HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzenek.blogol.hu helyett uze-k.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

MAGDOLNA ASSZONY ÍRÁSAI Ármin által

2020.01.01. 09:17 :: lowoa

1986. január 1. éjjel fél 3 óra
KERESD ISTEN KÉPMÁSÁT EMBERTÁRSAIDBAN
Dicsértessék a Jézus Krisztus. Áldott légy testvérem a mi Urunk, Jézus Krisztus által. Ámen. Ármin vagyok, ne félj!
Köszöntelek testvérem, az Atya és a Fiút és a Szentháromság szent nevében. A mi Urunk és Istenünk szent kegyelméből.
Testvérem! Áldjuk és magasztaljuk az Urat az újesztendő hajnalán.
Először is hálát adunk neked mennyei Atyám, a te szent kegyelmedért, hogy vonzásod szent erejével megtartottad testvéremet a mi Urunk és Istenünk, a megváltó Jézus Krisztusban. Hála és imádás neked Uram Jézus, hogy elfogadtad, hogy irányítottad szent kegyelmed erejével.
Megköszönöm mindazt a sok kudarcot, megpróbáltatást és küzdelmet mivel a te féltő isteni szereteted megtartotta. Köszönöm Uram azt a sok-sok erőt mivel szent kegyel­med elárasztotta, mert te tudod Uram, mi az mi előbbre viszi lelkét a te utadon. Mindezért hálát adunk Neked, te végtelen szeretett te végtelen irgalom! De egyben kérlek és könyörgök hozzád Uram és Istenem, Jézus Krisztust hogy az elkövetkező év is legyen az ő lelkének üdvösségére. Tartsa meg a te kegyelmed ereje azon az úton, mit rendeltél neki. Mert tudom Uram, hogy csak általad, és veled lehet az, amivé te Örök Irgalom, formálod az ő lelkét.
Kérlek Uram, és Istenem bocsásd meg esendőségét, lásd meg akaratát feléd, hisz neked nyújtja szívét lelkét. Te isteni szeretet vigasztald, erősítsd és irányítsd őt. Vigasztald és tartsd meg a lelkét és őrizd és vezesd és szabadítsd meg hibáitól és abból a vonzásból, mit a világ adhat, anélkül hogy kiszakítanád e világból.
Engedd meg Uram és Istenem, hogy lelkét előkészíthesse mindig jobban a te eljöttödre, hogy a királyi lakomára kész legyen lelkének menyegzős ruhája, beléphessen oda, hol te vagy Uram, Jézus Krisztus. Ezért Uram időt kérek a részére, mert a te kegyelmed ereje megadja az időben, hogy mindig előbbre jusson feléd, Uram Jézus Krisztus.
Fürdesd meg kegyelmed szent erejében lelkét, és szent tested és véred által, mit elrejtettél az Oltáriszentség misztériumában. Add Uram ezt az élő kenyeret, hogy te őbenne és ő tebenned lakozhasson, mit megígértél a tieidnek. Kérlek Uram és Istenem, hogy adj időt, mert csak itt a földön van lehetőség az érdemszerzésre, a lélek fejlődésére, a tisztulásra a szeretetben. Engedd meg ó Uram, te isteni Bárány, ki elveszed a világ
bűneit, hogy még itt a földön megkapja lelke a menyegzős köntösét, mert itt a próbatétel helye, mert odaát kínban és gyötrelemben tisztul a lélek.
Kérlek Uram és Istenem, te végtelen irgalom, te végtelen szeretet, hallgasd meg könyörgésemet, mert te tudom, hogy meghallgatsz, és könyörülj meg lelkén és hallgasd meg imáit, és könyörülj meg rajtuk. Mert nélküled senki és semmi, de veled minden, mert neked minden lehetséges. Add Uram, hogy mint te egy vagy az Atyával, úgy legyen egy veled. Töltsd be szent Lelked erejével, hogy lelke mindig kész legyen Ura és Istene érkezésére. Add, hogy a te szentségi testeddel és véreddel megerősítve tér­hessen meg hozzád, hol letörölsz szeméről minden könnyet. Ezért könyörgöm és esedezem érte Uram, Jézus és köszönöm, hogy meghallgattál, imádott megváltó és egyedül üdvözítő, édes Jézusom. Amen.
Testvérem! Legyél áldozatot vállaló lélek, imáidban és cselekedeteidben. Fogadj minden megpróbáltatást alázatos szívvel és lélekkel. Add szívedet, lelkedet, a te akaratodat a te Uradnak és Istenednek, hogy ő vezérelje gondolataidat és tetteidet. Megerősít az Úr hitben, reményben és szeretetben és alázatban és béketűrésben.
Kérd te is állandó jelleggel Isten szent kegyelmét. Mert mit mondott az Úr, Jézus Krisztus: “KÉRJETEK ES ADATIK, KOPOGTASSATOK ÉS NYITTATIK.” Ezért testvérem imádkozz szűkebb családodért, mert te Uradnak és Istenednek minden lehetséges. Imádkozz nővéredért és azok családjaiért.
Használj ki minden lehetőséget a lelkek megmentéséért!
Imádkozz testvérem, ebben a formában, ahogy az Úr szent kegyelme rávezetett. Mert mondom neked, az szereti Urát és Istenét, aki munkálkodik itt a földön Isten országáért. Keresd Isten képmását embertársaidban! Munkálkodj lehetőséged szerint Isten szőlő­jében. Légy apostola a szent ügynek, terjeszd az Evangéliumot és hirdesd azt az örömhírt, hogy közel Isten országa, mert Istennek minden ember egyformán fontos. Légy aktív tagja a küzdő egyháznak és imádkozz és szerezz érdemeket a szenvedő egyház tagjai részére – ima, szentmise, – hogy majdan tagja lehess a győzedelmes egyháznak, mi a szentek egyessége.
Ezért testvérem, hited legyen erős, akaratod legyen szilárd Istenben. Szereteted legyen teljes először Istened és üdvözítőd felé, és Istenben embertársaid felé. Mert mondom neked, ki csak egy lelket is visszatérít Urához Istenéhez – Isten kegyelmének szent ereje által – az részesévé vált Isten megváltói munkájának. Mert Isten végtelenül irgalmas, és ebben is megmutatkozik a ti emberi méltóságotok Istenben. Mert aki áldo­zatot tud vállalni embertársaiért, az Krisztusért teszi, és aki Krisztus parancsait meg­tartja – mert szívében él Krisztus – az üdvözül. Amen.
Testvérem most búcsúzom. Áldjon meg a mennyei Atya, ki szent vonzása által tart meg, az ő szent fiának Jézus Krisztusnak, ki a mennyből szállott alá, ki elvezet az Atyához, Jézus Krisztushoz. Áldjon meg Isten szent Lelke, Isten, ki munkálkodik bennetek, ki felnyitja szemeiteket, ki felnyitja füleiteket, ki által világosságban élhettek.
Áldjon meg testvérem és őrizzen a te Urad, Üdvözítőd, Istened és Megváltód, a mi Urunk, Jézus Krisztus. Én pedig Isten alázatos gyermeke imádkozom érted és veled.

Ármin.

komment

süti beállítások módosítása