HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzenek.blogol.hu helyett uze-k.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

MAGDOLNA ASSZONY ÍRÁSAI Ármin által

2019.12.26. 08:41 :: lowoa

1992.december 26.

 

“ERŐTÖKÖN FELÜL NEM ENGEDI ATYÁTOK, HOGY KÍ­SÉRTSEN A GONOSZ.”

 

Dicsértessék a Jézus Krisztus! Áldott légy testvérem a mi Urunk és Istenünk, Jézus Krisztus által. Ámen. Ármin vagyok, ne félj!

 

Köszöntelek testvérem az örök Atya, a földre szállott örök Ige, a mi Urunk Istenünk, Jézus Krisztus szent kegyelméből, a Szentlélek Úristen közreműködése által.

 

Imádkozzunk! Mindörökké áldassék és fölmagasztaltassék a mindenható örök Atya Isten. Áldassék és imádtassék az ő Szent Fia, az örök Ige, ki e földre szállott alá, hogy megváltója legyen a bűnös embemek, hogy el ne vesszen, hogy örök élete legyen az üdvösségben, mindörökké.

Felmagasztaltassék és dicsőítessék Isten Szent Lelke, ki előkészítette az Úr útját. Ezért áldás, dicsőség, hála és imádás a szentháromságú igaz Istennek, mert megkönyörül az emberen, mert ő adott életet mindeneknek mennyben, földön és mindenekben. Mert Isten az élet, mert nélküle nincs élet sem a földön sem a föld felett, sem a föld alatt, mert mindent Isten akarata tart fenn. Az ő atyai szeretete nem engedi elveszni azokat, ki akaratuk által Istenéi.

Igaz, élő Szentháromság! Könyörögve kérünk, tartsd meg a tieidet, ne engedd a kísértőnek erejükön felül kísérteni. Tudjuk Atyám, hogy te ezt úgy sem engeded, mert hisz szent Fiad mondotta:

 ”ERŐTÖKÖN FELÜL NEM ENGEDI ATYÁTOK, HOGY KÍ­SÉRTSEN A GONOSZ.”

De mégis esedezve kérjük szent erődet, ó dicső szent­háromságú igaz Isten, mert érezzük a földön árvaságunkat, kiszolgáltatottságunkat. Mert csak benned és senki és semmi másban reménységünk nincsen. Kimondhatatlanul érezzük kicsinységünket, semmiségünket Uram, Jézus Krisztus, mert ha elhagysz, mindennek vége.

Tudjuk, hogy írtózol rettenetes bűneinktől, de azt is tudjuk, hogy szereteted mindennél nagyobb, ezért esedezve kérünk és könyörgünk, bocsásd meg vétkeinket, botlásainkat, kicsinyhitűségünket, szeretetlenségünket. Hiszen te tudod azt az utat, mi feléd vezet. Fogd meg a kezüket te mennyei Pásztor, tarts szorosan bennünket, hogy el ne tévedjen a bárányokból egy sem. Szentlelked erejével világosítsd meg őket, hogy felismerjék mindig a helyes utat, hogy a sok útvesztő között zsákutcába ne tévedjenek, ahol eltérít­tetnek tőled Istenem és mindenem, egyedül üdvözítő Örök Ige, Jézus Krisztus.

 

Vezess bennünket és add érezni jelenlevésed édes melegét, hogy a te szereteted töltse be szívünket, hogy bátrak és hősök lehessenek. Ne egy megfélemlített, csapzott, agyonhajszolt, a küzdelembe belefáradttá és belefásulttá váljon a te nyájad. Add Uram, a te szent erődet és szeretetedet, hogy új és új erőre kapjon, aki megfáradt, hogy úgy tudjon téged szeretni, amint te szereted a tieidet – amennyire ez lehetséges – hogy ne csak kérni tudjon folyton és folyton, hanem tudjon is hálát adni.

Hogy ne csüggedjen, hanem a te szent kereszted átragyogjon azon a sötét, gonosz felhőn, ami a Földet elborítja. Add Ó, Uram, ki e világra jöttél, hogy csak téged és téged lássunk, mint egyedüli célt.

Keljen fel a mi lelkünkben a betlehemi Csillag, ami bizton és biztos úton vezet hozzád, te földre szállott, igaz Isten. Hogy megpihenjünk szent kereszted tövében és erőt merítsünk, és szent véred mossa fehérre, hófehérre lelkünket a Bűnbánat Szentsége által, hogy megláthassuk szent arcodat abban az Országban, mit a tieidnek készítettél. Hogy eggyé váljunk Veled, mint ahogy te is egy vagy az Atyával, úgy legyünk mi is egyek Veled mindörökké, Ámen.

 

Testvérem! Ne félj a küzdelemtől. A te harcodat neked kell magharcolnod. Küzdelemre születtetek, mert a gonosz is erejét megfeszítve küzd ellenetek. Aki nincs résen támadójával szemben, az elvesztett mindent, mert a küzdelem életre-halálra megy. Mert aki sok kegyelmet kapott az ellen erősebb a küzdelem, illetve a támadás.

 

Mint már annyiszor mondottam a gonosz nagyon okos és ismer benneteket, sokkal jobban, mint magatok. Nagyon is jól tudja, hol a gyenge pontotok, hol vagytok sebezhetők. Nagyon sokszor azokat is fel tudja ellenetek használni, akik közel állnak hozzátok. Mert már a földön igen sok az olyan ember, aki eszközéül vált a gonosznak és ezek által tud működni fizikailag is a sátán.

De ne ijedjetek meg. Ha szilárdan kitartotok Krisztus mellett, ellenetek nem tehet semmit. Lelki gyötrelmet ugyan okozhat, mert minden küzdelem gyötrelemmel jár, mert ez nem játszásiból megy – mint ahogy ti mondjátok – hanem vérre. Én pedig azt mondom Lélekre. De ne feledjétek, nagyon nagy fegyver van a kezetekben; az ima, a felajánlás.

 

Minden lelki tusátokat ajánljátok fel Uratoknak, megváltó Krisztusotoknak és a gonosz támadása a gonosznak árt és nem nektek. Hisz már annyiszor mondottam, most is mondom: a gonosz akaratán kívül mégis Istent szolgálja. Mert a verembe, mit nektek ásott ő maga esik bele. De legyetek résen az küzdelmet nem adja fel, mert kísért benneteket mindhalálig. De ne féljetek, Krisztussal, Krisztus által mindent a javatokra fordíthattok. Minél ádázabb a küzdelem, annál nagyobb lesz jutalmatok a mennyben és annál nagyobb lesz a gonosz bukása. Ezért mindig és mindig hangsúlyozottan felhívom figyelmeteket az éberségre. Mert aki éber, azt semmi nem éri váratlanul és megharcolja az ő harcát Krisztus szent kegyelme erejével, és megnyílik előtte a mennyek kapuja. Ámen.

Testvérem és testvéreim Krisztusban! Ébren legyetek és imádkozzatok, hogy kísértésbe ne essetek. Mert csak az jut az életre, – mit Krisztus; a Megváltó és Üdvözítő szerzett meg neki testetöltésévei és szent keresztje által – aki a harcot itt a földön jól megharcolta. Mert az út keskeny, a kapu szoros mi a mennyekbe visz.

 

Most búcsúzom és azt mondom, áldjon meg benneteket az Örök Atya, ki Szent Fiát értetek küldte, hogy meghívjon benneteket az üdvösségre. Ki szent vérét hullatta a ti lelketekért, a mi Urunk; Jézus Krisztus, ki kegyelme erejével megerősít és is imáitokat meghallgatja.

A Szentlélek Úristen pedig vezessen benneteket a helyes útra és világosságot gyújtson elmétekben, hogy tisztán lássatok. A szeplőtelenül fogantatott szent Szűz; Isten anyja Mária könyörögjön értetek és legyen közbenjárótok szent Fiánál, hogy ti is elmondhassátok Szent Pállal majd utolsó órátokban a földön: “A harcot megharcoltam, a hitet megtartottam és boldogan halok meg.” Ámen.

 

Én pedig Isten alázatos szolgája imádkozom értetek és veletek. Ármin.

komment

süti beállítások módosítása