HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzenek.blogol.hu helyett uze-k.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

MAGDOLNA ASSZONY ÍRÁSAI Ármin által

2020.07.04. 08:45 :: lowoa

1983. július 4.
 
 
MINT AHOGY A FIÚ EGY AZ ATYÁVAL, ÚGY AZ EMBER EGY LEGYEN KRISZTUSSAL, ÉS ÍGY EGGYÉ LEGYEN MINDENKI AZ ATYÁBAN
 
 
Dicsértessék a Jézus Krisztus! Áldott légy testvérem a mi Urunk, Jézus Krisztus által.
Ármin vagyok, ne félj!
 
       Köszöntelek testvérem az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Dicsőség és dicséret neked Uram Jézus, Te égi Király! Te az Atyának egyszülött Fia, Isten az Istentől, világosság a világosságtól, bölcsesség a bölcsességtől, irgalmasság az irgalmasságtól, igazság az igazságtól, szeretet a szeretettől. Mert Te egy vagy az Atyával, mert az Atya, ami benne jó vagyon azt mind, mind megosztotta Veled. Hatalmat adott neked Uram Jézus, Te édes Isten Fia. Mert Te egy vagy tartalmilag az Atyával, csak személy szerint vagy Te a második isteni személy, de egy akarat fűz össze az Atyával, mert Te tökéletes mása vagy Atyádnak. Ezért mondottad, hogy aki látta a Fiút, az látta az Atyát is. Mert a mennyei Atya annyira szerette a Fiút, hogy mindent megosztott vele. És mondom nektek testvéreim a Fiú is úgy szereti az Ő gyermekeit – és az isteni akarat az – hogy mint a Fiú egy az Atyával, úgy legyen vele egy az ember, mert Jézus Atyánknak nevezi az ő mennyei Atyját.
 
 
       Mint ahogy a Fiú egy az Atyával, úgy az ember egy legyen Krisztussal és így eggyé legyen mindenki az Atyában.
 
       Tudom testvérem, hogy ezt nagyon nehéz neked felfogni. Hogy is érné fel az emberi elme, mi korlátok közé és véges időbe van zárva, a végtelen nagy Istent. Testvérem! Imádkozzál, fohászkodjál és tarts bűnbánatot és vedd magadhoz a te Urad élő és eleven szent testét ki vár téged az Oltáriszentségben.
 
       Legyél nagyon éber, nehogy a világi dolgok és gondok elvonják figyelmedet a te Uradról és Istenedről. A feladat világosan áll előtted, hogy terjeszd a mennyek országát, ahogy lehetőséged nyílik rá. Tereld a föld bárányait a te Urad és Istened akoljába, és erre buzdítsd mind azokat, kik telve vannak Szentlélekkel. Mert Isten akarata az, hogy gyermekei mind visszataláljanak ahhoz a forráshoz, hol a te Urad és Istened jutalommal az élet vizét adja az Ő gyermekeinek. Ezért testvérem, te csak törekedj Krisztus felé, mert az, csakis az a biztos út, a többi út mellékút, ami csak akkor válik a javatokra, ha a mellékút a krisztusi útba torkollik, de csak ha rá is léptek a ti egyedül üdvözítő utatokra, ahol a te Urad végtelen nagy kegyelme segít benneteket.
 

       Testvérem, most pedig pihenj le, majd holnap folytatom. Ármin.

komment

süti beállítások módosítása