HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzenek.blogol.hu helyett uze-k.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

MAGDOLNA ASSZONY ÍRÁSAI Ármin által

2019.12.05. 08:14 :: lowoa

1992. december eleje

 

GYÜJTSÉTEK EGYBE A NYÁJAT, HOGY MINDNYÁJAN ELJUSSANAK AHHOZ A FORRÁSHOZ, AHOL AZ ÉLET VIZE BUZOG

 

Dicsértessék a Jézus Krisztus! Áldott vagy testvérem a mi Urunk, Jézus Krisztus szent kegyelméből. Ármin vagyok, ne félj!

Köszöntelek testvérem, az Atya Isten, a Fiú Isten szent kegyelmével, a Szentlélek közreműködése által.

 

Imádkozzunk testvérem! Áldás és dicsőség a teremtő Atyának, magasztaltassék az ő szent neve mindörökké, az ő szent Fia, az Isten Báránya, ki elveszti a világ bűneit, az Szentlélek Úr Isten, ki lelketeket Isten templomává teszi, hogy a mennyek országa már itt a fóldön a szívetekben legyen. Mert mikor Uratokat Isteneteket megkérdezték apostolai: “Mester, hol van a mennyek országa?” az Úr azt felelte: “A MENNYEK ORSZÁGA BENNETEK VAN.” Igen, aki már széttépte a bűnnek láncait, ki meghalt a világnak, hogy Istené lehessen, annak lelkében Isten lakozik.

Legyetek a Szentlélek Úristen temploma, mert hol Isten van, ott a mennyek országa van. Legyetek imádkozó lelkek, mert Isten országát hirdetni kell a Földön.

 

Mert ha ti azt hiszitek, ha életeteket Istennek adjátok és nem vagytok apostolai, ha Isten mellett nem szeretitek embertársaitokat is, és nem hirdetitek Isten Országát, semmit sem tettetek. Elveszítitek Isten Országát. Mert a szeretet az nem elégszik meg önmagával, a szeretet az kiáradni akar, a szeretet adni akar, mert ez az Isten szeretete. Az már, hogy ez hogy alakul, hogy ki fogadja be és ki nem, az már nem rád tartozik. Elszomorithat embertársad bukása, de már téged nem ragadhat magával.

 

Kérjétek testvérem a krisztusi szeretetet szívetekbe. Az odaadó alázatos szeretetet, hogy lelkeket mentsetek, hogy ti is építsétek Isten országát már itt a fóldön. Ezért kérlek, ó egek Ura és Istene, te dicső szentháromságban élő Igaz Isten, áraszd le rájuk szent Lelkedet, hogy a nyáj egységben legyen.

Űzd ki a bárányok közül a farkasokat, hogy egy akol és egy pásztor legyen mind­örökké. Ámen.

 

Testvéreim, csak mindig Krisztus felé tekintsen a ti szemetek. Csak őt kövessétek! Tetteitek előtt kérdezzétek meg szíveteket, hogy most és itt Uratok hogyan cselekedne, és ne féljetek, Isten Szent lelke megvilágosítja szíveteket. Csak lelketekkel törődjetek, a többi, az hozzáadatik nektek.

Mit remeg a ti szívetek a holnap miatt? Gondja a ti gondotok a ti Uratok Isteneteknek. Ne féljetek! Minden úgy történik, ahogy azt az örök Szeretet jónak látja a ti lelki üdvösségtek részére. Csak bízzatok benne feltétel nélküli hittel! És ne remegjen a ti szívetek a holnap miatt. A ti gondotok az ima, az engesztelés.

Gyűjtsétek egybe a nyájat, hogy Isten fiai közül egy se vesszen el, hanem mindnyájan eljussanak ahhoz a forráshoz, hol az ÉLET VIZE buzog. Hol a pásztor inni ad és bőséges legelőre viszi övéit. Hol Isten fénye beragyog mindeneket, és életük lesz mindörökké. Ámen.

 

Most búcsúzom és azt mondom, áldjon meg benneteket az egy igaz Isten, az Atya, ki szereti övéit, a Fiú ki szent vére hannatával tisztára mossa lelketek fehér köntösét, a Szentlélek Úr Isten, ki őriz benneteket. A szeplőtelenül fogantatott szent Szűz, Isten anyja, Mária anyai szíve őrködjön felettetek, kicsi gyermekeken. Ámen.

Én pedig Isten alázatos szolgája imádkozom értetek és veletek. Ármin.

komment

süti beállítások módosítása