HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzenek.blogol.hu helyett uze-k.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

MAGDOLNA ASSZONY ÍRÁSAI Ármin által

2019.12.22. 08:38 :: lowoa

1995. december 22.

               

NE FÉLJ, ÉN VELED VAGYOK MINDEN NAP

 

Dicsértessék a Jézus Krisztus! Áldott vagy testvérem a mi Urunk, Jézus Krisztus szent kegyelméből. Ámen. Ármin vagyok, ne félj!

Köszöntelek testvérem az öröktől és örökké élő Atya Isten, az ő egyszülöttje, Jézus Krisztus és Isten szent Lelke által. Ámen.

 

Imádkozzunk testvérem! Áldott légy te örökkön és örökké élő mennyei Atyám. Dicsőítessék a te szent neved mindenkor és mindörökké. Magasztaltassék az örök Ige, az elsőszülött, a Fiú; Jézus Krisztus. Ki által van üdvössége az embemek. Ki azért lépett a világba, hogy üdvözítsen, nem pedig elveszejtsen, mert az Atya az ő kezébe adott minden hatalmat az ember felett, mert az üdvösség tőle származik, ki az Atyával egyetemben él és uralkodik, Jézus Krisztus. Imádtassék Isten szent Lelke, a Szentlélek Úristen, kit az Atya, a Fiú; a megváltó üdvözítő nevében küldött. Ki a világban keresi a lelkeket, ki Krisztushoz vezet, aki elviszi a lelkeket az Atyához, mert a jó Pásztor féltve őrzi a nyájat, mert életét adta juhaiért.

 

Áldassék, dicsőítessék, imádtassék és felmagasztaltassék az egy igaz Isten, a dicső Szentháromságban. Ámen.

“Senki sem jöhet hozzám, mondotta a Fiú, a második isteni személy - csak ha Atyám vonzza” “Senki sem mehet az Atyához, csak énáltalam. ” – mondotta a világ megvál­tója és üdvözítője, az áldozati bárány, a jó pásztor, a kereszten fiiggő pásztor, ki életét adta juhaiért. Mikor a Fiú; Jézus Krisztus beteljesítette áldozatát, felment az Atyához és a ti Atyátokhoz az isteni dicsőségbe, mi kezdettől fogva az övé volt, mert mit mondott; “Én és az Atya, egy vagyunk.

 

Nem azért kellett kínhalált halnia, hogy elnyerje az isteni dicsőséget (mert ezt tévesen hiszitek!), hanem csupán szeretetből, irántatok – elesett, bűneitekbe belevakult emberek – hogy nektek szerezze meg az üdvösséget, mert szeretete végtelen. Mert mit mondott Uratok Istenetek, üdvözítő Krisztusotok, mikor apostolai megkérdezték: “Mester, ki üdvözül?” – ő azt felelte: “Embernek lehetetlen, de Istennek minden lehetséges.” Tehát az üdvösségszerző Jézus Krisztus kínhalála által lehetővé tette azt, mi számotokra lehetetlen volt. Erről már több ízben beszéltem, de fokozottabban felhívom figyelmeteket, mert vannak a világban olyan tévtanítások, amik emberi módon magyarázzák mindezeket. Mert Isten nélkületek is tökéletes Isten. Mert a Szenthárom­ság egy és oszthatatlan. Mert egy az Isten három személyben. Ezt a véges elmétekkel felfogni képtelenek vagytok, de mégis három személy egy isteni személyt takar. Tehát a megváltás miért történt meg? Mert Isten és a végtelen szeretet egyenlő, és ez a szeretet áradt felétek önzetlenül, nem Istenért, mert nélkületek is tökéletes Isten, hanem Isten végtelen szeretetében hajolt le hozzátok és a megváltásnak ebben a formájában kellett megtörténni, hogy lássa az ember ennek a szeretetnek a nagyságát. Ezért jött közétek, mind egy közületek. A szeplőtelen szent Szűz által a lelketekhez fér­kőzhessen. És ehhez a. testetöltéshez Istennek szüksége volt egy fóldi ember IGEN­jére. Mert Isten szabad akaratot adott az embemek, amit Isten tiszteletben tart és ehhez kötötte üdvösségeteket.

 

Isten hogy ember lehessen a szeplőtelen szent Szűz IGEN-jéhez volt kötve. Mikor Gábriel arkangyal elment a szent Szűzhöz bejelenteni a megváltó érkezését, és abban a pillanatban fogantatott az Isten – mint ember – mikor a szent Szűz azt felelte: “Teljesedjenek be rajtam szavaid” Küldetését beteljesítve azonnal elhagyta az angyal a szent Szüzet. Itt egyesült az Isten szeretete az ember szeretetével. Itt vette kezdetét a megváltás. Emberi szemmelláthatóan, emberi füllel hallhatóan és emberi szívvel fel­foghatóan. Úgy élt köztetek, mint egy közületek, a bűnt kivéve. Dolgozott úgy, mint egy közületek.

Szeretitek emberek fura módon magyarázni a dolgokat, nagyon emberien. Papjaitok közül is nagyon sokan, hogy Uratok Istenetek – mint ember – csak lass_ fokról fokra ébredt tudatára istenségének. Ez nem így van. Isten tökéletesen Isten volt fogantatása pillanatától kezdve, csak mindig úgy viselkedett, mint ember. Mikor csecsemő volt, mikor gyermek volt, úgy viselkedett mint gyermek. De tudatában volt istenségének.

Mikor tizenkét évesen a templomban tanított, – min az írástudók igen elcsodálkoztak ­Szent József és a Szent Szűz harmadnapra találták meg a tizenkét éves Jézust a templomban. Jézus azt felelte: “Nem tudtátok, hogy Atyám házában kell lennem?” Itt adta tudtul, hogy mindvégig tudatában volt isteni küldetésének, de visszatért Názáretbe. Tanítani pedig akkor kezdett, mikor a zsidó törvények szerint elérte azt a kort, mik a törvényben meg lettek határozva. Jézus nagyon ügyelt arra, hogy a törvényeket betartsa. Hisz mondotta: “Nem eltörölni jöttem a törvényt, hanem beteljesíteni.” Azt is mondotta: “Én a bűnösökért jöttem, nem az igazakért.” De a képmutatókat elítélte, azt mondotta: “Olyanok vagytok, mint a meszelt sírok, kívül fehérek vagytok és belül tele vannak rothadással.

 

A megváltó Jézus Krisztus üdvösségre hív. Mindenkit üdvösségre szólít, mi több, mindenkit üdvözíteni akar. Ki üdvözül? Akinek az akarata találkozik az ő akaratával és Szentlelkének ereje rávezeti az igaz útra, ki meri vállalni a nehéz, tövises utat. Ki rá mer hagyatkozni Ura és Istene akaratára, kinek hite erős, kinek reménye megingat­hatatl_ kinek szeretete kiáradó Istene és embertársai felé, kiben Isten szent Lelke működik, ki nem ajkán, hanem szívében hordja Krisztusát, annak üzeni a seregek Ura és Istene: “Ne félj, én veled vagyok minden nap, csak hagyd, hogy általad működjem köztetek, és én átformálom lelke iteke t, hogy Atyámnak és Atyátoknak kedve teljen bennetek, mert Krisztus-hordozók voltatok azon a vándorúton, mit földi életnek neveztek. Tartsatok ki mellettem és én kitaposom előttetek az utat. Járhatóvá teszem számotokra, hogy kitáruljon előttetek a szűk kapu, mi az életre vezet. Hol várnak rátok, hol nincs félelem, hol nincs rettegés, hol az Atya szeretetében az örök jelenben éltek. Hol Isten kiáradó szeretete körülölel benneteket, hogy megtudjátok azt, hogy érdemes volt végigkűzdeni egy sóhajtásnyi életet azért, hogy Uratok, Istenetek jelenlevésében éljetek mindörökké. Amen.

 

Most búcsúzom, áldjon meg benneteket testvéreim az örök Atya, kinek gondja van reátok, az ő egyszülöttje; Jézus Krisztus, az üdvösség szerzője, mert üdvösségetekért vérzett el a kereszt fáján. A Szentlélek Úristen, ki közöttetek munkálkodik és keres benneteket. A szeplőtelenül fogantatott szent Szűz, Isten anyja, Mária legyen

közbenjárótok szent fiánál, vegyen szent palástja oltalma alá, mint édes gyermekeit. Szent Mihály főangyal védelmezzen benneteket Istennek minden angyalai és szentjei imádkozzanak értetek. Ámen.

Én pedig Isten alázatos szolgája imádkozom érted, veled, értetek és veletek.

Ármin.

 

komment

süti beállítások módosítása