HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzenek.blogol.hu helyett uze-k.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

MAGDOLNA ASSZONY ÍRÁSAI Ármin által

2020.04.09. 07:11 :: lowoa

1985. április 9.
 
TANULJATOK MEG EGYEDÜL JÁRNI, MINT A GYERMEK, GYÖKEREITEKET ENGEDJÉTEK MÉLYEN A HITBE
 
Dicsértessék a Jézus Krisztus! Áldott légy testvérem a mi Urunk, Jézus Krisztus által. Ármin vagyok, ne félj!
 
Köszöntelek testvérem az örök Atya, az ő szent Fia és a Szentlélek Isten szent nevével, az Atya Isten szent kegyelméből, a mi Urunk, Jézus Krisztus által.
Áldás és dicsőség neked mindenható Atya Isten, minden tisztelet és dicsőség, tied Urunk, Jézus Krisztus.
Minden hála és imádás neked, Isten szent Lelke, a Szentlélek Úristené. Imádunk és hálát adunk neked szentháromságú egy Isten, ki van és mindörökkön élő Istenség. Áldás reád Uram és Istenem, Uram, Jézus Krisztus. Mert te valóban Úr vagy, Ura vagy a világnak, Ura vagy a halálnak. Mert te legyőzted a világot a magad emberségében is, és megváltónkká lettél, mint Isten-ember. Te, aki átélted az embert teljességében. Te, aki szegénynek jöttél e világra, mindenből a leg-et vállaltad, mert te voltál a legsze­gényebb, te voltál a legemberségesebb ember. Te voltál a legönzetlenebb, mert isteni hatalmadat soha nem fordítottad a magad javára, hanem mindig másért tettél, szinte te megsemmisítetted magad a szeretetben. Mindenekfelett vállaltad a legborzalmasabb halált, méghozzá a kínhalált, az addig a legszégyenletesebb halált, mivel a nagy go­nosztevőket sújtották. Te, Uram Jézus ezt az addig szégyenfát kivirágoztattad és az üdvösség fájává tetted, érettünk, emberekért. Mert szent tested fénylő oszloppá tette, szent véred ereje kivirágoztatta rajta a mi üdvösségünket és mutatja szüntelen az utat hozzád; mint Mózes fénylő oszlopa, mi a frigyszekrény felett lebegett és vezette a te népedet Uram, Jézus az ígéret földjére, úgy vezet minket is szent kereszted az ígéret országába, mit te szereztél nekünk Urunk és Istenünk, Jézus Krisztus.
 
Hogy ezt megköszönjük, nincs rá szó, de van rá tett, hogy követhessünk. Mert mondottad; “Ki követni akar, az minden nap vegye fel keresztjét és úgy kövessen engem.”Mert azt is mondottad: “Ki jobban szereti atyját és családját, az nem méltó hozzám”.Azt is mondottad: “Ki követni akar, az tagadja meg magát és úgy kövessen engem!
 
De Uram, ezt te nemcsak mondtad az Atyáért, mert mindhalálig engedelmes és alázatos voltál, de ezt a te szabad akaratodból tetted, mert az embert is magadnál jobban szeretted és szereted ma is. Mert világosan tudtunkra adtad, mikor azt mondtad:
 
“Az életemet nem vehetik el tőlem, én magam adtam oda.
 
Uram, Jézus Krisztus kérve kérünk, adjál ebből a szeretetből nekünk is, mert mi is így akarunk szeretni. Mert te égő fáklyaként jársz előttünk a sötét úton, mert nem hagysz el bennünket. Neked most is éppoly szívügyed az ember, mint mikor a keresztfán függtél érettünk. Mert a te megváltásod folyamatos, és a szeretet olthatatlan lángja ég szívedben az emberek iránt.
Add, Ó Uram Jézus, hogy lélekben elmenjünk szent keresztedhez és tanuljunk meg tőled szeretni és tanuljunk meg szent Anyáddal és a mi Anyánkkal szenvedni. Mert annál nagyobb szeretet és annál nagyobb szenvedés még nem volt mióta a világ a világ, és mindez kiárad minden idők emberére, mert nem öncélú volt.
 
Jézusunk, Krisztusunk, Megváltónk, Istenünk! Leborulunk előtted és azt mondjuk Jézus szentséges szent szíve alakítsd szívünket a te szent szíved szerint, hogy amint te egy vagy az Atyával, úgy legyünk mi is eggyé Teveled. Mert mint mondottad apostolaid­nak:
“AZT AKAROM, HOGY TI IS OTT LEGYETEK, AHOL ÉN VAGYOK.”
 
Ezért kérünk, add szent kegyelmedet csodálatos feltámadásod által és dicsőséges mennybemeneteled által, hogy hűek lehessünk lélekben és cselekedetben hozzád, ha a világ sodra néha el is sodor bennünket. Jöjj utánunk és ne hagyj elveszni bennünket, mert Nálad nélkül senkik és semmik va­gyunk. Mert csak általad lehetünk azzá, akiknek lennünk kell. Mert az Atya akarata az, hogy mindnyájan üdvözüljünk az ő szent fia által. Ámen.
 
Testvérem! Ne félj a küzdelemtől, mert ki Krisztus felé halad, az árral szembe megy. Ne ijedj meg, hogyha úgy is érzed, hogy nagyon egyedül vagy, mikor nem érzed Urad és Istened közelségét. Jusson eszedbe, hogy az a gyermek nem tanul meg egyedül járni, akinek mindig a kezét fogják. A gyermek is sokat esik és újra feláll, mire egyedül is biztosan áll a lábán. Ti is így vagytok testvérem. Az Úr is azért engedi meg nektek az egyedüllét érzését, hogy tudjatok ti is egyedül járni és gyökereiteket eresszétek mélyen a hitetekbe, hogy a vihar nehogy kitépje a hiteteket szívetekből. Mert mondom testvérem, szerezzetek érdemeket is a mennyek országa számára magatoknak.
 
Legyen előttetek mindig a krisztusi példa. Mert a magárahagyatottság szörnyű kínját a te Urad is átélte. Mint legnagyobb fájdalom járta át az Urat, és rettenetes fájdalmában felkiáltott: “ISTENEM, ISTENEM, MIÉRT HAGYTÁL EL ENGEM!” Pedig az Atya is ott volt szent Fiával, de nem engedte érezni szent közelségét, mert akkora terhet vett magára az Úr, hogy minden kínt és fájdalmat ki kellett meríteni, úgy testileg, mint lelkileg. Ezért testvérem, ti sem higgyétek a megpróbáltatásban, hogy nincsen veletek az Úr, ha ti úgy is érzitek, hogy elhagyott, ha nem is érzitek lelketekben közelségét.
Mert Ő, aki a legjobban szeret benneteket, ő tudja, hogy mit miért tesz. Ne legyetek kicsinyhitűek, mert kit szeret az úr, azt próbára teszi a rosszban, hogy a jót is reá lehessen bízni. Mert titeket is megtanít az Úr egyedül járni, ha ti nem is látjátok rátok vigyázó szemét. Ti is a magatok által felépített alapokon, vagy fundamentumon álljatok, mit felépítettetek a hit köveiből, mit szeretettel, alázattal, önzetlenséggel, ir­galmassággal, áldozatvállalással ragasztottatok egymáshoz, és sok-sok kegyelemmel, mivel az Úr ellátott benneteket bőségesen. (ha ti azt nem is érzitek mindig)
 
Mondom neked testvérem, nincs az a sátáni hatalom, ki házadat elmozdítsa a helyéről. Ezért testvérem az Úr mindig veletek van, ha ti nem is érzitek mindig, csak jusson eszetekbe, hogy az Úr most tanít egyedül járni, de mindezt nem azért teszi, hogy elve­szítsen, hanem hogy megtartson.
 
Testvérem, te csak mindig keresd Uradat, Istenedet, minél távolabb érzed magad tőle, te annál jobban keresd! Imádkozz, fohászkodj, ha nem is kapsz rá mindig feleletet. De tudd, hogy azért az Úr figyel rád, csak járni tanít.

Testvérem, most búcsúzom és azt mondom. Áldjon meg a mindenható Atya, üdvö­zítsen az Ő szent Fia, a mi Urunk, Jézus Krisztus és a Szentlélek Isten munkálkodjon a te lelkedben. Amen.

komment

süti beállítások módosítása