HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzenek.blogol.hu helyett uze-k.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

MAGDOLNA ASSZONY ÍRÁSAI Ármin által

2019.12.04. 08:11 :: lowoa

1983. december 4.
KÉRJÉTEK A MEGVÁLTÓ ÜDVÖZÍTŐT, HOGY BŰNEITEKET ŐSZINTÉN TUDJÁTOK MEGBÁNNI ÉS MEGADJA NEKTEK
Dicsértessék a Jézus Krisztus! Áldott légy testvérem a mi Urunk, Jézus Krisztus által. Ármin vagyok, ne félj!
Köszöntelek testvérem az Atya, a megváltó Jézus Krisztus és a Szentlélek Úr Isten szentséges szent nevével, az Úr Jézus szent kegyelméből.
Imádkozzunk testvérem az egek Urához, a mi Urunk Istenünkhöz, a Megváltónkhoz!
Kérlek Uram és Jézusom, áraszd szent kegyelmedet testvéremre, és irgalmad által töltsd be lelkét a te szent szereteteddel, hogy érezhesse a te szent irgalmad, és szent irgalmad által töltsd be lelkét a te szent szereteteddel, hogy érezhesse a te szent közelségedet.
Mert te végtelenül irgalmas Isten vagy. Te bűnbocsátó, te kegyes Megváltó Istenünk. Ki a jóból még egy morzsányit sem engedsz elveszni. Te, aki mondottad, hogy Atyám tudta nélkül még a hajatok szála sem görbülhet meg. Te, aki hatalmas vagy te, aki jóságos vagy te, aki szereteted teljességében tudod fürdetni a lelket. Mert a te szent szíved szeretettel csordulásig tele van. Add, ó édes Jézus szent szereteted, hogy a lélek érezzen téged, te magadat felkínáló és az Oltáriszentségben odaadó Jézus. Elrejteztél az Oltáriszentségben, hogy minden embernek felkínáld magad, te imádandó Isten! Te, aki leszálltál a Földre, és köztünk maradtál, hogy egyesülj velünk, mert a te szereteted végtelenségével szereted az embert. Te hatalmas Úr, aki a szamariai asszonynak is ki­nyilatkoztattad magad, mily bölcs voltál, mennyire tudtunkra adtad, hogy a bűnös ember megváltója vagy, nem utáltad a házasságtörő asszonyt, a bűnöst, hanem mit tettél? – kinyilatkoztattad magad. Jelezted ezzel azt, hogy a te nagylelkűséged nem ismert határt, hogy nincs az a kicsi és nincs az a bűnös, akihez te le ne hajolnál. Te felséges Úr!
Mert akinek belső látása és belső hallása van, az megérti a te rejtett aka­ratodat. Mert akinek belső szeme van, látja azt, amit te meg akartál szavak nélkül a cselekedetben mutatni, vagyis a cselekmény mögé látni. És akinek belső füle van, hallja azt is, amit Krisztus a cselekménnyel mond.
Testvérem, most azt akarom megmagyarázni, amit a te Urad Istened mond nektek Jákob kútjánál. Ebből fogsz tanítást kapni, a mi Urunk, Jézus Krisztus szent kegyel­méből. Kérd a Szentlélek Isten szent kegyelmét, hogy ezt a te elméd fel is tudja fogni, és értelmed értse is.
Az Úr, az Isten, Jézus Krisztus Jákob kútjánál megszólítja a szamariai asszonyt. A te Urad tudta kivel áll szembe, mert ismerte múltját, jelenét és jövőjét. Tudta, hogy parázna, bűnös asszony és ettől az asszonytól kért vizet. És az asszony maga is meglepődik, te zsidó létedre tőlem, szamariai asszonytól kérsz vizet?
És akkor már Jézus kinyilatkoztatja magát. “Ha ismernéd Isten ajándékát, te kérnél tőlem az élő forrásból, mert ki abból iszik, nem szomjazik meg soha. “
Itt az Úr sejteni engedi, hogy ő a Messiás, amit később nyíltan meg is mond. Mikor Jézus azt mondja: “Menj, és küldd ide a férjedet!” Az asszony nyíltan és őszintén beszél. Mert Jézus az Úr előre tudta, igazságban bevallja szégyenét, és igazat mond, ezért nyilatkoztatta ki magát. És Jézus jelezte azt is, hogy az ember tanuljon belőle mindvégig, hogy ha megtévedtek, ne essetek kétségbe, mert Jézus mindig mellettetek van, és ne szégyelljetek őszinték lenni, hanem tudjátok azt mondani: Lásd Uram, én ez vagyok! – és Krisztus minden egyes embernek kinyilatkoztatja magát.
Krisztus nem a bűnös embert ítéli el, hanem a bűnt és a meg nem váltott, a meg nem bánt bűnök húzzák magukkal az embert, mert aki meg nem bánja bűnét, az egyesül bűnével. Ezért mondom, ne legyetek kicsinyhitűek! Tartsatok bűnbocsánatot! Kérjétek a Megváltó Üdvözítőt, hogy bűneiteket őszintén tudjátok megbánni és megadja nektek, mert tudja a ti Uratok, hogy esendő az ember és a világ fejedelme a hazugság atyja a sátán.
Testvérem! Jézus Krisztus azt is tudtotokra adja, hogy szereti az igazságot, mert csak igazságban lehet megvallani tetteinket és gyűlölni a hazugságot, mert azt is mondotta az Úr, hogyan imádkozzunk lélekben és igazságban:
- Tehát lélekben imádod a te Istenedet, tehát őszintén a Szentlélek segítsége által. Mert mondom nektek a Szentlélek Isten segítsége nélkül még Isten szent nevét sem tudnátok kimondani.
- A másik, pedig igazságban. Tehát ne legyetek hazugok Istenhez és egyben ne legyetek hazugok embertársaitok felé, mert aki hazug Istenéhez, az még inkább hazug felebarátja felé. Mert a lélek nem lehet egyikhez igaz, a másikhoz hazug. Itt csak vagy egyik, vagy másik, a léleknek színt kell vallani.
Imádkozzatok, kérjétek Isten szent kegyelmét. Ezt soha ne feledjétek! “Kopogtassatok és nyittatik, kérjetek és adatik.” Mert aki segítségül hívja Krisztust, az nem csalatkozik. Mert aki akarja Krisztust, attól soha nem fordul el.
Testvérem, kérjétek a kegyelmet és nyíljon ki lelketek, hogy Istennek ebből a szent ajándékából minél többet tudjatok befogadni.
Most búcsúzom és azt mondom, áldjon meg Atya, ki még a hajad szálát is számon tartja. Töltse be lelkedet a mi Urunk, Jézus Krisztus szent kegyelme és erősítsen a Szentlélek Isten szent ereje. És légy áldott a mi Urunk, Jézus Krisztus által.

Ármin.

komment

süti beállítások módosítása