HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzenek.blogol.hu helyett uze-k.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

MAGDOLNA ASSZONY ÍRÁSAI Ármin által

2020.04.05. 07:13 :: lowoa

1984. április 5.
 
 
SZERESSÉTEK EGYMÁST, MINT ÉN SZERETTELEK TITEKET!
 
 
Dicsértessék a Jézus Krisztus! Áldott légy testvérem a mi Urunk, Jézus Krisztus által. Ármin vagyok, ne félj!
 
Köszöntelek testvérem, az Atya Isten, a Fiú Isten, a Szentlélek Úr Isten szent nevével, az Úr Jézus Krisztus szent kegyelméből. Áldassék és imádtassék a Szentháromság egy Isten, most és mindöröktől és mindörökké. Ámen.
 
Szálljon imánk fel az egekbe, hogy jusson el a te trónusodhoz Urunk és Istenünk, Urunk, Jézus Krisztus. Mert te vagy, voltál és leszel. Mert te vagy Uram az örök, te vagy az örökkön-örökké élő. Mert kiben te lakozol, és ki benned lakozik, annak örök élete vagyon a te üdvösséged által a te dicsősségedben. Mert mondottad apostolaidnak:
 
“Azt akarom, hol én vagyok, ott legyetek ti is.”
 
Urunk, Jézus Krisztus, felajánljuk neked Mennyei Üdvözítőnk a mi lelkünk, a mi akaratunk által, hogy te vezess, te irányítsd tetteinket. Mert te vagy egyedüli üdvösségünk. Mert ki benned bízik, ki benned hisz, az meglátja a te dicsősségedet és megdicsőíted a tieidet. Azt is mondottad Uram: ki bennem hisz, az meglátja a te dicsőségedet, és megdicsőíted a tieidet. Azt is mondottad Uram: “Az Atya akarta azt, hogy higgyetek abban, akit e világra küldött, hogy higgyetek bennem, mert kit én szeretek, azt szereti az Atyám is, és ki engem szeret, az szereti Atyámat is, ki a mennyekben vagyon. És ki bennem hisz, az hisz abban is, aki engem küldött.”
De te Uram azt is mondottad: “Az szeret engem igazán, ki parancsaimat megtartja.” Uram Jézus tudjuk, hogy téged lélekben és igazságban kell szeretni. Mert mondottad:
“Nem az, aki mondja, megy be a mennyek országába, hanem aki Atyám akaratát cselekszi.
Igen, Uram Jézus, nemcsak szóval, mert a szó üres, ha nem igazság az, és lélek. Mert téged a lélek mélyéből kell szeretni. És a cselekedet is ugyanezt a lélekből fakadó szeretetet sugározza. Ne legyen szavunk más, mint cselekedetünk. Segíts meg bennünket Uram, Jézus Krisztus, hogy téged lélekben szeressünk és cselekedjünk igazságban. Hogy szavunkat soha ne hazudtolja meg cselekedetünk.
 
“SZERESSÉTEK EGYMÁST, MINT ÉN SZERETTELEK TITEKET “
 - mondottad Uram. Segíts meg bennünket Urunk és Istenünk, mert az ember senki, és semmi nélküled Uram, de veled Uram minden és mindenki lehet.                                             .
 
Könyörgök hozzád Uram! Ne hagyd el esendő gyermekeidet, maradj velünk és végy szállást a lelkünkben és áraszd ki szent kegyelmedet. Mert te vagy a világ világossága, mert a fény legyőzi a sötétséget. Ahol a te fényed ragyog, az beragyog minden zugot, és a lélek a te fényedben tündököl, és a gonosz sötétség menekül onnan.
 
Uram Jézus, légy lelkünk tündöklő fénye! Lelkünk reményét az égő szeretet táplálja. Mert hol te vagy Uram, ott te vagy az Úr mindenek felett. Uram Jézus tudjuk, hogy erre nekünk semmi érdemünk, de azt is tudjuk, hogy a te szereteted milyen kiáradó és irgalmasságod milyen végtelen. Odaadtad nekünk a reményt, hogy szívünk el ne csüggedjen, hogy ne legyünk kicsinyhitűek, hanem reménnyel teli lélekkel várjunk téged.
 
Mert ki benned remélt, az soha sem csalatkozott. Mert benned hinni, benned remélni és téged szeretni akar a mi lelkünk. Ámen.
 
Testvérem! Legyen a te szíved nyugodt, mert megajándékoz téged a te Urad és Istened a lélek békéjével. Te csak bízzál, higgy és remélj! Nem a test nyugalmában, mert hol a testnek békéje van, ott a lélek háborog. Mert a test kényelme a test szeretete az mindig a lélek kárára van. Ne keresd testvérem a test kényelmét és nyugalmát, hanem hajtsd testedet a lelked szolgálata alá. Mert ahol a lélek szolgálja a testet, ott a lélek a széles és sima úton csúszik, mind mélyebbre a gonosz karmai közé. Mert testvérem, ne értsd félre, nem azt mondom, hogy egészségedet ne védd! Nem is azt mondom, hogy a földi életed megrövidítésére törekedj. De tudd azt is, hogy a lélek betegsége az, ami a test romlását okozza.
 
Legyen a te lelked erős, és tudjon a te Uradra, Istenedre hagyatkozni. Ajánld fel a te életedet az Úr Jézusnak, és bármi történik is, te tudd azt, hogy a te lelked üdvét szolgálja.
 
Légy kitartó a jóban és hitedben, ne legyél megalkuvó, hanem szikla szilárdan állj, mert a te Urad és Istened megerősít téged. Ne félj, és ne legyenek kétségeid, mert hol Krisztus van, ott remény van. Mert Krisztus jelenléte kizárja a kételyt, a bizonytalanságot, a félelmet. Testvérem kövesd tanításomat és nincs mitől tartanod.
 
Ezeket vésd az agyadba és erre fokozottabban felhívom figyelmedet. Légy állhatatos a jóban. Ne légy megalkuvó a testeddel szemben, mert az Úr, az Isten, Jézus Krisztus mondotta: “A lélek, ami számít, a test nem ér semmit.”
Testvérem, nincs mitől tartani, mert a te hited sziklája, min lelked nyugszik, nem rendül meg soha. Lelked nyugodt lesz, mert a te Urad és Istened megadja azt. Mit számít neked az, ha a vihar bármennyire is tombol körülötted, mit a sátán kavar fel. Mert a te lelked kemény bástyafal mögött van, mit a feltétel nélküli hit megingathatatlan bástyája vesz körül.
Mindezt azért mondom, hogy lelkedet semmi se érje váratlanul, hogy lelked készüljön fel, hogy tudd azt, Krisztus az Úr, az Üdvözítő, veled van mindvégig. Te csak állhatatos maradj mindvégig.
 
Testvérem, most búcsúzom és azt mondom: erősítsen meg az Atya szeretetének a vonzása, az Úr, Jézus Krisztus szent kegyelme. A Szentlélek Úr Isten betöltő fényének szent ereje világosítsa meg lelkedet, hogy a buktatókat felismerd, és ezáltal elkerüld azt. Az Úr Jézus szent kegyelme védjen, őrizzen, és vezessen be az örök élet dicsőségébe. A szeplőtelenül fogantatott szent Szűz oltalma védjen téged és tieidet. Ámen.

Ármin .

komment

süti beállítások módosítása