem, mert szeretetem végtelen. Ha szemlélitek kínjaimat a keresztfán, megértitek ezt. Ne féljetek, mert én Isten vagyok, hatalmam van mindenek felett, de hogy enyém lehess, azt a te akaratod alá helyeztem mé_ az idők kezdete előtt, mert én már akkor ismertelek és szerettelek mindnyájotokat.” Amen.

 

Testvéreim, imádkozzatok egymásért, tartsátok a kapcsolatot. Kérjétek a Szentlélek ajándékait, mint már mondottam, nincsenek véletlenek, nincsenek véletlen találkozások sem.

Isten szent Lelke köztetek és általatok is munkálkodik. Egy amire fokozottabban felhívom a figyelmeteket, a testet a lélek igájába hajtani! És ott vagytok a küzdelem terén, hol ádáz harc folyik a lelkek megmentéséért, mert felelősek vagytok egymásért, mert Istenben mindnyájan testvérek vagytok. Ámen.

 

Most búcsúzom és azt mondom, áldjon meg benneteket az örök Atya, – kiben testvérek vagytok mindnyájan – az ő Szent Fia, Jézus Krisztus – a megváltó, üdvözítő – ki küzdelemre szólít és gyűjti egybe bárányait, a farkasok ellen és győzelemre viszi azokat – , Isten szent Lelke; a Szentlélek Úristen – ki megerősít és megszentel benneteket és az ő ajándékait szétosztja köztetek, kegyelmével körülvesz benneteket. Szent Mihály főangyal védelmezzen, Isten minden angyala és szentjei imádkozzanak értetek. Ámen.

 

Én pedig Isten alázatos szolgája imádkozom érted, értetek, veled és veletek. Ármin.

komment

süti beállítások módosítása