HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzenek.blogol.hu helyett uze-k.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

MAGDOLNA ASSZONY ÍRÁSAI Ármin által

2020.03.18. 03:51 :: lowoa

1984. március 18.
 
 
MERT KINEK HOL SZÍVE, OTT A KINCSE
 
 
Dicsértessék a Jézus Krisztus! Áldott légy testvérem a mi Urunk, Jézus Krisztus által. Ármin vagyok, ne félj!
 
       Köszöntelek testvérem a mennyek Ura és Istene, a mindenható Atya Isten szent nevében és az ő szent Fia, a mi Urunk, Jézus Krisztus által, az Isten Szent Lelkének, a Szentlélek Úr Isten adománya által, mivel meglátogatott az Úr, a te Urad és Istened. Miért is áldassék és dicsértessék szent és szentséges neve, most és mindenkor és mind­örökké. Ámen.
Testvérem, áldjuk az Urat, imádjuk és adjunk hálát az ő nagy kegyelméért, mert meg­látta az ő méltatlan leányát, kit megálda és megterhelte az ő szent adományával a Szentlélek Isten által.
 
Leborulunk előtted Urunk és Istenünk és megköszönjük mindazt a jót, mit testvé­remnek adtál a te szent ajándékaidból. Lehajoltál te felséges Istenség és eszközöddé tetted őt a te szándékaid szerint. Mert megadtad a te országod számára és megterhelted a világban. Mert megerősítetted hitében, reményében, szeretetében, alázatában és béketűrésében a te szent nevedért. Add továbbra is a te szent kegyelmed erejével, hogy a nehéz napokon – mit a világ ad számára a te csodálatos irgalmad által – legyen terhe könnyű és igája édes. Mert te Uram, mindent
Add, Ó Uram Jézus, hogy szeméről lehulljon a hályog és fülei mint szemei nyíljanak ki a te szavadra és világossá váljon számára a te szent akaratod, hogy lelkében a szeretet fája – mi a te szent keresztedből fakadó kereszt, mit éltet a forrás mi a te szent szívedből buzog, mit az ő lelkében felállítottál és a szent sebeidből áradó forrásból táplálsz – mi itt a földön szárba szökellt és bimbót hozott és virágot bontott ­gyümölcsöt teremjen a te országod részére.
 
Uram Jézus! Add, ó Uram Jézus, hogy tisztán lássa azt az utat, mit neki szántál, hogy megláthasson téged Uram az út végén, ahol várod a te juhaidat megtépetten, megtépázva, kik kitartottak mindvégig, nem azt mondom, hogy mindhalálig. Mert kik az ő küzdelmüket megnyerték – mert te Uram akaratuk által velük voltál és győzelemre vitted őket – azok átléptek a mulandóból az örökkévalóságba, a sötétből a fényre, mert a tieid akartak lenni mindvégig.
 
De azt is tudjuk Uram, hogy te próbára teszed a tieidet, hogy érdemeiket gyarapítsd fenn a te országodban. Mert te Uram mindig és mindig többet adsz a tieidnek, mert megengeded, hogy gyűjtsék kincseiket, mit nem e világ ad nekik, mit az idő meg­emészt, hanem mi örök, mi a lélek.
 
Mert kinek hol kincse, ott a szíve, ezt te mondottad Uram Jézus. Mert ki az életre gyújt - mit te adsz meg neki - abból a jóból nem engedsz elveszni még csak egy morzsányi! Sem.
 
Uram Jézus, te felséges, igazságos Isten, ki előtt nincs titok. Te, aki a szívek és a vesék vizsgálója vagy, ki előtt minden ember élete külső és belső, előtted áll minden tett, minden szándék és minden gondolat, amit elrejteni nem lehet, mert ott állsz lélekben Urad és Istened előtt.
 
       Kérd a te Uradat, Istenedet és esedezz irgalmáért, mert ki az, ki megállhat az igazság kútfője előtt? És csak a te Urad irgalmában bizakodjál, mert Isten végtelenül irgalmas. Ehhez az irgalomhoz, ehhez a jósághoz fordulok, hogy irgalmazzon meg családodnak, hogy ők sem haljanak meg, hanem csak átlépjék azt a küszöböt, mi a mulandóból az életre nyílik. Uram Jézus! – add meg ezt a te leányodnak, ki az övéit teéretted Uram nem hagyja el, mert azt te úgy akarod. Add, ó Uram, hogy ez a harc ne legyen meddő küzdelem, hanem add a te szent irgalmadat és add meg a hit kegyelmét és keresd meg lelkükben azt, ami a tiéd, és használd fel részükre testvérem imáit, hogy rád találjanak. Te mindenség Ura és Istene, hogy odanyújtsák szívüket, lelküket akaratuk által, hogy te munkálkodj benne. Ámen.
 
Testvérem, nagy dolog az, mi készülőben van a te hazádban. Adatott egy lélek, kit elzártak a fénytől, az emberi gyarlóság megtagadta tőle annak a forrásnak a vizét, azt az isteni erőt, ami megjelölje, ami az Isten pecsétjével látja el a lelket és biztosítja számára azt a kegyelmet, ami a mennyek országában, részére mint meghívott jegyez­tessék fel. A te feladatod az testvérem, példával, de kevés szóval irányítsd a krisztusi útra. Légy ebben állhatatos. Lassan, óvatosan vezesd ki a sötétből a fényre, mert lelki szemei vakok, és hogy lássanak, sok-sok kegyelemre van szüksége.
Testvérem, imádkozz sokat érettük, a gyermek, kit ölében hord, nagy dolgokra hivatott. Te vagy arra rendelve, hogy előkészítsd. De ne félj, a te Urad és Istened a kegyelmet mind megadja, az ő szent kegyelme által. Az út nem könnyű. Fiút fog szülni a te születésed napján. Légy kitartó és bizalmad csak Krisztusban van.
Most búcsúzom és azt mondom. Áldjon meg benneteket a mennyei Atya, és szent vonzását mindig jobban érezzétek magatokon. Az Úr Jézus szent kegyelme őrizzen meg benneteket az örök élet számára. A szentlélek világossága oszlassa el lelketekből a homályt, hogy tisztán lássátok.
 

Téged pedig testvérem az Úr Jézus szent kegyelme árasszon el és vezessen át az örök élet fényébe. Ámen. Ármin.

komment

süti beállítások módosítása