HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzenek.blogol.hu helyett uze-k.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

MAGDOLNA ASSZONY ÍRÁSAI Ármin által

2019.12.17. 08:35 :: lowoa

1993. december 17.

 

MINT A TOLVAJ, VÁRATLANUL ÉRKEZEM

 

Dicsértessék a Jézus Krisztus! Áldott vagy testvérem a mi Urunk, Jézus Krisztus szent kegyelméből. Ámen. Ármin vagyok, ne félj!

 

Köszöntelek testvérem az Örök Atya, ki az eget és földet alkotta, ki létrehozott mindeneket, aki szent Lelkének erejével tart fenn és éltet mindeneket, nevében.

Dicsőítsük őt méltóképpen és áldjuk az ő szent Fiát, kit e világba küldött az isteni szeretet, hogy megkeresse az elveszettet, hogy visszahozza a tékozló fiúkat, kik meghívottak az atyai házba, hogy üdvösséget adjon a visszatérőnek, az ő irgalmas szeretete által.

Ugyanúgy imádjuk és dicsőítjük Isten szent Lelkét, kit az Atya a Fiú nevében küldött a világba, mit szent Fia kínszenvedése által megváltott, hogy akik benne bíznak és remélnek szent Lelke erejével megtartson, mert köztetek működik és munkálkodik. Ő a lelkiismeret szava, ki a jóra int. Imádjátok és szeressétek kellőképpen, mert ő visz benneteket a megváltó Jézushoz, az egyedüli üdvözítőhöz, hogy ő az elsőszülött bemutathasson benneteket az Atyának, mint övéit, hogy ezáltal benépesüljön Isten szent országa veletek, esendő és botladozó emberek. Imádjuk és magasztaljuk, áldjuk és dicsőítsük az egy igaz Istent a szentháromságban, most és mindörökké. Ámen.

 

Imádkozzunk testvérem! Örökké élő egy igaz Isten, imádunk téged, te dicső Szenthá­romság! Gyermeki szeretettel eléd borulunk és irgalomért esdeklünk, kik itt a földön annyit botladozunk, el is esünk, de a te irgalmas szereteted mindig felemel. Nekünk csak feléd kell kiáltani bűnbánó szívvel és te már ott is vagy és talpra állítasz bennünket, magadhoz emelsz, pedig te édes, jó Atyánk irtózol a bűntől. De megem­lékezel szent Fiad kereszten függő szent sebeire, és feloldozod bűneit a bűnbánó embemek. Mert a bűnök égbe kiáltanak, hatalmas méreteket öltenek. Ennél csak egy nagyobb és felmérhetetlenebb, Isten irgalmas, megbocsájtó szeretete.

 

Mert az irgalmas szeretetet – mit Isten felétek küld és áraszt – azt semmi sem múlhatja felül. Éljetek ezzel az égből reátok hullott ajándékkal. Ehhez nem kellenek anyagi javak, ehhez csak egy kell, a bűnbánó szív. Mert a bűnbánat szentségét ingyen kapjátok Isten szeretete által, csak lelketekben meg kell vívni azt a csatát a gonosz kísértővel szemben, mit nem a magatok erejéből – hanem akaratotok által, mit Istennek adtok – győzedelmeskedik a megváltó Jézus Krisztus. Ezért imádkozzatok, esdjétek le Isten irgalmát, hogy lelketekben működjön Isten szent Lelke, hogy ne magatokban bízzatok harcaitokban, hanem csakis Isten szent Lelkének erejében, ki elől meghátrálni kényszerül a gonosz. Ezért imádunk, dicsőítünk, magasztalunk, áldunk és nem utolsó sorban szeretünk egy igaz Istenünk a dicső Szentháromságban, hogy kinyilatkoztattad magadat a Fiúban, hogy meghívtál országodba bennünket, mit csak a Fiú által érünk el, mint mondotta az Úr, Jézus Krisztus:

 “Senki sem mehet az Atyához, csak énáltalam. És ez az út nem könnyű út, mert utatokat nehézzé teszi a gonosz, a hazugság atyja, a megtévesztő, az utatokat keresztező, ki nap mint nap szedi áldozatait, kik a könnyű út reményében odaadták akaratukat, kiknek nem kell Krisztus, kik káromlásaikkal ma is leköpdösik, korbácsolják, ostorozzák és keresztre feszítik az ő Urukat Istenüket. Pedig Krisztus értük vérzik a keresztfán. És mégis a krisztusi szeretet ezeknek is odanyújtja a bűnbánat szentségét, mert mint mondottam az előzőkben, hogy nincs az a bűn, nem tud oly hatalmas méreteket ölteni, mit Isten a bűnbánat szentsége által meg ne bocsátana. Mit Isten irgalmas szeretete felül ne múlna! Csak egy bűn van, mit Isten megbocsátani nem tud, a lélek elleni bűn, a megátalkodottság, mert a meg nem bánt bűnökre nincs bocsánat. És ezek a lelkek kerülnek ki a külső sötétségbe, hol kínok lesznek és fogcsikorgatás. Ott ők is színről-színre láthatják a sátánt. Hol életükben akaratuk által neki ajándékozták lelküket, hol ők is méltó jutalomban részesülnek. Mit mondott Uratok, Istenetek:” Az elkárhozottakkal ne törődjetek, mert azokkal már Isten sem törődik.

Ezért mondottam annyiszor, imádkozzatok a megtévesztettekért, a bűnösökért, mert itt a földön semmi sem késő. Esdjétek le részükre Isten kegyelmét. De imádkozzatok a bárányokért is, hogy állhatatosak maradjanak, hogy el ne tévedjenek, hogy a Pásztor nyomában járjanak, mert ezekre a lelkekre összpontosít a sátán, mert az ádáz küzdelem a gonosszal ezen a síkon folyik. De a földön Isten kegyelme az elbukottak, a bűnösök táborában is működik, amit a ti imáitok megsokszorozhatnak.Ezt jegyezzétek meg itt a földön folyik az ádáz küzdelem a lelkekért, mi a halállal minden ember számára megszűnik. Ott minden ember az lesz, akinek itt a fóldön formálta lelkét. Ott már nincs megtérés, OTT MÁR BIZONYOSSÁG VAN.

 

A Föld az az égitest, hol formálhatjátok lelketeket. Hol építhetitek magatokban Isten országát, hisz Uratok, Jézus Krisztus nyíltan megmondta, mikor apostolai megkér­dezték: “Mester, hol van az Isten Országa?” erre Uratok azt felelte: “Isten országa ben­netek van”. Az is mondatott: “Ti a Szentlélek templomai vagytok!”

 

Ezért mondottam annyiszor, hogy szabad akaratotokon múlik üdvösségetek, vagy bukástok. Azzá váltok, akihez tartozni akartok. Aki a maradandónak szenteli életét ­azaz Istennek – az Istené lesz. Aki pedig a mulandónak, az alámerül mindörökre. Az itt leírtakat szívleljétek meg, mert mint már mondottam: az IDŐ KEVÉS. Még többet mondok: NAGYON KEVÉS!

Imádkozzatok a Krisztus király eljöveteléért, imádkozzatok a szeplőtelenül fogantatott szent Szűz győzelméért a gonosz felett, még gyarapíthatjátok itt a Földön Isten országát, mert betelt a pohár. Hisz Isten jelei megjelentek égen és a fóldön. Mert mondatott: az utolsó időkben “Kiterjesztem szent Lelkemet szolgáimra és szolgá­lóimra, gyógyítani fognak, prófétálnak, öregjeitek álmokat látnak. “

De vigyázzatok, az is mondatott: “Jönnek hamis próféták és álmessiások.”

Nézzétek meg Krisztus egyháza egyetemes. De hányan, de hányan akarják szétfor­gácsolni. Hányan, de hányan tanítanak tévtanokat, hányan prófétálnak. Ezekből csak egy az igaz, aki hirdeti az egymásért való imát, kik hirdetik, hogy Krisztus valóban eledelül adta önmagát, hogy ő bennetek és ti őbenne legyetek.

 

Van aki a lélek által gyógyít, mert ez is a Szentlélek ajándéka, és van, aki nem. Ezért mondottam annyiszor kérjétek a Szentlélek ajándékát, a tisztánlátást, a szellemek meg­különböztetését és magadja nektek. Mert a kegyelem hatalmasabb méreteket ölt, mint a bűn. Mert mint mondottam, Isten irgalmas szeretetét semmi felül nem múlhatja. Ezért mondom és fokozottabban felhívom figyelmeteket az imára.

Látogassátok Uratokat az Oltáriszentségben. Fokozzátok imáitokat és legyetek éberek, Tevékenykedjetek Isten országáért, a lelkek megmentéséért, Készüljetek a Király, a Krisztus király fogadására, Lelketeket öltöztessétek fel a menyegzői köntösbe.

Imádkozzatok a szeplőtelenül fogantatott szent Szűz, Isten anyja, Mária győzelméért a gonosz felett, a gonosz végleges bukásáért. Mert az idő sürget, emberi számítás szerint.

Mert a Király úgy érkezik, váratlanul, előre meg nem határozott időben.

“MINT AZ ÉLES KARD CSAPOK LE A FÖLDRE, MINT A TOLVAJ, VÁRATLANUL ÉRKE­ZEM”.

Pontos idő nincs testvéreim, csak annyi, hogy rövid időn belül érkezik a Király, Krisztus király. Imádkozzatok és várjátok méltóképpen Királyotok érkezését és semmitől se féljetek, mert Uratok, Istenetek vele lesz az ő népével.

 

Kiválasztja és elkülöníti a bárányokat a farkasoktól és elvezeti övéit és bemutatja az Atyának és megvall benneteket az Atyának az ég angyalai előtt, mint övéit, mert ti is megvallottátok őt az emberek előtt.

 

Istenem, örök Atyám! Te dicső Szentháromság! Áldd meg a tieidet és tartsd meg őket magadnak, hogy üdvösségük benned legyen, szent Fiad, Jézus Krisztus által, a Szent­lélek közreműködésével. Ámen.

 

Most búcsúzom és azt mondom, az Atyaisten szeretete, a Fiú szentséges vére mossa meg lelketeket hófehérre. A Szentlélek egyesítő ereje legyen rajtatok, hogy megtérjetek az atyai házba, a mi Urunk, Jézus Krisztus által. Ámen.

 

A szeplőtelenül fogantatott Szűz Mária oltalmazzon és anyai palástja alá rejtsen benneteket – kik Krisztuséi vagytok – a gonosz elől. Szent Mihály védelmezzen szent kardja erejével benneteket. Ámen.

Én pedig Isten alázatos szolgája imádkozom értetek és veletek. Ármin.

komment

süti beállítások módosítása